Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1688
a ja coś piosenki posłuchac nie mogę....może mój komputer czegoś nie ma żeby móc ją posluchać? jutro w pracy spróbuję
oj nic mi az takiego nie zrobiła, zartuje sobie troszkę, ale tajemnica jedna jest i agatka tego nie wiedziała ale już pwoiedziałam i Tobie też to musze wytłumaczyć ale wszystko OK!
tu meriti un amore grande e felice perche' sei un uomo tenere e molto virile

nie wiem rozi jak to napisac...strasznie nawymyslalas (ale mu kadzisz! kto taki meski i czuly?daj mi go tu!!!)
wrzuc to na nowy temat x favore bo sama jestem ciekawa jak to bedzie swietny mezczyzna
przesle magii CC maila to sie dowie od makawesza o co chodzi
hi hi zostalam rozalindą:)))))))))))))))))

a te zasadny - nr 1 czy 2 sama nie wiem - to tylko forma..a może próba mojej obrony przed światem:)
ja tak po polsku pisze wiec mu chcialam chociazraz napisac dokladnie to co bymmu po polsku na ucho wyszeptala gdyby rzoummial i tu byl...
i przepraszam ale jeszce go tutaj nikomu nie oddam:))) a pisze najszczrzej komus kto zostal w Rzymie..i kto jest meski i kto zasluguje na milosc...i kto roztapial powoli i pieknie te odlamki lodu z moejgo serca i....i kto ma wiecej wiary niz ja ze wroce tam do niego......i tak bym mu chciala wlasnie napisac...
ale robawiona romantycznie (jak elmajcia:)) prawda?:) wszystkie jestesmy takie same czasem, ot co!:)
prawda...

ale wrzuc to w nowy temat bo ciekawe jak to przetlumacza...ok?

m.chyba nam przysnela..wyslalam jej kolysanke..no nie wiem kto przy takiej piosence spi..chyba tylko gluchy....albo NIEMY
ach juz jest......rozi ide z ruta na spacerek...łolaboga..jak ja to przezyje!ile warstw ciuchow na siebie zalozyc?
pasiak intligentni epodejmie pewnie współprace i za chwilkę wrócicie więc sobie wyobrax że jesteś "mrsem" któryw przerebli sie kąpie:)
dziekuje. kazdy pomysl na nazwe dla saloniku mile widziany...:)
psiak a nie pasiak:) a wogóle z tego zimna to coś w klawiaturę nie trafiam:)
psiak odgryzl kaczuszce nos!
potwor wszystko zepsuje...co za destrukcyjny charakter..to juz trzecia kaczuszka
che bel sole che e' oggi!
peccato solo che non fa un pochino piu' caldo...
come sta la gola di magia?? devo controlarla come un dottore...
e come sta rozalinda?quando vai a pattinare bella?
rozi mia cara..hai sentito la canzone?e' non ti sei sorrisa?
albo non hai sorriso.......??
ho sorriso molto, oggi tutti nel mio lavoro hanno dovuto ascoltarla con me, era divertente perche con me lavorano 4 ragazzi e per Loro qusta canzone sembrava un po strana:)

che significa pattinare?
jezdzic na lyzwach.......bylas na tej brand new icering?
jeszcze nie....ja jestem kobieta pracująca i w ciągu tygodnia na jakiegoś grzańca udaje się wyrwać ale wyjście na lodowisko w planie dnia ciężko upchnąć
w sumie to pracuję bardzo blisko obok, jutro popatrze sobie chociaż jak sie ludziki bawią:))
a Wy jutro spotkanie na szczycie macie?
czesc ragazze !!

zaczelam mowic :-))) to za sprawa ag ;)) kazala mi mowic:)!!!

OK- j.lo pokonana.

lodowisko? niech juz sie porozpuszczaja wszystkie lody..i tafle i te w oku...
tak, rozi. jutro spotkanie onz- trio meno uno :( ale damy rade tylko badz myslami z nami!
owszem spotkanie na szczycie sie szykuje...i juz znaki dymne byly i magia niemowa kupila jeansy na swoja JLo...tak wyczytalam ze znakow dymnych ktore zauwazylam nad galeria mokotow hihi
czapki nie ma samobojczyni jedna..a brokatu za to pod dostatkiem...bestia!

rozanko moja droga ja na lyzwach tez dawno nie bylam (w ogole jestem amatorka w tej dziedzinie ale jakos to obijanie tylka bardzo mnie pociaga!)
idz tam koniecznie i zrob pare piruetow! mowie ci nic tak nie zbliza jak wspolne wywijanie koziolkow i wspolne kontuzje...idz z P! NATYCHMIAST! a pozniej nam powiesz ze jest czarujacy...i meski...i mmhhhh lepiej tu sprosnosci nie opowiadac...

moj pies jest bardzo nieszczesliwy...chyba ma depresje zimowa...trzeba isc do psychologa!
o patrzcie...myslalam ze tej niemowy nie ma...a ona juz nas wyweszyla!
nie ma tak!!! gardelko moze i napizdza ale paluszki sprawne hahaaaaaaaa

rozi- jej nie ma ag, bo daje sobie uciac mojalewa reke(!), ze ona wlasniez P jest na lyzwach i nam dedykuje piruety.....
chyba raczej siniaki ktore teraz zalicza na lodzie...
iść z P. na lodowisko.....jakoś sobie tego nie wyobrażam chyba........
no proszę, spodnie zakupione, spotkanie zaplanowane...a ja tu siedze i jakos średnio się miewam ale nie marudze juz dzis!
hi hi dobrze ze nikt Cijednak tej lewej nie ucinał na okoliczność moja i P.:)))

jestem tutaj, doła dziś mialam jak stad do Rzymu dzis ale powoli już mi przechodzi może...........
jamam jeszcze siniaka z sylwestra :P

i 2 since pod oczami:P
...a ja tylko jak stad do lublina
...moj tylko pokonal odlegosc wawa- o.
O.K. my dear....vado dormire.... domani wstaje skoro swit, a wlasciwie jeszcze skoro noc ..potem caaaly dzien....potem grzaniec (!!!) i potem znowu noc i byleby do wiosny :-)))... rozalko- wybierz sie na zakupy- sa super fajne przeceny :) oczy z orbit wychodza :)

baci baciii
buonanotte a tutti...ja o 6..to tez srodek nocy!
...zatapiam sie w lekturze...pls do not disturb
Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka