Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1688
PRZESTANCIE TU TEZ TRAJKOTAC:P :P
PRZESTANCIE TU TEZ TRAJKOTAC:P :P
makawesz to chyba z afryki pochodzi...tak jakos egzotycznie brzmi....ale z mojej strony juz poszedl wiec zobaczymy czy te drzwi otworzy jak zobaczy moje potworki
chyba masz racje ze jedynym rozwiazaniem sytuacji moze byc zdobyc numeru tajemniczej postaci o nieznanej ksywce (za kazdym razem innej)PZPN (tak najlatwiej zapamietac tylko ze chyba zle)....i nie zadzwoniec cha!
musisz jeszcze troche potrajkotac bo nam tu jakis ERROR wyskakuje!
trzeba go wychowac tak jak makawesza
KONIEC TEJ GLUPIEJ ROZMOWY!
KONIEC TEJ GLUPIEJ ROZMOWY!
jezuuu coraz gorzej po polsku pisze...bledy jakbym z afryki arrivata......marcin nie marcin a do klubu zawsze sie mozna wybrac! ke ne pensi cara mia?
STWIERDZAM FAKTY,ZE GADACIE O BZDURACH...I BEDE ROBIL CO CHCE:D
aaa serdecznie zapraszamy do dyskusji o bzdurach badz tez do samego stwierdzania faktow......zapraszamy szanownego errora ktory sie wcina bo widac lubi taki bzdury
na zdrowie kochanie!
error witaj kochany.

agatkaf- ide do mego lokaja. zdam zaraz relacje czy otworzyl.

marcin nie marcin- czesiek nie czesiek- piwo nie piwo- wiem nie wiem czy isc :P ry(D)zyk kwizyk
error nie error

palant nie palant

lokaj nie lokaj
DLA CIEBIE ZADNE KOCHANIE:p
no a...tu tak nudno to trzeba troche was rozruszac no nie?
error idz kochany sam sie poruszaj. przewietrz moze...
wiesz tesero, ze my z agatkaf zawsze mozemy tez na telefonie powisiec wiec...
kochanie nie kochanie
ruch to zdrowie
haha,wiec...?
nie ma to jak zalac klawe woda....

slodkie stworzenie- i wez takiego nie kochaj!
zdrowie nie zdrowie- niech sie przewietrzy. szkodzi nie zaszkodzi- w tym przypadku raczej pomoze
magda ja tu chce troszke sie z wami po bawic a ty mi wszystko psujesz!
;P
widzisz magia...error wyskoczyl bo zalalas klawiature woda!

zobacz tak tu u nas nudno ale jeszcze tu siedzi...pewnie tez jest nudziarzem tak jak my!lol!
NIE JEST BO NIE PISZE TAKICH PRZYGLUPAWYCH TEKSTOW...I JUZ MU SIE TU NUDZI I PRZEPRASZA ZA NAJSCIE WRACA DO SWOJEGO SWIATA...ERROR (JESZCZE WROCI) :p
chyba udalo ci sie osuszyc klawiature magia...moje gratulacje dzieki temu pozbylysmy sie upierdliwego wirusa
no i jak tam makawesz?radzi sobie z potworami??
spokojnie agata ja tu jutro wroce...teraz mam lepsze rzeczy do roboty
non mi interessa un cazzo...
Brava Agatkaf!!!L'ho visto che quell'c.... che salta su e giu'....c'e' da per tutto!!Si vede che non ha niente da fare....poverino!Allora caro c.... va a cagg...!
un cazzo- agatkaf haahaah- no to slowko akurat znam ;)
agatkaf, rozi- zalalam kompa. nie chodzi nic. dorwalam sie do innego. nie mojego kompa :(((. i w poniedzialek serwis...ale lipa jest bo teraz moj nawet sie nie wlacza..... no to niezly error, co ??
error nie error- komp nie chodzi. zem podkurzona. zbyt zachlanna na wode mineralna. rozumiem; na piwo, vino, ale na wode ?????
agatkaf- ide poskarzyc sie makaweszowi...

rozi- cmokal. mam nadzieje, ze dzis glebowiska nie bylo.
baci
heja!zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ja tu nikogo(errora) nie wyzywam....to taki zwrot w ktorym chodzi mniej wiecej o to ze gowno mnie to obchodzi! bo tak wlasnie jest

magia...trzymaj sie dzielnie i reanimuj komputer...wyobrazam sobie jaki to bol!
buziaki dla wszystkich
hello pocahontas!
ale tu rozmowa pod moją nieobecnośc była, errory wam towaryszyły i inne przypadłości, a potwór oczy ma prześliczne i w ogóle takiego potwora to i ja bym chciała, a w ogóle taki bystrzacha się wydaje i śliczny, więc agatka spokojna głowa - podobno się własciciele do swoich potworów upodabniają:)))) więc przyszłość przed Tobą widzę śliczą i w kolorze blacK:)) a serio to naprawde "potworne' cudo
potwor cudny jest owszem do momentu w ktorym zacznie krzyczec.......dlatego na zdjeciach to sama slodycz..inna sprawa jakbym wam jakas mp3 przeslala
magia jest odcieta..mozliwe ze na dluzej...z tym kompem to jakas powazniejsza sprawa i musi go serwisowac...jedynie dobra dusza czasem uzycza jej rabka klawiatury..........widocznie error rzucil klatwe!!!
jak ty rozi dzisiaj ..zadnych tancow?ja dzisiaj domowo...
ja niedawno wrócilam
dzis grzane wino
a póxniej drink baileys kahlua i cośtam jeszce pycha...........sama nie wiem co ja chcę
a niech tam, idę spać o przyzwoitej porze:)
dobranoc wszystkim..
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka