Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1021-1050 z 1688
ale chamstwo!!! wyslalam @,zeby sie tu zalogowac, nie dostalam jeszcze odp a juz nie moge uzywac magii z jedna kropka,bomowia, ze ktos ten nick wybral! chodzi o mnie a nie moge go uzyc bo nie dostalam maila od l. jeszcze...wrr... no to dorzucilam 2 kropki sobie..
witam....mowisz ze suszy?? a to dlaczego???
bylam u krawcowej z siostra p.mloda hehe......coraz lepiej to wszystko wyglada...problem tylko w tym ze ja nie wygladam w ogole!!! i nie mam pomyslu na stroj pchi!
jest juz marynareczka??
wez wygladaj tak, ze kup sobie tyyyyyyle materialu z delikatnym polyskiem i niech ta krawcowa ciachnie ci spodnice. tylko nie za dluga, zeby lydki ponetnie wygladaly!!!

mnie to pewnie po sledziach...

i wciazczekam na zalogowana magie z jedna kropka
ciao dziewczynki!!
jedną suszy, druga nie wygląda...rozi musi interweniować:))))

Ty magia napij się wody:)) albo wino dużo to chociaż bedziesz miałą powód na tych suchot odczuwanie..a Ty agatka ....pięknemu we wszystkim ładnie więc cokolwiek:) tylko uważaj żeby ładniej od Panyy Młodej nie wyglądać:) jak sobie jakąś suknie pikna zarzucicsz włosy rozpuścisz usta pomalujesz to wiesz...niebezpieczeństwo:)
a swoją droga ciekawy ma siostra pomysł ze w garniturze..dobrze zrozumiałąm, że tak chce?
a ja przez cały dzień..powiedzmy ze w pracy. wieczorem kolacja z P i duuuuuużo wina:) świat wirował, ja zamarzałąm i śmiałąm się bo głupoty gadaliśmy że hej:)

a jutro magietko po tym winie dzisiejszym to mnie będzie suszyć:))
a ja byłąm tu zalogowana jkako mag.a chyab albo maga...a później nie mogłąm wejść, tzn logowałąm się ale gdy chciałąm coś pisać na forum pojawiało się że to jakby błąd więc nie loguje się teraz
widzisz magia podobny nick sobie wybrałyśmy:) tylko ja maga albo mag.a nie pamiętam )moż eto po tym winie chwilowa amnezja:)
ja to mam amnezje nie chwilowa a zimowa!

rozalko ale mnie nie po vinie suszy- co tam niewinna lampka ( tzn. nie taka niewinna :)) tylko...nie wiem po czym :)- po fasolce??
a dzis nwet chcialam dokonac zakupu vinnego:) ale jakos nieopatrznie skonczylo sie na pepsi bo tak mi sie pic chcialo :)

rozi. ....... wiec jak to z P.- nie capisco juz nic !
no to jesteśmy dwie:) anchio non capisco niente:)
ma sto prendendo la viita cosi come e adesso e non penso a niente perche mi piace cosi come e adesso:))

.........to był naprawde miły wieczór.....w tej samej knajpce co zawsze:) pyszna kolacja i...tyle sie pośmiałam że nie wiem:)
wiesz co rozi ?? strasznie mi sie podoba co napisalas; i to po wlosku bo to jest to "ciesz sie i bierz zycie" i to drugie, po polsku:) bo radosc bije z kazdego slowa! dawno sie tak nie czulam - tak jak ty teraz!!! do pozazdroszczenia............. szczesciara!
aha,chcialam jeszcze dodac, ze w duecie: nie wiem- nie wiem, ktos zawsze wie ciut wiecej rozi:) czyli tyyyyyy
widze ze ladnie sie tu beze mnie zabawiacie!
oj..ja ide do gosci...ciao bellissime mie
no a ja sie tak zastanawiam gdzie ty a ty z goscmi! pozdrow gosci bella i baw sie dobrze:))))))))
jedza, pija, lulki pala!
...no prawie
jeszcze zajrzyjcie do makawesza he he
paaaa
makawesz otwieraj osiole uparty !!!!!!!!
hmmm ag. pusto- cos szwankuje..?
makaweszek sie obrazil troszke....

poszlam zegnac dzien... notte
no to ja też już póje chyba..choć raz o przyzwoitej porze:)

a psiak świetny jak kogoś znajdę do porannego i nocnegow yprowadzania to też się w psiaka zaopatrze:)
dziewczynki! tragedia sie stala!!! moj komp mi rano nie odpalil.tak po prostu!! pomyslalam, ze mi zmarzl w nocy bo okno bylo otwarte....wiec go opatulilam polarowym kocem na jakis czas ale nie pomoglo........:(((
wiec zafundowalam sobie wycieczke na drugi koniec miasta do serwisu i komp bedzie za huhuhu.......10 dni (!!!!!!)....wiec teraz rabkiem klawki nie mojej sobie stukam....sono arrabiata,wrrrr

ps.-dostalam haslo, zalogowalam magie z jedna kropka- tak wpisalam nick i wyswietla mi sie, ze juz taki nick jest zarejestrowany..hm...co robie zle, ag???
magia poverina:(
bez kompa to jak bez reki
zadzwonie do ciebie wieczorem..bo bede w pracy...zobaczymy gdzie sie tak bawisz stasera
a ty rozi gdzie dzisiaj parkiety ukaladasz??plany na weekend sa?!
buziaki
no to weekend milczący się nam zapowiada, ja też bede miałą ograniczone korzystanie z komputera przez najbliższe dni, bo w tym pokoju przez kilka...chyba tylko kilka dni będzie mieszkać moja babcia (chora biedulka) i przeszkadzać jej noca nie mogę...

Agatka, gdzie Ty pracujesz tak wieczorami? kiedys na tym grzańcu może poopowiadasz, chociaż Wy już kolezanki takie szcegłóy o sobie w szczegółach wiecie?
to tylko ja zostałam tajemna tajemnica:)

parkiety dziś układam w kinie:) z P. na tylko mnie kochaj mam iść
a inne na weekend plany to praca i zabawa:) w towarzystwie jeszce nie jestem pewna jakim ale na pohubel zimie wino w dobrym towarzystwie ma byc i już:)
pohubel, hi hi:) pohybel miało być:)

cytałyście Kajko i Kokosz komiksy w dzieciństwie?:)
jak tak to wiecie o czym mówie a propos pohybela:)
a Thorgala? .......kochałam się w nim całe dzieciństwo....................
kajko i kokosz si ale thorgal to juz nie moja bajka

ide do moich dzieci dzisiaj (wlasciwie to za 10min wychodze!ups!) ...A TO NIE BLIZNIAKI CHA CHA!

milego wieczoru pa pa
kochane proba mojego zalaogowania wre- moze sie uda??

bardzo dobrze- przez weekend maly odwyczek komputerowy nam sie przyda :))
nici...............
oooooooooooo juz mi sie udalo!!! (chyba:) )
co to za yahoo sie do mojego makawesza przyczepilo??? phi !! co to ?? chi c'e ???

ale ja czerwona- opalona!!!
rozi. na ciebie kolej teraz:) tylko,ze ktory nikus wybrac? he?:))

baci baciii
no no magia widze ze sie udalo! po tych wszystkich perturbacjach z panem i wladca L...bravo! zasluzylas na kubek grzanca!

rozi...jak film?tzn. jak kino z P?
jestem..kino z P. fajne:0 film...oj taki sobie, fajnie się oglada, dziewczynka najfajniejsza z tego wszystkiego a ten Amant jednak nie w moim stylu za bardzo:)

a ten wieczor długi był...po kinie spokojnie wracałam do domu a później..niepsokojnie się zaczęło.
własnie wróciłąm z pronto soccorso, Babcia w szpitalu..

no OK, moge i ja się spróbować zalogować, ale ja juz tu sie logowalam ijakieś problemy były wie jak znow wbiore rozi np i pozniej bedzie zablokowana...
o rany...ale jak z babcia?lepiej?
bidulka......
cara rozi...dormi tranquillamente..spero che domani tutto si' migliorera' e la nonna si sentira' meglio
baci
lepiej, że w szpitalu niż w domu.....
m.in. lekarzem pracującym w tym szpitalu jest Pan B. i ...została pod dobra opieką
boli mnie głowa...ide pod prysznic...trzeba kończyć ten dzień
trzymaj sie bella!
Temat przeniesiony do archwium.
1021-1050 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka