hahahahaaha agatkaf to mnie rozsmieszylas hahaaaaa ale wierze kochana, ze nie bylo ci do smiechu. a sasiadom? :)
nie bylo mnie tu przez chwilke i jakies melancholie sie wkradly... no bardzo mi sie to nie podoba!! taaa dziewczyny ja tez mam juz dosc tej zapyzialej zimy i slonce mi sie marzy....
ach, pomelduje wam troszeczkie :) otoz 1 dobry news to taki, ze pacjent "juz" jest odebrany i nadaje od siebie w koncu! drugi newsik to taki, ze ten przeklety egzamin mam za soba i on ........ calkiem prosty byl!!!:) wiec powinno byc OK.
inny newsik to taki, ze w piatek mam bal!!! Obowiazuja lata 20. - 30. !! dziewczyny - stroj bedzie , ze ho- ho!! juz pisze co nastepuje: otoz czarna kiecka caaala z fredzlami ( czarna), rekawiczki ( czarne) za lokcie, perelki na szyje ( nie czarne:)) , kabaretki ( czarne ) - boa ( czarne), buty ( czarne)- ful wypas- lady in black :PPP- a macie jakis patent nafryz?jakies fale? jak to zrobic samemu ?? no to bedzie jazda.....ag- oceniac to bedziesz w weekend!
mam nadzieje, ze nie jestescie takie wyplute jak ja.... nawet klikanie dzis to dla mnie wysilek :P