hej dziewczyny!ale dzisiaj czytania!!!super!!!!!!no i jakie fajne tematy;)
no to teraz ja!ja u facetw zwracam uwage na dlonie,oczy,usmiech(w tej kolejnosci)moze miec fajna pupe ale bez tych cech,nie nie nie.........
jak bylam mlodsza to szukalam cech podobnych do mnie,facet do tanca i do rozanca ,jak to mowimy.ale z wiekiem ,tym bardziej ze nie szukam faceta bo go mam (ale oczy mam i tez patrze)podobaja mi sie faceci przystojni(ale nie playboy)starsi a szczegolnie gdy...maja fisia na punkcie swojej rodziny!nie wiem dlaczego moze to tez jest samowolna ocena, ale dla mnie jest to bardzo pociagajace.nie nawidze lovelasow,co prawia tysiac komplementow a potem do domciu-toz to szmatlawiec (komplementy wiecie w jakim stylu).
takich facetow wiecej spotkalam w Polsce,w wloszech przynajmniej w mojej pracy jest wielu facetow ok 40-stki(nadmienie ze niezle wygladaja)ale jak ja to mowie niezle z nich dzieciaki.mnie to nie pociaga, ale co zrobic tak mam.
jezeli tylko mowimy o kontakcie wzrokowym no to wiadomo tylko wyzej wymienione czesci ciala no i pupa (tutaj nosza fajne jeansy).no to tyle smucenia!
aha!Franci ,jak dasz ogloszenie o wypozyczeniu meza to dopisz mnie;z powodow o ktorych pisalyscie wczesniej.na marginesie czemu my nie mamy takiego powera?
ja postanowilam cos ze soba zrobic.wyobrazcie sobie ze dzisiaj jestem po pierwszym Fitboxie(box z aerobikiem dla kobiet).wycisk taki ,ze wracalam z trzesacymi sie miesniami,a co jutro mnie czeka!!!!!!!!
powiem cos wam jeszcze na co jestem bardzo zla!dzisiaj moj syn byl w Romie z klasa,jak wrocili ,odebralam go i szlam w strone auta.i wyobrazcie sobie ida dwie Polki na co jedna wskazuje na polska rejestracja na moim aucie i mowi:patrz,kurde, z Polski ,i obrocily sie (ja stalam przy dzwiach) z usmiechem ironicznym, no nie wiem jak to nazwac.i nic ,poszly,i cos tam komentowaly po wlosku. ja stalam z otwara buzia,moze jak bym byla bardziej wygadana to powiedzialabym cosik.ja to mam szczescie na te Polki !
ale szkoda gadac o rzeczach nieistotnych!
jak fajnie poczytac jak to bylo jak sie mialo chlopaka a potem czekalo sie ,czekalo na wolna chate lub akademik.........
buziaki dziewczyny!
aha!Ota, Cashia!na via Vespasiano (pierwsza boczna od Piazza Risorgimento,rownolegla do via Ottaviano)jest sklep Polski,nawet sa gazety ale uwaga obsluga koszmarna (ja spotkalam dziewczyne,i jak mowilam po polsku-no do jasnej cholery to polski sklep-to ona dwa razy sie pytala :slucham?mowila po polsku normalnie,no rodaczka wypisz wymaluj.ale mila to ona nie byla).w kazdym raziem nie powiem wam czy jest bardzo dobrze zaopatrzony(sa wedline,kielbasy,slodycze konserwy)w porownaniu z tym drugim sklepem w Romie ale tam jeszcze nie bylam.ale mam telefon i adres mail do ksiegarni polskiej ,jak chcecie to napisze :)))))))
buziaki dla wszystkich dziewczyn!!!!!!!!!!