za co Polki kochaja Wlochow?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 266
perla verona..'A Polsce jest dużo zakompleksionych lasek, których nikt nie chce...' co to znaczy?albo sie jest laska,albo sie jest zakompleksiona panną..dla mnie to dwie wielkie roznice...bo laska to ktos komu niczego nie brak, a zakompleksiona to z domu nosa nie wychyli a co dopiero mowic o wyjezdzie do zagranice..cos tu jest nie tak..
he, he dobre pytanie..ja bym powiedziala zartujac oczywiscie "pomimo krotkich nozek"
a dlaczego Polacy nie chca Wloszek?
o przepraszam bardzo mam kilkor sasiadow ,takze profesorow Uniwersytetu zonatych z Wloszkami, posiadajacych dwoje a nawet troje dzieci z tego zwiazku.Sa to naprawde udane malzenstwa.Osobiscie znam trzy takie pary
Zaliczę temat do moich ulubionych:
http://www.wloski.ang.pl/Ile_maja_wzrostu_Wasi_Wlosi_25350.html
Bo podobno nie szczytują.:)
cytuje.".walnie sobie na głowę blond i założy bluzkę z dekoltem. W Polsce by
>się z niej śmieli, ale we Włoszech od razu znajdzie całe grono
>kandydatów... " Tu jest odpowiedz: Podobno mężczyźni wolą blondynki. Dlaczego?

Psychiatra, prof. Jacek Bomba, uważa, że powodem może być strach. Bo mężczyźni wcale do odważnych nie należą, a już na pewno boją się kobiet pewnych siebie, pełnych temperamentu, energii. Takimi są kobiety, które mają w sobie dużo testosteronu, męskiego hormonu płciowego (przecież kobiety to nie tylko estrogeny). To od testosteronu zależy popęd seksualny.

Większa ilość krążącego we krwi testosteronu może się ponadto u kobiet objawiać określonymi cechami w wyglądzie zewnętrznym, np. krępą sylwetką, bujniejszym owłosieniem, czasem niewielkim wąsikiem. A takie cechy częściej obserwuje się u pań ciemnowłosych.

Przy blondynkach mężczyźni czują się bezpieczniej!

Rada dla brunetek! Jeżeli chcecie zwrócić uwagę "strachliwego" mężczyzny, ubierajcie się na niebiesko. To kolor, wobec którego mężczyźni nie pozostają obojętni.
Uff...wszystko jasne ..wyjasnilo sie o co chodzi Wlochom z blondynkami...mozecie zakonczyc juz dyskusje,bo temat troche 'obciachowy'
Wlosi wybierają blondynki... ze strachu!
wyjatki tylko potwierdzaja regule...wczoraj moja znajoma zapytala opisanego wyzej Polaka"dlaczego nie Wloszka"...poczekam na jej odpowiedz..
Przemysl chemiczny rozwija sie...a co nam chemia dala najdrozszego?..BLONDYNKI !cytuje..:"skoro
na Włochów tylko brzydkie blondynki ;) ja typuję garbate rude .."dajmy rowne szanse wszystkim,to moze i te 40 latki z nadwaga i celulitisem tez by sie zalapaly..wystarczy zaiwestowac w dobra farbe do wlosow no nie?
Bromba it napisałaś "Wczoraj bylam przy autobusie wyjezdzajacym do Polski, mloda Polka porzucila swojego meza Polaka i z kilkumiesiecznym dzieckiem powrocila do Polski.On to skomentowal w ten sposob, ze teraz czas na szukanie nowej-tylko w zadnym wypadku nie Wloszki..." i tego wszystkiego dowiedziałaś sie stojąc przy autobusie????
..."tylko w zadnym wypadku nie Wloszki"... o co tu chodzi .."nie Wloszki"..czyli kogo ..bo tu sa same zaprzeczenia w zadnym wypadku..to jest zastrzezenie, ze NIE.. a potem jest 'nie Wloszki'czyli kogo ? Polki? Hiszpanki?
kiedys slyszalam ze Polka to 3 w 1 super kochanka,super zona i super matka,wiec sadze ze to raczej wlosi zakochuja sie w Polkach a my ze lubimy od czasu do czasu rozpieszczac mezczyzn ,to Wlosi sie calkowicie nadaja na partnera.Co do Polakow to mysle ze to sa super goscie, obrotni zaradni,potrafia od czasu do czasu byc nawet romantyczni jezeli chodzi o dom to potrafia zrobic prawie wszystko,w przeciwienstwie do Wlochow bo za nich to robily mamy a potem zony.
Co do wloszek ,ze nie zakochuja sie w Polakach to tez mysle ze moze byc dyskusyjne,sadze iz to Polacy nie zakochuja sie we Wloszkach,mysle ze sa dobre na chwile,jednak jako zony wola Polki ktore sa zorganizowane zaradne i sprytne,ktore potrafia otoczyc opieka i cieplem. moze nie sprzataja jak Wloszki czyszczac wszystko domestosem,ale potrafia utrzymac porzadek.
Poza tym wszedzie sa zdrady jednak wydaje mi sie ze polacy nie zdradzaja swoich zon tak jak Wlosi,Wiec lepiej byc z polka ktora i do tanca i rozanca,gotowa przez cale zycie,niz Wloszka do rozanca,bo do tanca tylko poki nie wyjdzie za maz i urodzi dziecka.
zapomnialam dodac ,ze wlasciwie to nie wazne w ktorym kraju zapuka mocniej serduszko,wazne abysmy byli szczesliwi,bo chyba o to chodzi w milosci.
w zadnym wypadku nie bedzie szukal wloszki...skrot ;)
a rzeczywiscie dowiedzialam sie tego stojac przy autobusie, jako ze jestem obecna do konca przy odprawie autobusu.Pani wsiadla i pojechala,a pan pozostal i skomentowal...W zeszlym roku jeden plakal mi w mankiet, ze zona zdradzila go z Wlochem, duzo rzeczy sie slyszy stojac przy autobusie... samo zycie
>>>>W zeszlym roku jeden plakal mi w mankiet, ze zona zdradzila go z Wlochem,
ania poglad, ze jestesmy lepsze od Wloszek jest bardzo mily bo lechce nasza proznsc,ale czy aby prawdziwy? A moze to fakt ze w zwiazku jedna osoba musi sie zawsze bardziej podporzadkowac drugiej i na ogol to kobiecie przychodzi latwiej?
Ania,masz dobre intencje,lecz brak ci doswiadczenia zyciowego...pamietaj ,ze dobrymi intencjami pieklo jest wybrukowane..
i ci wszyscy zdradzeni odprowadzają swoje żony do autobusów a potem zupełnie obcym ludziom opowiadają jak to żona im rogi przyprawiła?? I gdzie są w tym czasie ci z którymi dokonała się zdrada??
>>I gdzie są w tym czasie ci z którymi dokonała się zdrada??
mam doswiadczenie i to dos solidne,ale fajnie jest wierzyc ,ze milosc mozna znalesc na dlugie lata:)))
nawet trafil mi sie wloch ktory zostawil zone bo chcial byc ze mna,(tu przemawia przeze mnie proznosć:(( )tyle ze zapomnial zapytac sie mnie co ja na to.Sadze ,ze to naprawde jest indywidualna kwestia kto w kim sie zakochuje,nawet w polsce widac czesto pary Brzydka dziewczyna-wystrzalowy facet lub wystrzalowa dziewczyna-i niezbyt przystojny facet.Kwestia gustu,czy milosci,o pierwszym ponos sie nie dyskutuje:)))Jakos do tej pory trudno mi sie zdecydowac,najchetniej stworzylabym nowy gatunek mieszajac wlocha z polakiem,to dopiero bylby facet...mazenia....:))))
hej. po części może i masz racje. ale nie do końca tak jest. Ja myślę, że Polki kochają we Włochach tę inność- opalony, ciemny, szarmancki, romantyczny. I dodam że bardzo niewierny. ze wszystkich nacji jakie łączą się ze sobą najczęściej występują pary polsko-włoskie. bo oni kochają nas a my ich. Tylko Uwaga to związki na krótką metę!!!!!!!!! Bo jak pisałyście wcześniej oni barrdzzzzzzzo kochają wszystkie kobiety.
pozdrawiam.
ps. osobiście nie życzę nikomu męża Włocha;)
Aniu, Twoją próżność mile łechce fakt iż stałaś się przyczyną rozpadu małżeństwa??? To Ci spraswia satysfakcę??? Powinnaś być zażenowana a nie dumna !!!
No tak. Marzenko, z tymi dziewczynkami nie można tak, z grubej rury. Zatchnie się taka i już nic nie powie.

Co tam mówiłaś Aniu?
Jak to zostawił i nic nie powiedział?
Marzenka80, nie osądzaj niech sama dojdzie do pewnych wniosków
amica, kilku normalnych się Włochów znajdzie
Ifusiu, ja żartuję a Ty zdaje się poważnie mówisz.

Co to niby znaczy "niech sama dojdzie do pewnych wniosków"?

To samodzielne dochodzenie dosyć kosztowne może być, nie sądzisz?
Infusiu, to jest forum publiczne. Nie tylko do "głaskania"....
Nie ubliżam nikomu, ani nikogo nie osądzam..wyrażam swoje zdanie. A to mi wolno.

Serdeczności
Marzenka
Te "serdeczności" są świetne.:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 266

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa