Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 338
wiem wiem...na poczatku grali jak "rowny z rownym" to komentarz z wloskiej gazety...i zgadzam sie z tym...oby tylko wlosi wyszli z grupy na 1 WSZYM MIEJSCU i nie trafili na Brazylie w 1/8 finalu :):)
to czekamy do soboty ....zobaczymy jak zargaja z USA a Czesi z Ghana :):)
hm.... podejżewam ,że jednak Brazylia wyjdzie na 1 miejscu , chociaż kto tam wie ,ale włosi mają obawy ( i słuszne ) ,że jak zwykle sędziowie będą sędziowali pod brazylijczyków ( norma ) , a to może źle się skończyć , a piłka ,a zwłaszcza MŚ uczą ,że nie zawsze wygrywa lepszy , zwłaszcza z winy sędziów ,ale cóż.. a na początku owszem grali jak równy z równym, to takie "wyczówanie przeciwnika" , bo nigdy nie wiadomo czego się można spodziewać ,w każdym razie Ghana pozostawiła ( nie licząc brutalnych fauli i chamskich zagrań ) pozytywane wrażenia z gry ,ale według mnie najlepszą z afrykańskich drużyn póki co było Wybrzeże Kości Słoniowej , Argentyna ledwo ich pokonała ..... :-)
Szkoda ,że w reprezentacji Portugalii nie gra już Vitor Baia ah ... było by na co popatrzeć ... ;-) hihihihi
oj...AMBRA...widze ze mamy podobny gust...Baia mh...oj bylo by bylo na co popatrzec ...a jak chodzi o WKS to tez jestem pod wrazeniem ...jak ogladalam ich mecz z Argentyna to bylam w szoku ...naprawde zaprezentowali sie bardzo korzystnie...moze nie sa technicznie jeszcze tak dobrzy jak np. Argentyne ale kondycyjnie i fizycznie naprawde "bija na glowe" wiele zespolow!!! gdyby nie ta grupa , w ktore sie znalaezli "C - nazywana grupa smierci" to naprawde mogli by zajsc daleko...ale moze beda mieli teraz szczescie (bo w losowaniu im go niestety zabraklo) i wyjda z grupy ...chissa' :):):)
widzisz Baia nie może się nie podobać :P ;-) hihihi :-D
najbardziej szkoda mi Paragwaju , po tej "dziwnej" bramce anglików ( nie waże już czy to był wkońcu samobój czy nie ) swoją grą nie zasłużyli na zwycięstwo , biedny Paragwaj ... po tym meczu cały dzień chodziłam i powtarzałam co chwilę
"bieeedny Paragwaj " i wszystcy się na mnie wkurzali ... ;-) hihiihi
ja to samo...Anglia nic nie pokzala...gdyby nie ten samoboj -paragwaju to by bylo 0:0 albo wrecz przeciwnie 1:0 ale dla paragwaju ...a tak to sie troche podlamali ...ale anglicy nie zasluzyli na te 3 pkt. ...!!zobaczymy jak dzis wyjdzie Brazylia z Chorwacja ...fajny meczyk sie zapowiada :):):)
zgadzam się Des ciekawy mecz będzie ... zobaczymy co oni pokażą ;-)
:-D :-D
a jednak nic takiego ciekawego nie pokazali...to xe wygrali to raczej nie zaskoczenie ...ale ze tylko 1:0 to troszke zaskoczylo wszystkich...no ale chorwaci nie naleza do latwych przeciwnikow:):)
ah ... słabiutki meczyk , Brazylia bez formy , ale szacunek dla Chorwacji , oni rozegrali dobry mecz , należał im się conajmniej remis ..... jak Italia wyjdzie z grupy to uuu ;-) i tak będzia miała trudnego przeciwnika bez względu na to czy trafi na Brazylię czy Chorwację ...

FORZA AZZURRI ! :-D
>jak Italia wyjdzie z grupy<

**AMBRA** no co Ty piszesz ...watpisz w Azzurrich :):):) ...wiem tak i tak beda mieli trudno...ale moze lepiej niech trafia na ta Choracje ...jakos tak pewniej bede sie czula hih ihihihi ...wiesz Brazylia nawet bez formy to jest jednak Brazylia :P..nie umniejszajac oczywiscie Chorwacji bo grali naprawde dobrze:):)
zobaczymy jak nasze "Orły" dzis zagraja hahahahha:):):)
ah Des ! masz racje ... tfu tfu tfu co Ja wogóle gadam , ależ oczywiście ,że ITALIA wyjdzie z grupy !!! :-D
nasze "Orły".... przeszły transformację i zamieniły się we wróbelki ;-) hihihih.
W serwisach sportowych piszą ,że największym atutem polaków jest ... desperacja !!!! ;-D
ale co tam Forza Italia , Forza Polonia :-D
FORZAAAAAAAAAA POLONIAAAAAAA
narazie jest dobrze ...oby tak dalej...byle dotrwali do konca w takim zapale ... to bedzie niezle:):)
pod grunwadlem tez dalismy rade, chociaz byli pewni ze nie damy
ale jak widac to nie byl grunwald:(:(:(
che PECCATO !!!!! SIAMO SFORTUNATI !!!!!!
dupa blada a bylo calkiem niezle
no comment :(((

smutno mi ... :((
che doloreeeeeeeeee.............
mi tez:(
ehhhh a pan Janas to zmiany szkoda ze nie zrobil w 99 minucie........na co on tyle czekal????????
nie przesadzacie Babki?
walczylismy jak lwy, to najlepszy mecz pod wodza janasa
bylo prawdziwe pilkarskie widowisko
no tak prawda , walczyliśmy , gralismy naprawdę bardzo dobrze ( Niemcy .. no comment , wielkiej przyszłości w tych mistrzostwach im nie wróżę ) ,ale co z tego , skoro przegraliśmy .... to nie jest sprawiedliwe , zasłużyliśmu na remis ... conajmniej :(
Mi dispiace... che sfortuna incredibile !!! Al 91° !!!! :-((((
mi si spezza il cuore ... :(
no jasne...jak lwy
hahahaha to dobre...jeszcze nasi pilkarze wroca w blasku chwaly z mundialu dlatego ze niemcy strzelili im tylko jednego gola..racja..przeciez moglo ich byc piec

bravoooooooooo mistrzowie
mi dispiace per nostra scuadra perche devi tornare a casa ma fra quattro anni torniamo piu forti e vinceremo se solo trovano bravo ataccanti ,difesa brava hanno combatuto tutte 90 ....adesso Italia ma non nascondo che sono triste per mia amata Polonia..
mi dispiace per la nostra scuadra perche deve tornare a casa ma fra quattro anni torneremo piu forti e vinceremo ,se solo troverano bravi ataccanti ,bona difesa hanno combatuto tutte 90 ....adesso Italia ma non nascondo che sono triste per mia amata Polonia..

adesso mi sembra corretto
ho letto sul forum onet.pl che cuasi tutti ringraziano a giocatori anche io dico GRAZIE RAGAZZI avete fatto vedere che non ci arenderemo senza combatere peccato che con min aggiunti abbiamo preso gol ma la vita cosi prossima volta faremo meglio ma senza Janas ..sono fiera di essere polacca FORZA POLONIA
...mh...pod WODZA JANASA ...to duzo powiedziane...jego rownie dobrze moglo nie btc na boisku podczas tego meczu...bo i tak nic nie dziala, nie reagowal na nic...a na temat ZMIAN jakich dokonl to wole sie nie wypowiadac bo nie chce sie juz denerwowac!!!!!!!!jaki obciach -wpuscic Brozka na 3 i to doliczone minutu!!!!!i to jest trener reprezentacji...uuuffffaaaa....co za wstyd...nie dosc , ze gralismy w 10 i juz oslabieni bo to 2-ga polowa to ten "P....."nawet ich nie wzmocnil...mialam czasem wrazenie ze on zamiast im pomoc(wkoncu jest trenerem) to patrzyl tylko jak im zaszkodzic.!!!!!!..no ale coz teraz pewnie blysna na meczu z Kostaryka hahaha...czyli powtoreczka z Korei bedzie ...nie mam pytan ...nic tylko pogratlowac "TRENEROWI "
dokladnie ONI robili co mogli tylko ze JANAS im usilnie przeszkadza ...co to za zmowa jakas czy co???? ...a jeslichodzi o nastepne mistrzostwa z nami to koniecznie BEZ JANASA !!!!!!!!!!!!!!
tak tak..biedni chlopcy..janas im podstawial nogi...oni po prostu nie potrafia grac!...a ze maja jeszcze do tego ciezko myslacego trenera, to wyniki sa jakie widac.....niestety w pilce potrzebna jest sprawnosc fizyczna, ale i inteligencja...a im wyglada na to, ze brakuje i jednego, i drugiego

jak to mozliwe ze w prawie 40-milionowym narodzie nie mozna znalezc 11, ktorzy potrafia grac w pilke???
wytlumaczcie mi to, bo nie rozumiem!
...i trenera 1 dobrego tez nie mozna znalezc? oj kiepsko to wyglada...za 4 lata nie spodziewajcie sie cudow
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne