Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 338
mi też jest żal Paragwaju .... :( ... bieeeedny Paragwaj :(
;-)
Argentina vince 3-0 e ha davanti ancora 45 min di gioco,loro sono miei favoriti e la ci sono due giocatori di Inter Cambiaso e Burdiso..
Anch'io penso cosi'...perche' perdiamo?:(((Sono stata sempre un po' pessimista di natura (in Italia poco a poco sto cambiando questo difetto:), ma adesso il mio pessisimo cresce ancora..
la fine risultato 6-0 e ripresa Maradona che saltava e gridava
Sembrava che l'Argentina sia cosí forte perchè giocava con un'avversario molto debole... vediamo come se la caveranno con gli altri più bravi ...
ej zalmi was.jak mozna mowic ze to wszystko wina trenera.polacy poprostu pily kopac nie potrafia na tyle dobrze zeby zrealizowacjego plan.ustawiuenie bylo b.dobre tylko zawodnicy nie maja na tyle umiejetnosci.jedyny blad to taki ze powinienbyl czesciej wystawiac mlodych zawodnikow a nie takiego zurawskiego ktory jest przemeczony po calym sezonie w celtiku..
a gdzie Ty masz w Polsce młodych ,zdolnych piłkarzy ? pokaż mi ich ... ? :-)
...kolejne mistrzostwa ze "wspanialymi sedziami" tak samo jak w Korei!!!!!... jak mozna bylo nie przyznac karnego za taki faul na zawodniku WKS !!!!(ani nawet kartki zoltej) ...widac mozna bylo bo faulowal gracz Holandii...jesli by bylo na odwrot...sedzia na pewno by karnego przyznal..gdzie ci sedziowie maja oczy... co za stronniczosc ...zawsze to samo!!!!!
Des , spokojnie miejmy nadzieję ,że WKS da sobie radę , całkiem nieźle im idzie ... jeszcze jeden , jeszcze jeden ... ;)
no i niestety tego jeszcze jednaego niew bylo..ale grali naprawde swietnie ...no i bez dodatkowego zawodnika (w roli sedziego ) hahaha...holandia nie zajdzie daleko z taka gra..polegajaca na fuksach i indywidualnych akcjach ...WKS i tak byl lepszy !!!!!!!
Ludzie ! ehehe słyszeliście ostatnie rewelecje ? Ekwador w meczu z Polską grał na dopingu , podobno ( podobno ... ) FIFA to już potwierdziła.....
ambra...z ekwadorem przede wszystkim zabraklo jelenia.oprocz jelenia bosacki jest dobrym mlodym zawodnikiem....dobrym jak na polski poziom gry.
a ty juz takiej znawczyni z siebie nie rob.po godzinach wpisow widac ze siedzisz na necie od rana do wieczora.uwazaj bo oslepniesz i sie wyprostowac nie bedziesz mogla:P
jestem kibicem od dziecka , czyli już wiele wiele lat , znam się na piłce lepiej niż niejeden facet ( polska piłka mało mnie interesuje tak dla jasności ), a fakt siedzę w necie bezprzerwy , bo mam ostatnio bardzo dużo wolnego czasu i przeznaczam go na nic nierobienie , bo rzadko mogę sobie na coś takiego pozwolić ... i bardzo mnie ten fakt cieszy :-)
hej kibicko :):) :P:P ...to dokladnie tak jak ja hahah tez nie interesuje sie polska pilka...alez Ci ludzie sa zazdrosni...nawet o to, ze ktos ma wiecej czasu na siedzenie w internecie niz inni hahaha
**AMBRA** wiesz co dzis ogladamy o 21 ???? FORZA ITALIA
Ps. tylko nie rob z siebie takiej kibicki hihihihih
Witam Desminko :):) .... rany ,jak pomyślę o dzisjejszym meczu to aż mnie brzuch z nerwów boli ... :-/.... Ja tam fanatycza kibicka jestem ... :P kompletnie szurnięta ,gdyby ktoś obcy zobaczył mnie podczas oglądania meczu to w psychiatryku by mnie zamknął hihihihihhiihi
FORZA ITALIA !
ja tez mam mega streska bo czytalam juz dzis wszystki gazety sportowe i podobno USA sa w lepszej formie niz poprzednio...ale i tak jestem przekonana, ze nie beda w stanie zagrozic naszemu Buffonkowi :P:P:P ...oby do wieczora i do zwyciestwa!!!!!!!!!!!! >>>FORZA ITALIA
Complimenti GHANA!!!!!...era bella partita !!!!...no to mamy chyba "czarnego Konia " mundialu...wkoncu jakis sprawiedliwy mecz !!! ...
Ps. szkoda ze WKS nie wygralo z Holandia..ale niestety z Holendrami gral sedzia hahahah...a WKS gralo wiele lepiej niz Holandia
ojjj...nie ladnie ...pilkarz takiej klasy i na rozgrywkach takiej wagi...TAK SIE NIE ZACHOWUJE!!!!!!..co za brutalny faul De Rossiego :(:(:(:(...Wlosi zamiast wziac sie do gry od poczatku to chyba liczyli na cud, ze bramka sama im wpadnie a USA nie bedzie wogole gralo...a tu jest zupelnie na odwrot...praktycznie caly czas mecz rozgrywa sie na polowie Buffona...:(:(:(...zobaczymy co przyniesie 2-ga polowa..bo zapowiada sie naprawde interesujaco...

Ps.przykro mi to stwierdzic, ale z gra na takim poziomie Wlosi nie zajda daleko:(:(
.....3 czerwone kartki:-/
a czego tu zazdroscic? uzaleznienia internetowego ..hehe
nio wiesz ..zeby tylko takie nalogi ludzie mieli...:)):

"...ma diamine! Ma il regolamento lo sanno si o no? Blatter ha fatto una testa cosě a tutti, dicendo che le gomitate sono da cartellino rosso diretto! "
zobaczymy co dzisiaj pokaze nasza reprezentacja, mam nadzieje, ze wygraja chociaz dzisiejszy mecz:-)
wkurzaja mnie juz te komentarze na temat polski we wloskiej prasie...niech wlosi sie zajma swoja dupą:-/
moze sie zdarzyc ze i oni z grupy nie wyjda
Forza Polonia fate almeno un gol..
chociaz tym razem Polska moglaby wygrac!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, POlacy do boju! Polska bialo czerwoni:-)
POLSKA bialo czerwoni, drugi gol, HUrra!!!!!!!!!!!
no i wracamy do domu, ale cale szczescie, ze wygralismy chociaz ten mecz:-)
lepiej pozno niz wcale...meglio tardi di mai :):
Tak na otarcie lez ta wygrana ...
hahahhaha ale nam tu Bocco (glowna kibicka w Niemczech) dokazuje!
uffa..cos im wyszlo... brawa dla Bosackiego:))
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne