Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 338
w sumie Polacy strzelili 7 bramek jesli sie nie myle, 2 dla nas, a 5 dla Niemiec, hihihi, no bo w koncu Klose i Podolski to Polacy, a wiec Niemcy nie maja sie czym chwalic;-)
racja...i jeszce Polak Klose zostanie krolem strzelcow...hahaha
:-D
...ja pozostaje pod wrazeniem kibicow - super doping!
Chociaż z postawy polskich kibiców możemy być dumni... Prawdziwych kibiców!
chociaz raz pokazali na co ich stac...a kibice wierni do konca, tak powinno byc :)
bocconcino, a Ty w Nimczech mieszkasz,a maz pewnie Wloch tak? ;)
zgadza sie!
a jemu nie tęskno do Wloch? Jakoś tak większość Wlochów ma, że wszędzie lubią być na chwile, ale mieszkać tylko w najpiekniejszym kraju na Swiecie Italii[ tak twierdza Wlosi] phi phhi ;)
Moj Italiano za żadne skarby nie wyprowadzi sie z Italii, chyba żeby kto silą go zmusil ;)
POLSCY KIBICE NAJLEPSI NA SWIECIE!!!!!!!!!!:)!
juz od 15 lat miesza w Niemczech, wiec do slonecznej Italii nie jest mu juz tak teskno
a ja sie za zadne skarby nie przeprowadze do wloch:Prnmoj italiano tez tak gadal ze z tamtad nigdy sie nie wyniesie bo wlochy sa de besciarskie...ale jak go zabralam namazury to zmienil zdanie..hehernPolscy Kibice najlepsi na sWIECIe!!!!!!!!...podobno nawet niemcy za nimi placza ...hehe
>>>COMPLIMENTI RAGAZZI AZURRI
dzisiaj grali wlosi? o której, cholerka ,ze tez przegapilem
szkoda mi czechow szczerze mowiac...jestem zdrajca,mieszkam wsrod wlochow a NIGDY im jeszcze nie kibicowalam :-)
a jak to wyglada we wloszech??? jak jest mecz np. o 16 tak jak dzis to jak wyglada wtedy praca??? maja jakas przerwe czy jak to jest???? (prosze niech sie wypowie ktos kto mieszka w Italii)
jedyne co mi sie podoba w tym zespole to ich koszulki... zlote numerki ... poza tym ...... symulanci do dumuuuuuuuuuuuu!!!!!
a Ty chyba "symulujesz" ,że masz rozum , bo Ja mam ogromne wątpliwości ....
Ambra, moze na obrone poprzedniczki: Wlosi graja ok, ale sa naprawde niesamowitymi symulantami i nie masz sie o co zloscic.
jak już wspominałam jestem "FANATYCZNYM KIBOLEM " ;-) :P ... nic na to nie poradzę , czasem mnie ponosi ( a może i nie ... ) , będzę ich bronić , są więksi symulanci...
dlaczego tak obrazasz ludzi?co ci ta dziewczyna zrobila?
jesli chcesz sie wyladowac to moze walnij sie sama glowa z pewnoscia uslyszysz taki charakterystyczny dzwiek pustego w srodku przedmiotu;poza tym to jest miejsce dla kibicow a nie dla pospolitych chamow i prostakow takich jak ty AMBRA
swoją wypowieszą sam potwierdziłeś jakim prostakiem jesteś....
chyba trochę przegiąłeś... AMBRA się AŻ TAK nie wyraziła...
perugino .... najpierw spójż w lustro , potem nazywaj kogoś chamem i prostakiem , bo czytałam już twoje wypowiedzi i jeśli chcesz porozmawiać o chamstwie i prostactwie to widzę ,że Ty coś o tym wiesz......
a Ty chyba "symulujesz" ,że masz rozum , bo Ja mam ogromne wątpliwości ....nie uwazasz chyba ze to byl komplement?
OFF TOPIC:
ja też przeczytałam Twoje wypowiedzi: czy Ty studiujesz italianistykę na UJ? przypadkiem pierwszy rok?
juz nie:(
Oj, rzuciłeś? czytałam twój post o wynikach z fonetyki, a to niedawno było...
perugino : to nie było skierowane do Ciebie , więc nie masz prawa się wtrącać , Ja się nie "wcinam" w twoje wypowiedzi .... zresztą nie takie rzeczy czyta się tu na forum ,więc zanim obrzucisz kogoś jakimś epitetem zastanów się kilka razy , może mnie trochę poniosło , ale Ty zachowując się w ten sposób sam się określiłeś .... więc nie mów mi tu o chamstwie i prostactwie.
niestety wloski zawalony wiec musze zdawac na cos innego
ej masz ochote pogadac poza forum? ja jestem z eksternistycznych, moze mnie widziales pare razy na jakims pisemnym
ja jestem( a wlasciwie bylem z podstawowej grupy )do tego drugi kierunek wiec nie zawsze bywalem na zajeciach a co chcesz wiedziec ? moze ci w czyms pomoge
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne

Zostaw uwagę