Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1688
oj tak, wiem... sa takie wiadomosci.. wiem- szczegolne... czyta sie je po 1000 razy jesli nie wiecej, prawda ??? tez takie mam/ mialam- w przyplywie zlosci - "spalilam" je..
rozi- u ciebie z it. zaczelo sie od erasmusa ??

wiesz, wyslalam tej dziewczynie smsa zeby byla spokojna, ze rozmowa zostanie miedzy nami i ze wszystko sie ulozy bo zawsze cos dzieje sie po cos- to powtarzam zawsze! podziekowala....

rozi wyslac makawesza z sylwestrem ?
jassne!!
ja taka milcząca jestem bo to katharsis w toku..
a z włoskim faktcznie od erasmusa:)
etam :) i tak wyslalam zanim odpowiedzialas :)

ojj wlasnie widze, ze milczaca. ile jeszcze zostalodo przepisania ?:)

a gdzie agatkaf? nie meldowala zadnej akcji
notte !
przepraszam Magia że taka dziś się zrobiłam milcząca, noc wspomneń przy okazj nowego telefonu..
teraz prysznic na rozjaśnienie umysłu i będe musiała jeszcze chwile popracować na komp. ...
hej pleciugi!cos sie schowalyscie zanim sie pojawilam...ale wredusy!!ide sobie sie obrazac cha!

rozi! ja tez dzisiaj glebnelam...ale kurcze zaden ksiaze na koniu mnie nie poratowal..co za chamstwo w tej warszawie..chyba przeprowadze sie do lublina...moge na poczatek zatrzymac sie u ciebie bejbe?

magia masz piekne zeby - to taka moja mala refleksja sylwestrowa (teraz wypada mrugnac okiem bo wiemy ze to robota makawesza)

a ja dzisiaj mialam mily wieczor z wieloletnim wielbicielem...

ide cos zjesc bo mi sie robi dziur aw brzuchu...c u 2morrow!
a ja jeszce nie spie...katharsis skończone:) praca skończona, w ogóle i noc się niedługo skończy i kiedy ja się wyśpię?
a wieloletni wielbiciele fajni są:))

u mnie się bejbe zatrzymac możesz zawsze, ale Księcia lubelskiego na zawołanie nie gwarantuje:))
ale mnie zaskoczylas!a co ty dziecino o tej porze jeszcze nie spisz....bo ja to wiadomo - jestem "TEN KTORY NIGDY NIE SPI"tzn. TA...
...a dodam tylko delikatnie ze ciagne tak bez wspomagaczy...ale juz nawet dzisiaj mowilam ze chyba czas isc do lekarza i zwierzyc sie z tych wszystkich anomalii organizmu

jak mowisz ze ksiecia tez tam nie ma zadnego to juz chyba nie bede wydawac kasy na pociag co?

wpadnij moze ty do nas tu do "wielkiego"(jak cholera)miasta i pojdziemy w tango z magia (na pewno poleci nam jakis parkiet bo sie dziewczyna na nich zna jak nikt)
dobra...d.noc mowie juz na serio bo komp bedzie off a ja radyjko i ksiazka i za niedlugo jakis mily sen.......pzdr cieplutko...psina dzisiaj narozrabiala i dostala ochrzan..teraz udaje ze jej nie ma
sogni d'oro belle
Dzieki roz. wiem ze jest duzo hoteli ale boje sie jechac w ciemno, wczoraj dzwonilam do znajomego mojego taty ktory tam mieszka i obiecal pomoc, takze mysle ze cos zalatwi,jeszcze mamy troche czasu, wyjazd w marcu. pozdrawiam wszystkie babki z Il Nuovo Mondo z jeszcze zimniutkiej dzis Florencji!

Ps. fajnie sie was czyta
lolli pozdro dla florencji...chyba nie jest tam tak zimno jak u nas...
no to dziewczyny sie nasmialam- i o malo- nie zakrztusilam kawa.
sprawca- agatkaf- najpierw za ochrzan a potem, ze przeprowadzka bo to kraina ksiazat i ze glebowisko bylo.no i tezeby ;)ale one tak tylko na zdjeciach wychodza ;)
ja chyba lukarowi powiem ( nie wywolywac wilka?:) ), zeby te stronke o godzinie 2 zamykal hahahaa bo dziewczyny spac nie chodza...taaa....i ze agatkaf o 5 rano sie kladzie :P

OK, narty na nogi i jazda do tarfficcu sie odchamiac ))

rozi- lublin nie daleko od- cytyje-wielkiego ( jak cholera) swiata- choooodzcie pojdziemy parkiety im pofroterowac
lolli- zazdroszcze florencji salym sercem. calym.
magia bedziesz niedlugo miala klopoty z sercem...czasem trzeba zostawic miejsce na jeszcze cos poza zazdroscia hihi
czerwona czapka jakas taka duza a ty uchachana od ucha do ucha .super!
to jak my go ochrzcilysmy TZN czy inaczej...myli mi sie
agatkaf kochana to moje serce nawet niech zazdroscia sie wypelnia :) bo goryczy tam troche jeszcze a jak jeszcze rmf tak gra jak teraz to juz w ogole odlot.
ty! no czerwona czapka jak na szczudlach choc i ja kruszynka hahaaa- a co ? numeru to nie chcesz przypadkiem ??:))) PZN - potajemny zdobywca numeru, niczym ZNP- zwiazek nauczycielstwa polskiefo :PPP
a ja sie szczerzylam bo te babelki..ja nie wiem...taie jakies... i nie przyniosl makawesz zdj z tancem ze znakiem drogowym w centrum miasta ahahaaaaaa jesooo

agatkaf- ty daleko od trafficcu? ja tam grzeje zaraz niech no sie do ladu i skladu doprowadze
ja niestety nie wyrwe sie...w sumie nie tak daleko..ale buuu nie doskocze bo mam nozki za krotkie buuuu
i nieszkodzi bo i tak grzaniec to grzaniec!!!

poszlam obcowac z kultura
no i magia sie wyobcowala...
a ja ide zjesc jakis lanczyk bo przeciez organizm sie domaga podniesienia poziomu cukru
lubię jak się ludzie śmiac lubią, i pod tym wzgledem to niech PZN naprawde pozdobywa trochę, bo jakos tak radosnie mi wygladacie razem

agatka - a w to, że Ty bez żadnych dopalaczy funkcjonujesz to wierzyć mi się nie chce!!:)) kłądę sie czasem..ostatnio prawie codziennie mniej więcej o tej co Ty, ale póxniej o 8 jestem nieprzytomna absolutnie..około 9 powoli tylko nieprzytomna i dzieki wielkiej kawie pionizuje sie około 10:) i wciąż się spóźniam życiu, potem do nocy to, czego rano nie zdążyam i błedne koło
magia to bardziej higieniczny tryb życia prowadzi - nocne misje, wstawanie o świcie..i jescze parkiety i nawet teraz gdzieś poleciała
jedyne dopalacze jakie stosuje to kawka (mmhhhh uwielbiam..do 2 czasem 3 dziennie) i czekoladka (uwialbiam jeszcze bardziej 1tabl. czasem wiecej)
wiem ze to bardzo niehigieniczne szczegolnie dla mojej pupy ktora niedlugo bedzie ogromna jak pupa jennifer lopez
ale pupa Lopez to super sexxiiiiiiiiiii jest więc wszystko w dobrym kierunku zmierza!:)
ja kawy też duużo, z czekoladą to tak różnie bo w dzieciństwie uwielbiałam a teraz jakos gust mi się zmienił i jakoś tak..inne rzeczy wole:)
teraz w świat idę
zamelduje się nocą:)
uwazajcie bo jeszczze jakis makawesz dostarczy pupe JLo!afera!
alez ja dzis kulturalna po wizycie w t.;)) tak milo sie tam siedzi...- lubie!!

rozi. normalnie podpadziocha jak nic !!! ze niby z PZN...... no way!

czekoladki- ja was prosze.odkad zobaczylam zdj z sylwestra- dieta- do tego stopnia, ze za 3 tyg. bede latac kupowac paski. i bedzie radocha :)))))
aodkad stanelamna wage chodze spac glodna. o! takie poswiecenie dla pozniejszej radosci :)

pupe jlo, tzn jej oryginalne wymiary widzialam w madame tuesand- porazka...tzn.niska i doopiasta:)
JLo's doopa grossa...troppo grossa! mi semmbra che L ci cancellera' se lo capira' di che cosa scriviamo qui....ma sono le cose importanti davvero x imparare la lingua italiana.....mmhhhh forse no
wiesz co mi ten caly PZN czy PZPN to niezbyt przypadl do gustu....ale jak sie odezwie to bede nu kibicowac..no bo samo zdobycie numeru to nic jeszcze nie znaczy..trzeba jeszcze w orginalny sposob go uzyc!
magia czego sie dowiedzialas w trafficu??
chcesz to wysle do makawesz moja psine..tzn. tego potwora!ciao
doopa grossa - hahaaaa- podobalo mi sie to:) - l. sie na pewno lo capira ale wlasnie- trzeba sie uczyc wszystkiego, by jezyk gietki byl ;)

PZPN tez nie moj typ jesli "typami" kogos okreslac a oryginalnosc wykorzystania numeru moze chyba tylko polegac na jego wykreceniu wiec to w ogole nie bedzie oryginalne, czyli jesli chce byc oryginalny to jak zdobyl numer to niech nie dzwoni hahaaaa- juz sie pogubilam.

pewnie , ze makawesz czeka-slij. ja tez mialam psiulka. 2 lata temu musielismy go uspic....to bylo okropne...jaki zal byl w domu....
w trafficu syper pod warunkiem, ze nie jest "przechowalnia" i ze zaoszczedzilam z 20zl na gazetach , ktore mnie interesuja. brawo. jestem do przodu z kasa :)
o kurcze magia ale sie usmialam...widzisz jakie to wzajemne polepszacze humoru stosujemy..ja ci doopa grossa rzucilam a ty caly elaborat dot.PZPN...dosc pokretny ale bardzo blyskotliwy i logiczny....poki co chlopak nie dzwoni wiec jest dosc orginalny...a co za tym idzie moze warto sie nim zainteresowac???he?pomysl o tym magia bo orginalni faceci sa na wage zlota!
a gazety mowisz ze brawo czytaszhihihi??????
buziaczki..czekaj na makawesz zwiastuna dobrej nowiny!
ojej zalacza mi sie kilkanascie potworow...nie wiem czy makawesz sie nie zbuntuje!
agatkaf- to co?? ja mam wzdychac, ze nie dzwoni ? niepokoic sie ?haaaa to m oze ja postaram sie zdobyc jego numer i oboje bedziemy oryginalni ??? hahahaaaaaaa jak chcesz to ty te zdobadz - bedziesz oryginalna. i przypmniemy sobie takie znaczki PZNPNNZP czy jakos tak :))

taaa ja bravo sobie czytuje, popcorn i dziewczyne. a! i cosmo. polecam :P:P:P. i mnie l. juz wytnie za to hahahaaa ;))

czekam na zwiastuna
spoko. ja juz makawesza wychowalam. wie, komu otwierac drzwi, ale mowie ci- nie latwo znalezc porzadnego lokaja :P
nieeeeeeeeeee agatkaf- wlasnie dostalam smsa, ze towarzystwo sylwestrowe idzie jutro gdzies do jakiegos klubu. i ze marcin idzie. teraz nie wiem, czy to PZN czy drugi marcin bo ich tam bylo dwoch!!!!
i co mam uczynic ?:P
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka