za co Polki kochaja Wlochow?

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 266
Kazda zona twierdzi, ze jej maz nigdy by nie zdradzil, ze jest inny. Ale w tej naiwnosci jest pewien urok:D
a ponoc pgr-ry upadly:)
No i bractwo moherowe nie wolno miec innego zdania,udalo nam sie wyrwac z marazmu:)
bylam za mala zeby komune pamietac..naszczescie?
mnie się nic nie udało.......nie czekam na cud boży....i paszport od Jezusa....sama decyduję o sobie...i swoim życiu.....
nie wiem czy zauważyłaś że najliczniejszą grupą moherowych beretów są kobiety które prezentują tryb roszczeniowy ...nam się należy... co również przekłada się na ich dzieci.....bo państwo nic nam nie daje...itd....

masz prawo mieć swoje zdanie..jak najbardziej a ja wcale się nie muszę zgadzać z nim...i twierdzić że inni to mają szczęście a ja to nie....zgadzam się że szczęście trzeba mieć ..ale również trzeba sobą nie co więcej niż "coś" prezentować tzn...trzeba również dać z siebie a nie czekać aż "ktoś" da....
tak,moge sie z toba zgodzic,ja rowniez posiadam silna osobowosc,a ten raport mial ukazac ze wlosi nie sa tak uroczy by ryczec i piszczec na ich widok bezkrytycznie ciagle ich tlumaczac jak by sami nie potrafili :).Ale widze ze to bez efektu La Strada bedzie miala ciagle duzo pracy z madralami.
A co do mnie to korzystam z zdrowego rozsadku i jakies tam tanie pindolenie mnie nie lechce.
To mi sie podoba z pgr-em,czyzby to dlatego tak wesolo tu jest
Można wyróżnić dwa specyficzne typy młodych kobiet, które wchodzą w związki z obcokrajowcem. Przeważnie są to, albo pochodzące ze środowisk prowincjonalnych dziewczyny o relatywnie niezadowalającej sytuacji materialnej, albo lepiej sytuowane, raczej wielkomiejskie dziewczyny. Te pierwsze szukają kogoś, kto zapewni im lepszy start życiowy. Widzą się w roli dobrej, żony i matki, dbającej o dom. Te drugie są przeważnie oswojone ze światem zachodnim, jego otwartością i zerwaniem z tradycjonalizmem. Same często po prostu chcą odreagować polski schematyzm, który tak powszechnie funkcjonuje w życiu społecznym..slowa socjologa Sebastian Kozłowski, z Uniwersytetu Warszawskiego..http://www.wiadomosci24.pl/artykul/ja_kochac_ty_mi_amor_dlaczego_polki_zakochuja_sie_w_917[tel]a.html
A mnie tez lubia dziewczyny a ja tez dzieczyny bardzo lubie :)
Lubie to zboczenie
hehe.. masz racje. ja od wielu lat tak samo proboje wytlumaczyc.. straczylem kilku kolezanek z pracy ktore uciekle do Italii za "wielka milosc" hihihiii.. a teraz tam siedza w tym sfrustrowanym kraju, majac nieciekawa prace i fatalnego faceta ktory kocha tylko mamusie, nie przyznaja sie do sytuacji i boja sie wrocic do kraju... beznadziejnie.. ale wiesz co? w sumie dobrze ze tak jest: mniej wlochow w polsce i kilka dziciakow wiecej... :D salus tibi!
Dobrze ze choc jeden zboczony sie tu znalazl:))
Bo od tych "normalnych madrosci" co tu wypisujecie to az glowa boli.
Czy naprawde tak ciezko wam plew od ziarna odroznic?
Nic dziwnego ze za pare lat bedziecie niszczesliwe, ale o ilez to bardziej doswiadczone i zfrustrowane. Bo napewno madtejsze nie bedziecie :((
A za co ja lubie Polki.
Im dluzej mieszkam za granica,tym mam wieksza przyjemnosc gapic sie i rozmawiac z naszymi dziewczynami w Polsce.Tutaj gdzie mieszkam jest caly swiat i sa rozne dziewuchy.Ale Nasze dziewczyny w Polsce to sa ladne mile nieobojetne i takie poprostu od siebie madre.
W wkurzam tylko te ktore sa zaslepione i krotkowzroczne i chcace zrobic wrazenie.
czekaj, czekaj.....a kilka dni temu to nie finki były the best....oh italo dziwak...ty się za spódniczkami uganiasz i nie ważne czy polka, włoszka czy finka:):)

podpisano
królewna:)
Witaj Magdalen@:):)

Co tam u Ciebie? Jak leci?
Ja byłam, wróciłam...a było...było...:):):):)
może jakieś winko obalimy dziś wieczorem co?
pozdrawiam
Wiedzialem ze to pytanie padnie
Tak finki dalej lubie ale mam tez i slabosci :)
mam się podpisać pod listą Twoich słabości? Polką jestem wkońcu:)
Tak na liscie gosci SPECJALNYCH
VIP:):):)

pozwól żę otworzę te liste i jednocześnie na własnej osobię ją zamknę:):):)
nie przepadam za konkurencją...wkońcu królewny tak mają:)

Lustereczko ...lustereczko powiedz przecie kto jest....etc ect...znasz odpowiedz? (ja jak rozbiłam jedno to drugie się żyje pod presją)
Twoja prosba jest dla mnie rozkazem,moja Pani.
A usmiech zadowolenia na twych ustach najwieksza nagroda.
o matko
ja się zaczerwieniłam....a ty chyba ostro przegiełeś z alkoholem???
ale co tam taka okazja może się już nie powtórzyć, więc....mów mi tak jeszcze:):)
winko obalily???..co to za teskt?..prawie jak zawodowe melanżerki!/nie mylic z menadżerkami hehehe/..moglas delikatniej napisac..wysączyc butelczke dobrego rocznikowego winka..zdegustowac male co nie co..albo rozpracowac,rozkiminć,oszuszyć..ewentualnie jak to obie mawiamy z Mulino rozgrzac nasze zziebniete stopki wieczorowa porą/wino poprawia krazenie,a kobieta majca zimnie stopy nie dojdzie nigdy do oragazmu/zdradzam wam panowie sekret kobiet :D/..wiec male wspomaganko.. hehehe :D
oj Sette....delikatnie, delikatnie:)...nastepnym razem zrobie z tego poezje:)
Ja też nie popieram przyklejania każdemu Włochowi łatki casanovy, ale ciebie magialardo też mi żal. Jeśli uważasz, że polscy mężczyźni to jak napisałaś "zazwyczaj alkoholicy", to już sobie wyobrażam wśród jakiego potwornego plebsu musiałaś się obracać w Polsce.
też słyszałam, że włoskie prawo dobrze chroni kobietę, ale czy tak jest w praktyce?
Nie wydaje mi się bo gdyby tak było, to Włoszki puszczałyby niewiernych mężow z torbami, natomiast często mówi się o Włoszkach, że one świetnie wiedzą o tym, że mąż je zdradza, ale przymykają oczy na jego zdrady i udają, że o niczym nie wiedzą.
Ja mam takie zimne nogi Aga, ze nie jedno wino obale:))
Italo Dziwak, blagam zapisz mnie na liste, moge byc za Aga ale przed tymi pasztetami, to moj jedyny warunek :)
Mam mnostwo zalet a wady ukryje tak skrzetnie ze dopiero po slubie je pokarze :)
Przykro mi.Ale nie prowadze rozwiazlego trybu zycia inna kultura i mentalnosc tylko jedna Dama.
Chlopie:)) Nie wiesz co tracisz:)))
Ale tym postem napewno duzo zyskales w mych oczach! :)
A tak juz swoja droga,gdybym byl z wygladu choc troche przypominajacym poludniowca i bym mowil kazdej ze jestes piekna,cudowna gwiazda w blasku ksiezyca,pieknym promieniem slonecznym rozgrzewajacym me pragnienia,mysla jak tecza kolorowa na mym niebie,kocham cie to bym sobie niezle pobzykal :).
Ale coz nie jestem
Poczytaj tu wypowiedzi dziewczyn co niektorych i uwierz mi ze nawet bys kijem nie tracil takie. Ja z twych wypowiedzi wnioskuje ze kochasz kobiety a nie narosl na macicy, dlatego wysuwam takie wnioski.
Twoj post zmusil mnie do powiedzenia prawdy:))
hahahahaha ! .... :D

myslisz ,ze na kazdej kobiecie robi to wrazenie ? ;) naaaaaaaa ! :D
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 266

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa