Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 1688
ja sluchałam ostatnio 2 płyty le cose che vivi e la mi arisposta..i takie średnie są...
magia-czas który z przyjemnością zmarnowaliśmy-nie został zmarnowny...:) agatkaf-efektownej i efektywnej pracy:)rozi-ja też ziewando więc buona notte:)
sbadigliare - ziewac

...io ancora non sbadiglio...notte notte a tutte tre!
rewelka przesle ci nasza "piosenke przewodnia"!
na pewno czytalas jak sie nia zachwycalysmy hihi
pa...notte wszystkim paniom jlo!
a ty siedzisz po nocy, kobito!!! ale spoko- poszlam wczesniej spac a i tak jestem niewyspana..... turbo dopalacz pt. "kawa" i bedzie power ( przez male "p")

to ide walczyc. i wam owocnych walk!
chłe chłe chłe
wczoraj to juz zycie mnie zmusilo...
dzisiaj turbo dopalanie jak najbardziej wskazane...a wieczorek zaczyna przybierac mgliste ksztalty..a to juz sukces bo jak zaczelam sie nim zajmowac to usiadlam i myslalam ze nie rusze.......
magia cara mia studia studia e non ficcare il naso qui sul sito(tak sie chyba mowi wpychac nos ale nie jestem pewna) w kazdym razie ta strona rozprasza!i ja rozpraszam!he
anchio vado fare una piccola querra con tutto il mio mondo!

wyspałam się...kawy napiłam...smsa o 2 w nocy od P. dostałam,
że tęskni(???)

nad czym Ty agatka tak pracujesz??
ZACZYNA SIE OD RANA!!!!!!!!! dzieki agatkaf-ale sie wstrzelilas z ta piosenka-w sam raz:) chociaz nie przepadam za blue cafe,to piosenka mi sie jak najbardziej podoba!miłego dnia kobitki:)
dziewczynki- ja teraz nietypowo- rzuccie mi kilka sieci supermarketow jakie sa w italii...coop...co jeszcze? lidle, kerfury- to wiem, ale te wloskie sieci?
standa na przykład......
wlasnie. jeszcze pam. to juz jestem w domu- o to szlo :)

nie ma mnie- dziobieeeee dziob dziob dziob...az sobie stepie ten dziob ;)
jeszcze quipper

jak tam moje piekne??
rozi dzisiaj bylas w spodniczce?tak cieplo ze musialam zdjac czapke bo mi sie zagrzalo pod maska he

magia i rewelka...nauczone??
a po co ci te markety??przeciez do nich daleko...wybierasz sie na sobotnie zakupy do centralwingsem czy jak?hihi
taaa po jakies formaggio porzadne sobie skocze. a co sobie bede zalowac!!

kolezanka wyjezdza do pisy- chce jej dac kilka wskazowek- ale ze skleroza i powylatywaly mi wszystkie nazwy sklepow to bazgrolnelam do was.

ojj mnie to pachnie porazka w piatek wiec ide stad zanim wykracze
oj pachnie calkiem niezle....ten formaggio to juz tak gorzej (yummy!)

bylas w guzikowie dolnym?i jak wrazenia??
ja bylam dzisiaj gdzies..powazna operacja byla..i jutro siedze a casa (tzn. musze wyjsc ale szybko wracam bo lepiej ludziom sie na oczy nie pokazywac!)

glowa tez jakas obolala..chyba cisnienie poszlo w dol i trzeba zaaplikowac sobie mocna kawe...
agatkaf ja egzam mam w srode dlatego jeszcze sobie nic z tego nie robie,ale juz za momencik zaczne...:)a przeslalam Ci w podziekowaniu fajna piosenke Bena Harpera-nie mam meili rozi i magii,to mysle ze im przeslesz jezeli uznasz ze warto:) 3manko pa!
bo ten formaggio kozi i plesniowy....mniam :P

jaka operacja? co ty mowisz? ktos cie ze skalpelem ganial?

w guzikowie dolnm nie bylam. bed epewnie w piatek ale jelsi mowisz , ze tam fredzli i haftek i klamerek brak- to warto tam zaginac?

ja bulke z dynia mangiare. juz po kawie.

ag- pamietasz? mowilam...chyba wykrakalam..sama nie wiem ale sie odezwal - teraz odczytuje po tysiackrosc te znaki....

przelsij muze od rewelki!
dzieki rewelka..juz przesylam reszcie

nie mysl kocie o G...odloz to do piatku......zaczniesz analizowac w piatek!a teraz daj sobie czas na nauke..kazda mysl ucinaj io dsylaj do piatku!wiem ze potrzebny jest w tym trening ale TO DZIALA!SERIO

bylo male masakrowanie...ale do soboty chyba bede piekna jak zawsze hehe
ag.- za pozno... do piatku zbyt wiele czasu........

co ci zrobili? dalas sie? trzeba bylo kopac!
dalam sie...moge powiedziec ze wrecz oddalam sie...calkowicie!
jesu......
faaaajnie bylo
co ty powiesz...
spimy.
magia bede ci musiala zrobic pranie mozgu.......trzeba wyprac brudy..wiesz o czym mowie
niestety do piatku musisz sobie radzic sama...postawic w tej uliczce znak STOP..nieczynne do odwolania!
mozesz mi go nawet wywirowac- przyda sie...
ag- ide sie polozyc. moze odetkaja mi sie jedne a zablokuja drugie drozki w mozgu.... chyba by sie przydalo...
a makaweszmoze mi zrobic pransko- wirowansko- tez sie przyda. i wcale nie tylko do piatku..........

notte ag
ale sobieładnie gawędzicie beze mnie!
ja z P. wino piłam (w spódniczce oczywiście:))
już wróciłam przed chwilką własciwie...dziś dostałam wiadomość rano....niesamowita wiadomosc...moze kiedys wam na jakims winie albo kawie opowiem bo tutaj nie chce.....nie wiem, czy z tej wiadomosci skorzystam, ale sama świadomość że mogę niezwykła jest...........
rozi.- jesli mozesz- jedz:) :)))
i o winie z P. tez opowiesz. o nim w ogole opowiesz. tylko niech ten snieg diabelny stopnieje!!
ide spac dziewczynki

baj baj
no a wy sobie z P ladnie winko pijecie beze mnie! no no no
ja jestem w trakcie organizowania limuzyny he he a po przyzadzaniu i konsumowaniu wysmienitych nalesnikow...chyba troche ich jednak za duzo bylo
to Wy mnie już tak znacie??:) magia!! mam nadzieję że magicznie wiesz, o czym mówię, tylko dlatego że magia masz na imię:)) a nei dlatego, że taka jestem tutaj prosta w obsłudze na forum internetowym:)) że łatwo się domyślić, o czym mówię nawet gdy zaowalowac i przybrac to chcę w boa i tysiąc guzików;))

no mogę:)) jeszce nie wiem kiedy...ale mogę......................................
innym Filozofem (nawet Świętym się posługując:) wszystko mi wolno, ale nie wszytsko przynosi mi korzyśćm, wszystko mi wolno, ale ja niczemu nieoddam się w niewole......
tyle ż emnie się niewola moich ulubionych - miejśsc, osób, nastrojów i tęsknot baardzo podoba.........
Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka