polacca e italiano cz.15-

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 328
jestem ostatnio bardzo zajeta wiec nie mialam czasu poszukac na mapie,wpadasz tu na chwile aby zwrocic mi uwage,powodzenia ludzi antypatycznych poznac z daleka ...
monika 7381 ja jestem w Polsce, teraz niestety nie w Italii, dlaczego pytasz?
pozdrawiam:)
ja jestem nawet bardzo sympatyczny,ale wydało mi się dziwne to twoje pytanie,no ale ok...lepiej wychodzisz na zdjęciach
moze gdybys przeczytal dokladnie moje wypowiedzi to nie bylo by to takie dziwnie skoro Venezi mi brakuje a Trento jest w tych okolicach ....
CIAO!
Caly popoludniu sie uczylem po polsku.
Wlasnie zkonczelem kolacje.
Nie!Jestem w domu.Za godzina musze pojechac na dworca!
Kto mieszka w MEDIOLANIE?
O 23:20 mam pociagu.
Dzieki!Ja bardzo lubie tego jezyka!
Ja znam POLSKA kiedy mialem 17latek (21-12-1997)Pierwsza miasto to byl TYCHY! TYSKIE NAJLEPSZA PIWA! @;-)hihihihihihi!
cucciola tak sobie ja tez jestem z ostrowa pozdrawiam serdecznie wszystkich papa
birichina28 Trento jest kolo Bolzano albo jak wolisz 40 km od Riva del Garda.Witam w pierwszy dzien wiosny , niestety pada i pogoda dzis byla do spania. Co tam porabiacie dziewczyny. Moze ktoras nie pracuje i sie obija jak ja?
ciao Monika ,no ja narazie tez nie pracuje,odpoczywam sobie,do południa infatti się obijam...u nas co prawda było słońce,ale zimno jest nadal,no a jutro spotykam się z dorką na wymianę poglądów,już się cieszę na to spotkanie,nie macie pojęcia ile ona ma w sobie optymizmu...
emra skad jestes?
WITAM DLA WSZYSTKICH!
Bardzo mi przykro ze tak pozno pisalem ale bylem zajety z prace.
Jestem w pociagu i nie dlugo przyjezdzam do BOLONIJ!
Tak!Tu w MILANO padalo caly dzien.
ZDRAWIAM EMRA MONIKA_K CUCCIOLA,ALISA25!
Ide spac bo juz 5:30musze wstac bo o 7:15bede w RZYMIE! DOBRANOC I MILYCH SNOW
cześć!Monika ,ja mieszkam w Polsce ,na Dolnym Śląsku w Wałbrzychu...
uczę się trochę włoskiego,bo mam zamiar tam zagościć moze na dłużej i chcę być trochę przygotowana...idzie mi chyba dobrze.poza tym moja mama tam pracuje juz ładnych parę lat i przynajmniej raz,dwa razy do roku jestem we Włoszech a konkretnie w Emilia Romagna,Costa Romagnola...
Zapiekanka -jechałam do Rzymu z Bolonii pociągiem w nocy,który jechał własnie do Neapolu ale byłam w Roma Tiburtina ok. 5 rano,potem musiałam na Roma Termini -ale to moment.W przedziale miałam samych Neapolitańczyków,rozbawiali mnie całą podróż,zwłaszcza,ze prawie nic nie rozumiałam jak mówili w dialekcie,ale bardzo miło wspominam tę podróż,bo naprawdę było zabawnie mimo,ze nie zmrużyłam oka ani przez moment,a potem od rana czekał na mnie Rzym w ponad 40 stopniowym upale...Ale było pięknie,brak słów...pozdrawiam
emra c'è posta per Te.baci
Emra w koncu sie zaogowalam.To teraz zmieniam z Monika k na Renderowa.Kiedy sie wybierasz do Wloch?
Pozdrawiam
DZIEN DOBRY DLA WSZYSTKICH!
Jeszcze jestem w pociagiem,1 ora di ritardo! @;-))))))hihihihihi!Bene!Bene! Cosi' prendero' piu' soldi @;-))))))hihihihihi!
Ja tez znam bardzo dobrze POLSKA i w SOPOCIE mam mieszkania i mam normalne wila okolo BYDGOSZCZY!
Za 4latek bede otwierac restauracijj typyczny kuchnie POLSKO-WLOSKI PRAWDZIWY! KASIA z MILANO!Chodz zemno w NEAPOLU!Tam poczeka ci PIZZY!Co chcesz?PIZZA MALGORZATA?
Ten momencie jestem na dworca w RZYMIE!
Dzis wieczorem o 20:35 bede wracac w pociagu dla MILANO!
Na kolacje ehm! Na kolazione @;-)))))) jem mleko czekoladowe.
Pracuje w barze!Co chcecie na kolacja?Ehm!Cioe' per colazione? S;-)))))))hihihihihi!
MILEGO DNIA!
ciao kasia,ho appena letto,grazie tanto,mi piaci...ti rispondero' credo oggi...
renderowa w porządku,ja sie wybieram moze w najbliższym czasie ,a jeśli nie to na pewno w wakacje...pozdrawiam
Buon Giorno Ragazze
ja juz prawie skonczylam moj remoncik ..dzis zrobilam sobie wolne, zeby polatac po mercato ...Ciao Monica dzieki za wytlumaczenie, mi sie juz dostalo za brak rozeznania na mapie ....teraz zmykam na zakupy pozdrawiam wszystkie znajome i nieznajome Kobietki ...
ciaoooooo, to znowu ja:)
Alisa: dzięki za pamięć;) niestety w domu nie mam juz netu, a raczej mam starodawny modem, ktory otwiera strone w średnio 5 minut, wiec korzystam tylko raz w tygodniu, gdy jestem tu:)
u mnie ok, studia trwaja, wszystkie zajecia, oprocz historii filmu wloskiego, sa nudne...troche sie rozczarowalam po semestrze we Wloszech
niestety wciaz czekam na transcript of records z rzymu i sie w dziekanacie strasznie czepiaja
za to moj facet przyjezdza juz za 10 dni!:) i to na dluuugo, w ogole juz za nim tesknie, na szczescie dzwoni codziennie i ogolnie jakos sie trzymam, a dzis przyszla od niego dosc nieprzyzwoita przesylka:))) tzn czesciowo nieprzyzwoita, w sam raz na pierwszy od miesiaca wieczor razem:)))
ale sie rozpisalam:)
pozdrowienia dla wszystkich, nowych, starych i srednich oraz tylko obserwujacych:)
i pytanie retoryczne: czy kiedys w koncu przyjdzie wiosna?
matko ile wy postow produkujecie :)) przeczytałam kilkanascie pierwszych tylko ;]

Cucciola super ,ze mieszkasz w Treviso :)) chodzisz moze na mecze siatkówki ??:P
ciao dziewczyny,
hej szafirka , nie nie chodze na mecze Treviso, ale wiem ze sa dobrzy, w kosza i rugby tez, tylko w pile nożną są na końcu tabelii;)

pzdr.
a odnosnie liczby postów, to co jest teraz to jeszcze nic, w porównaniu co bylo tu kiedys...Teraz to 1/3 zaledwie, a szkoda...
Czesc dziewczyny wchodze sobie na forum i was czytam na razie nie wlaczam sie w dyskusje moze kiedys ale jestem bardzo \ciekawa jak wygladacie.mozecie mi przeslac wasze zdjecia [email] hej Birichine 28 juz widzialam sliczna dziewczyna i bardzo seksowna juz sobie wyobrazam jakie wloszki musza byc zazdrosne hehe.pozdrawiam
hej birichina to tez ty ? :
http://gal.cashtitans.com/natshr/0003/images/0017.jpg
monica -moj adres [email]

aha, a fota z tej strony:
http://gal.cashtitans.com/natshr/0003/images/0017.jpg
to jakies spreparowane "scheisse" czyt.merda !!! . nieraz sie zastanawiam, jaką to niekorzy ludzie mają satysfakcje , ze komuś jakis glupi komentarz zaserwują , daj sobie spokój forbicina, chyba sie komus nudzi!!! wspólczucie! sorki ale mi sie cisnienie podnosi od razu...

birichina buzka:*
Ciao Cucci ja napisalam do Ciebie na skypa jak dostaniesz ,to wpisz mnie na liste ...Moni dosyc szybko leci instalacja tell me more na probe wysylam Monice jak sie uda to jesli ktos bedzie zainteresowany i posiada stale lacze(ze wzgledu na czas przesylania) to z checia przesle ....a co ten o ta Forbicina chce ???? niektore osoby nie wiedza jak zwrocic na siebie uwage ...pozdrowionka tez Dla Alisy Emre Marzenki Franci Kasi i innych Kobietek ...dzis na obiadek piselli poznej mycie okien i serand ...a dopo
az chicago ?
biri , wiesz nic nie dostalam na skype, a swoją droga to ty dobra jestes kobitka, wyszukalas mnie, czy jak, bo ja nie podawalam mojego nicka na skype, tylko Aliskea mnie ma i gadamy sobie hihi, fajnie jest:)
ja nie moge forbicina :)))) zupelnie jak ta z bloga na onecie
a to nie twoj nr na rozmawiaj po wlosku tutaj na forum ....jak macie obie skypa to mozemy zrobic kiedys konferecje ...a dopo
nie to chyba jakas inna cucciola jest tutaj wpisana, ja ci mój nick wysle Ci na twojego maila, moze kiedys urzadzimy konferencje, choc przyznam ze jeszcze nigdy tak nie rozmawialam;)
pzdr.
cześć fanciulle...ale brzydkie to zdjęcie na tej stronie,buzia ładna,ale reszta bleeeee;
tutaj na forum tez mozna sie zalogowac i pobrać skype...
dzisiaj słońce,ale jeszcze jest zimno...brrr
Serdeczności dla Wszystkich!
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 328

»

Pomoc językowa