Cytat: machenoia
co, nie ma tu nocnych markow? ...
...są!!...to znaczy jest...jedna...może jeszcze ktoś nie śpi :)))
...oglądałam Festiwal w Polsce... w Opolu byłam z innej okazji, ale nie miałam czasu poznać miasta...a teraz w Krakowie tyle się dzieje różnych imprez, koncertów, spektakli, że można by nie spać wcale :)))
...pytanie: czy można się 'wypisać' z facebooka???...tak całkiem, żeby nawet nie został żaden ślad???...moja koleżanka za bardzo się tam 'udzielała' i teraz boi się, że za bardzo,że może jej to zaszkodzić, chciałaby zniknąć...ja nie wiem jak to działa, ale myślę, że będzie trudno, bo ona teraz jest własnością Zuckerberga...jest na amerykańskiej giełdzie, jest częścią jego majątku...a jemu chyba zależy na utrzymaniu swojego 'status quo...' ostrzegałam , żeby nie pisała o sobie, bo to co napisze, będzie 'na wieki wieków amen' w sieci...to nie!...uważała, że jak jej nie ma w sieci, to jakby nie było jej wcale...to teraz ma zmartwienie... udało się komuś z Was 'wypisać'?... mnie to już wkurza...nie da się z nikim pogadać 'po ludzku'...cały czas dzwonia, klepią, sprawdzają, czy mają wiadomości...eh!
...idę spać...
:)
edytowany przez yamadawa: 04 lip 2013