Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1688
hahahahaaha agatkaf to mnie rozsmieszylas hahaaaaa ale wierze kochana, ze nie bylo ci do smiechu. a sasiadom? :)

nie bylo mnie tu przez chwilke i jakies melancholie sie wkradly... no bardzo mi sie to nie podoba!! taaa dziewczyny ja tez mam juz dosc tej zapyzialej zimy i slonce mi sie marzy....
ach, pomelduje wam troszeczkie :) otoz 1 dobry news to taki, ze pacjent "juz" jest odebrany i nadaje od siebie w koncu! drugi newsik to taki, ze ten przeklety egzamin mam za soba i on ........ calkiem prosty byl!!!:) wiec powinno byc OK.
inny newsik to taki, ze w piatek mam bal!!! Obowiazuja lata 20. - 30. !! dziewczyny - stroj bedzie , ze ho- ho!! juz pisze co nastepuje: otoz czarna kiecka caaala z fredzlami ( czarna), rekawiczki ( czarne) za lokcie, perelki na szyje ( nie czarne:)) , kabaretki ( czarne ) - boa ( czarne), buty ( czarne)- ful wypas- lady in black :PPP- a macie jakis patent nafryz?jakies fale? jak to zrobic samemu ?? no to bedzie jazda.....ag- oceniac to bedziesz w weekend!
mam nadzieje, ze nie jestescie takie wyplute jak ja.... nawet klikanie dzis to dla mnie wysilek :P
magia a jak twoj egzamin?
dzisiaj ta impreza??
nie kochana, impreza za tydzien dlatego pewnie jutro wieczorem bedziesz oceniala moje kiecki i piora!!!! szykuj torpedy!
egzamin nie byl taki straszny na jaki sie zapowiadal...albo inaczej- trafilam w pytania :))))
jak twoja lazienka ??
u mnie katastrofy psychicznej ciąg dalszy...................ja już sama nie wiem, co to sie ze mną dzieje, trochę przez pracę, nie tu o tym opowiadać, ale stresssssuje sie bo walczyć z czasem muszę, z własną bezradnością w pewnym temacie niewiedzą i w ogole......i inne sprawy też jakby zamrożone z lekka hibernacja pieprzona zimowa:) e niech tam, zaklnę sobie w publicznym miejscu:)

bal........jak pieknie......a fale na Twoich włosach tochyba same się robia, więc idź i baw się i wino pij i tańcz:) w końcu te parkiety możesz zaliczyć!:)
rozi! no czasem takie katastrofy sie zdarzaja. wkurzajace sa- to prawda- ale przechodza! mnie sie wydaje, ze najwazniejsze jest wyjasnic katastrofe sercowa. jak w sercu wiosna to i reszta jakas taka mniej niepoukladana ( wiem po sobie!)- w tym obszarze szukaj odpowiedzi! znajdziesz....... a jak jeszcze slonce wyjdzie to ohohohoho!!!!

fale falami ale tych samo robiacych sie nie lubieeeeee- walcze z nimi! jak fale- to tylko stylizowane!
jak w sercu wiosna...........................
u mnie wiosny absolutny brak

a fale lekkie takie na bok bardzo by Ci pasowały, może jakąś lokówka na ciepło się je robi?..nie znam sie:) ale w czerni, z perłami...jeszce papieros w długiej lufce...........
no wiem, ze brak ( tymczasowy ) ale poniewaz ktos ci niepokoj wprowadzal to ty "musisz" ten niepokoj pokonac i znalezc spokoj...i reszta bedzie bardziej wiosenna...

co do tych fal... no wlasnie nie wiem..a moze walki? albo jakies spinki i zel? tez sie nie znam wlasnie...
a kiedy w ogóle masz ten bal? z kim i gdzie? jakoś nie w temacie chyba jestem:)

na jakies wałki to Ty się w ogóle pokręcona zrobisz, nie tylko falowana:)
coś tam wymyślisz i będzie pięknie
ciao belle......state parlando del ballo?
ciao ag!
tak, o ballo parliamo....

rozi. bal za tydzien w piatek, kolezanka robi w swoim wielkim domu, bedzie z 40 osob!
z kim???!!! samaaaaaa!! O !
ho chiesto magia a bal dove con chi e altre cose perche non so niente a questo ballo

domani mattina vado nel parucchiere, poi...non sono che cosa faro domani pomeriggio...magari avro appuntamento con P., ma non sento la primavera nel mio cuore...........
oooo...jak czterdziesci osob to nie sama!
wlasnie ag. :) i low ju cie za to! ha! ha!

rozi- jakas radykalna zmiana? kolor?dlugosc?co?
i dobrze, ze z P. a jak wiosna nie z nim...to nieszkodzi...wazne, zeby milo bylo..

ag. jutro grzanczykowo na mej wsi? i ocena boa bedzie! zerknij no w grafik
o to mi właśnie chodziło o tp z kim tzn z jakimi innymi balowiczami
na taki bal ze znajomymi to waśnie fajnie samej..w czerni...lata 30 pociągające są i tajemnicze fale to już w ogóle:0
a propos - PZN Już Jakby Mniej Potajemny bedzie?:)
ja domani nie moge bo mam bambini....szkoda ze sie dzisiaj nie zgadalysmy na tego grzanca...
mialam isc na tequilla bum bum party ale jakos mi sie nie chce...tym bardziej ze tequilla mi nie sluzy...OJ NIE
wlasnie rozi- wiem ze nie z kim tlyko ile nas bedzie :)
znam moze z 5 osob z tej grooomady, moze ciut wiecej ale mysle, ze bedzie fajnie!
rozi. PZN PZPN czy jak mu tam na zawsze bedzie PZN. mozemy mu dodac jakis przymiotnik czy przyslowek, np MAI- PZNM. wkurzyl mnie sms'em jaki wyslal...ze niby urzekl go moj piekny glos- wmache bym mu dala..
ag. do ktorej te bambini? Qrna!
qrna non lo so! pewnie fino a tardi...
Magia Waleczne (magiczne) Serce:))

żadnych radykalnych zmianjutro nie przewiduję, zima moim włosom nie sluży więc ratować się jakoś trzeba

a w przyszły weekend wyjeżdzam na 3 dni na szkolenie takie..............
tak nie moze byc! bo nie pojde jak sie twojej ocenie nie poddam!:)
a sabato pomerrigio? przed bambini..nie bez sensu...bo im chuchac nie bedziesz!
a niedziela?
rozi a co to za TAKIE szkolenia tereaz robia...huh??
cos mi tu pachnie kolejnym romansem biurowym...takim
hm...to gdzie to szkolenie?:) ze pojedziesz taka piekniejsza i odmieniona?:)

i zostawisz ns na pastwe l na 3 dni? magia waleczne serce :) super!
a jakie tam waleczne serce?jak znowu nawet sie nie potrafi zalogowac...hihihi magia pierdoła!
Qrna!!!! haahahah zem waleczna i zalogowana! hahahahaah waleczna pierdola hahahaahahahahaaaa ale pamiec krotkaaaa czekam az l przesle mi te 4 cyferki-haslo hahaaha
o jak Ty brzydko na koleżankę mówisz:)) hi hi uważaj, jak na tego grzańca pójdziecie toCi Magia do winka CZEGOS dosypać może, w końcu waleczne serce i koleżankę ktora na kryminałach się wychowałą ma:) pomogę:)
CZEGOS to przyprawa do grzanca na pewno hahahaah:))
uchachacha
lubie was tak rozjuszac po troszku bo inaczej to sie nudno robi......no ale pierdoła to na pewno bo haslo wystarczy zachowac w mailu..i tyle

dziewczyny naprawde warto sie zalogowac bo wtedy masz cala swoja historie i mozesz wszystkie wpisy od saaaaaamiusienkiego poczatku obejrzec....mozesz tak samo poczytac inne osoby zalogowane.......poza tym masz obserwowane watki..od razu w nie wchodzisz..........no i co najwazniejsze pokazuja sie WSZYSTKIE wpisy od twojego ostatniego logowania..wiec nic ci nie umknie

i tyle moje slodkie pierdółki!
pierdoleczko kchana hahaahah ale ja tego maila wlasnie wykasowalam! chyba jak lunatykowalam to to zrobilam. ale jeszcze zaraz sprawdze czy mi nie zaszeregowalo tego jako spamuuuuu bo to i spam w istocie hahaaha
ag- niedzielaaaaaaa??
hhahaahah ktos cos mowil ????

w spamie bylo czyli na smietniku a ja rzadko w smieciach grzebie! haahah tylko jak je wywoze!!
a widzisz ze czasem warto w tych smieciach pogrzebac!
i zebym cie tu juz na ciemno wiecej nie widziala mi raccomando zawsze na czerwono!!
wez sobie dodaj do ulubionych teraz stronke to zawsze bedzie ci sie otwierac zalogowana...ja tak robie i haslo mi nie potrzebne! ale zachowalam w razie awarii..w smieciach hihi

rozi teraz twoja kolej! do roboty loguj sie!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka