za co Polki kochaja Wlochow?

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 266
To, co ty tu.......jakie???:))
ale one nie maja czego zazdroscic,sa lepiej sytuowane,przed swietami BN poszly we cztery na zakupy.Moja dziewczyna kupila sobie spinke do wlosow za 3euro,niestety moje rodaczki wydaly po ok.200,strasznie sie zdolowala.Rzecz w tym ,ze my odkladamy kazdy grosz na kupno mieszkania,one tego nie rozumieja.Smieja sie ze poverina itp,nawet mi sie nie chce pisac.No coz zyjemy skromnie,pomagaja nam moi rodzice i jej na ile moga,ale kupno mieszkania to jest niestety powazna suma i trzeba zacisnac pasa,o ile nie jest sie krewnym np.posla RP
No jakie???A mozna sie tam zachowywac jak baba,bo chyba zmienie plec,zeby lepiej zrozumiec!!!K....M..ona placze
dago81, na tym forum nie podam adresu konkurencji
Jaka konkurencja? Czy to forum jest przeznaczone dla konkretnej płci, żeby inne(podobno dla mężczyzn)miało dla niego stanowić konkurencję?
dago81 podaj adres skrzynki to ci podeśle adresy
To forum jest coraz dziwniejsze. obserwuje od ponad roku i wydaje mi się, że tematy po prostu lekko "schodzą na psy".

Za co Polki kochają Włochów???

lascio perdere se no scrivo troppe cazzate
Jak dla mnie ten temat to byla czysta prowokacja "zmuszajaca" niejako do klotni starej jak swiat: lepsi Polacy czy Wlosi? I walka na slowa.

Co do mnie: mam meza Wlocha ale nie kocham Wlochow. Kocham jedynie mego meza i nie za to ze jest Wlochem tylko za to, ze jest dobrym czlowiekiem. Co do reszty mieszkancow tego kraju, to sa ludzie ktorych darze sympatia bo sa mi bliscy, a sa ludzie ktorych nie znosze z roznych osobistych mi powodow. Sytuacja dokladnie taka sama kiedy mieszkalam w Polsce: z jednymi ludzmi sie kuplowalam, z innymi nie.
To, ze wyszlam za maz za Wlocha nie znaczy ze czuje sie lepsza od Polakow, czy zle o nich mysle. Nic z tych rzeczy: w Polsce mam rodzine, znajomych, kolegow z ktorymi przyjaznie sie do dzis i z ktorymi zawsze chetnie spotykam kiedy tylko jestem w Polsce.
Ludzie, przestancie tworzyc teorie na temat wyzzszosci osobnika ktory wiaze sie z partnerem z takiego czy innego kraju. Zyjemy na wolnym (chyba) kontynencie i chyba kazdy ma prawo zakochiwac i wiazac sie z kim chce. I czy to tleniona blondynka, czy panna z dzieckiem, czy szara myszka czy jeszcze jakas inna, kazda mysle, ze ma prawo do tego by kochac, byc kochana i szczesliwa. I ze znajduja takich a nie innych facetow to ich sprawa. Wazne by one byly zadowolone. A reszta zwiana czy to z Polakami, czy z Wlochami czy z Francuzami niekoniecznie francuskiego pochodzenia, niech cieszy sie swoim szczesciem zamiast spiskowac "kto jest lepszy a kto gorszy". Nie ma czegos takiego. Wszyscy jestesmy rowni i wszyscy mamy rowne prawo do tego by kochac kogo chcemy.
taaa,Jurij Gagarin od dziecka chcial zostac pierwszym kosmonauta...ale jakies suki go wyprzedzily....widzisz moccaina, zawsze sa jakies suki...
dobra,dawaj na ; dagobert5malpawp.pl
dago81 już ci podesłałem
przepraszam dago81 ale dlaczego im sprytnie, dyplomatycznie nie utrzesz nosa!! powiedz im coś aby im w pięty poszło. wjedź na ambicje.
Agn25...nie obrazaj naszych mlodszych braci(schodzi na PSY)masz cos do pieskow???one nigdy nie znizaja sie do naszego (ludzi) poziomu!
poddaj Ci kilka pomysłów dago81:
1. możesz udusić jak będą spały.
2. lub lekko popchnąć jak będą przy oknie - ups mały wypadek.
3. możesz je olać i kiedyś w życiu im pokażesz. A tak z pewnością będzie bo tatuś wiecznie na nie łożyć nie będzie, a widać ze nie umieją oszczędzać (200euro na zakupach!!super)
4. możesz zwyzywać od suk, sz.., k... i inne epitety w ich stronę.
5. unikać.
6. jak będą Twoją dziewczynę wyzywać od makaronów to naucz ją pięknej wiązanki po polski albo jako odpowiedzi np: "jak ruch w interesie? widzę że dobrze bo jakaś taka blada jesteś!znów miałaś nocną zmianę:)"hehe
amica,jestes wspaniala,chcialbym zeby moja dziewczyna miala taka przyjaciolke jak ty,ja sie nie chce wtracac za bardzo w ich relacje.Nie mam na to czasu,myslalem,ze moja dziewczyna sobie poradzi,ale jak widac Polki gora!!!Oh chyba zlapalem bakcyla,i bede czesciej zagladal na forum,narazie to w ciagu 2lat bylem ze dwa razy.Teraz widze,ze zdarza sie tu spotkac madrych ludzi.
słuchaj. nie ma problemu. jak chcesz to Twoja dziewczyna może do mnie pisać. podałeś maila, więc jak chcesz to zaraz napiszę ci na maila. chętnie przyczynie się do zagłady pindeczek!:):)umiem włoski, więc może pisać.
pozdrawiam
nie rozumiem stwierdzenia wielu forumowiczów że jak Polka z Włochem to coś z nią jest nie tak....że jest brzydka itp. Ja też mam chłopaka Włocha tzn. on jest z mieszanego związku matka z Columbii ojciec Włoch. Może to zabrzmi głupio ale nie jestem brzydka i głupia.....a on nie jest starym prykiem lecacym na młodą laske... wręcz przeciwnie, jest 3 lata ode mnie młodszy....mysle ze jk ludzie sie kochająto nie ma żadnych przeszkód...żeby byc razem
co za glupota perla verona!!!
moi znajomi obojga plci dziela sie na tych,co Wlochow nienawidza lub kochaja...ciekawe dlaczego?
Piszesz glupoty tylko zeby pisac!!!perlo verony
cholera!...:DDDDDDDDDD
hej przeczytalam caly ten GLUPI post,przetlumaczylam mojemu chlopakowi..i padamy oboje ze smiechu...

co do Twojej dziewczyny, hmmm nie rozumiem zupelnie,nie szukaj jej przyjaciol. Z tego jak opisales Twoja dziewczyne to wydaje sie jakby byla najwiekszym nieudacznikiem zyciowym. Wybacz no nawet jesli dziewczyny wydaja nie wiadomo ile kasy to ich sprawa. Ludzie w Afryce umierajacy z glodu maja sie zabic wiedzac ze w innych krajach ludzie zyja duzo lepiej? W brazylii dzieci,ktore codzien widza nic innego jak biede kiedy za murem ludzie zyja obrzydliwie bogacie maja sie powiesic?
Ktoregos dnia po skonczeniu studiow bedzie pracowac, tudziez zarabiac.
A jak mozna pozwolic sobie samemu dac sie tak traktowac? i wogole.. Ty jak do tego dopuszczasz. Sorry,ale gdyby ktos raz mnie obrazil lub tak potraktowal to na widok mojego chlopaka ucieka gdzie pieprz rosnie...

Smieszne to forum..
Nie rozumiem jednej rzeczy czemu tu ludzie piszą i proszą o rade, nie mają przyjaciół rodziny??? Historia o dziewczynie która jest przesladowana przez sąsiadki faktycznie zabawna :)
śmieszne są w tej historii Polki e potrafią się tak zachowywać:)
Podobno polacy ogolnie sa okropni :D
HEHEHEH jeszcze sie smieje i zastanawiam sie do ktorej kategorii sie zaliczam, jestem samodzielna finansowo blondynka i mam mieszkanie we wloszech, skonczylam studia i mam chlopaka wlocha??? hmmmm sfrustrowana nie jestem, brzydka nie sadze ( przepraszam za szczerosc), mam mezczyzne wlocha bo zdecydowalam dwa lata temu studiowac we wloszech i tutaj zostalam - zbieg okolicznosci ze w tym czasie moimi znajomymi byli wlosi nie sadze...niemniej jednak dyskusja ta jest stara jak swiat, zwykla prowokacja, kto jest lepszy ja czy ty???
nie bede tutaj mowic o wazny jest charakter itd itd kazdy ma swoje zycie i decyduje o sobie.....nie ma granic, swiat jest coraz mniejszy....zastanawia mnie teraz jedna rzecz czy tak samo sie mowi o anglikach, irlandczykach - obserwujac emigracje polek???
pozdrawiam wszystkich
ja szczerze mowiac nie wiem skad biora sie takie opinie, no ale domyslam sie zawszejest tak ze jedna osoba swoim zachowaniem moze zniszczyc opinie calego narodu czasem wystarczy jedna osoba... Tyle, ze ja bedac czy we wloszech czy w innym kraju spotkalam Polakow swietnie sobie radzacych, w wiekszej mierze wyksztalconych, majacych dobre prace, inteligentnych zawsze oczywiscie sie znajdzie czarna owca. ale wiecie co? osoby danej kategortii przyciagaja do siebie podobne osoby... to mowi samo za siebie..
Hej.lenaaaaaaaaaaaa,cos mi glosem zza sciany zalatujesz,nawet prawie slysze,jak padasz ze smiechu razem ze swoim wloskim amore,tlumaczac(dukajac)mu GLUPIE posty Polakow z forum.Stai attenta ragazzina !!!
non sono una ragazzina non ti permettere, po wlosku na szczescie nie dukam, wiec zanim cos powiesz uwazaj bo nic nie wiesz o mnie , o tym co robie, czym sie zajmuje. Ja nie mam zadnego 'amore', a osobe ktora kocham. Nie zycze sobie splaszczania osoby z ktora jestem do tak niskiego i plytkiego poziomu.
Uwazam mnostwo wypowiedzi tutaj za durne i mowie to otwarcie. Moge nawet wskazac palcem ktore bo taka jest moja opinia i sie jej nie boje. A Twoje stai attenta to zachowaj dla siebie bo to ja decyduje o tym co mam robic. Nie znasz mnie, jestes w bledzie, a ja Cie z niego wyprowadzac nie bede. Przeczytaj tylko to co napisalam wyzej i unikaj nastepnym razem di sparare cazzate.
o swoich problemach na tym forum nigdy nie pisze , Ty natomiast tak. Uciekles sie do rad osob,ktorych nie znasz i w zamian kilka takich rad otrzymales. Wiesz liczy sie zawsze jakosc. Ale ognuno ha quello che si merita.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 266

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa