Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 1688
a ktora z was sobie kremy i zolcie na sciany wrzucala? rozi?

rozi ja sie w ogole w tym swiecie gubie a jak jest chaos to juz tylko licze na tych, ktorzy kolo m nie..inaczej bym zginela :)
ale ortograf - porządny oczywiście:) non sono la ragazza molto ordinata.......
ktos ci towarzyszyl co by razniej bylo :)
kremy i żłócie? rozumiem że o kolory pytasz?:)
ja raczej biel...a;bow ogole oryginalniej, ale w żłótych wprawy nie mam
ja z kolei nie licze na nikogo tylko na siebie
te zolcie to sa u mnie na scianach
tak, tak o sciany :)
coz...u mnie roz ( n e ja to malowalam!!! zastrzegam!!:))- ja to musze przemalowac !!

a propo's chaosu i liczenia na kogos.... przypadkiem nie pytajcie mnie o dzien tygodnia...
vi ho mandato una bella canzone che l'avevo ricevuta da claudia una ragazza molto simpatica su questo for..il suo nick e' "sono io"
questa canzone mi piacce davvero
foro*
piace*
w sprzątaniu czy mi towarzyszyli? jassne:) kochani bardzo sa...przypadkowo nas los rzucił, 6 osób do jenego ufficio, trochę ze studiów sie kojarzyliśmy ale własciwie amicizia na nowo sie zaczęła i naprawde teraz jest fajnie bardzo...do pracy jak na spotkanie z przyjaciółmi chodzę
jaki jest tytul tej canzone?
Per le mie mani...Luca Dirisio
grazie, ho ricevuto questa canzone, tra poco ascoltero
cercho di inviarci questa belissima canzone di Mia Martini, ma non sono sicura come si deve fare questo - "prendere" questa canzone che c'e nel cd e mandare via net...
non conosco..
ragazze...sono stanca un po..... vado dormire...domani devo mi sveglio presto, ech..
ci sentiamo..

bacini per R e A

ancora "Novus" santany i mog zasypiac:)

notte dziewczyny i nie siedzice za dlugo :) jutro n ie wstaniecie :) ( mowi wam to z troska w glosie wasza wspolniczka )
moge*
wspolniczka w zbrodni...magia musisz o takich rzeczach mowic na forum?! to miala byc nasz dolce segreto!
dobranoc:)
ja tez zaraz ide juz...
a kogo to myśmy...tu na forum...ukatrupiłysmy:) a el........jej było na imię:)
my tych dolce segreto mamy troche, nie ?? w koncu triooo to trioo- dzis udzial bierzemy w akcji Slodki Sen.Tylko sotsowac sie do wytycznych i plan zrealizujemy ze 100 % powodzeniem.
zrozumiano ??

odbior !!
zmienilaje ;)..jabym tu innego ukatrupila ;)
zmienila je ;)..ja bym tu innego ukatrupila ;)
zmienila je ;)..ja bym tu innego ukatrupila ;)
no wiem, że zmieniła:) ale o tym sza:))
no idz juz spać koleżanko!:)
no przeciez zalatwilysmy jednego takiego co cie kiedys M porzucil...bo do czego to podobne zeby taka gorycz w sercu zostawiac? nie godzi sie!
ale ja go jeszcze zalatwie ;)

moje drogie- plan prosze wykonac. rozlicze was jutro z ilosci przespanych godzin !
a to sie nazywa SOLIDARNOSC JAJNIKOW
przypominam

akcja zaczyna sie o 01.18
a ja nie wiem na co zmienila....powiedzcie mi...sarei molto felice di poter rivederla
na (chyba) damska odmiane imienia Prince of Wales z tymze ilosc litery K jest kilkakrotna , tudzie litery A. ( wiadomoscprzekazana szyfrem )
tudziez*
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka