Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 1688
agatka - ale ja już tu byłam zalogowana..i swoje hasło miałąm...i póniej poz alogowaniu nie mogłam nic pisac na forumbo mi se jakis error pokazywał
teraz mogę z roz. spróboweać, może bardziej cywilizowana niż mag. ....bo tak - ja mag tu byłam:0 więc się magia jakby znajoma mi wydajesz:) ale się boję ze znow ten problem bedzie, nie wiem czemu

a jesli chodzi o szkolenie...to mały wiosenny romans baardzo by mi się przydał:)
wiosenny romans...kochana..najlepszy na twojego dola bedzie romans ZIMOWY! nie czekaj z tym do wiosny!

zaloguj sie jako rozi!!!natychmiast leniwcu nad leniwcami...
co ty mi ag kazesz robic? dodac do ulubionych?? pisz do mnie po polsku nie po chinsku! sama mi to dodasz do ulubionych jak bedziesz na mych wlosciach i w mych rezydencjach na wsi...

rozi. twoja kolej- racja!:)
a mag??? ktos tak wlasnie do mnie mowil....
loguj sie rozi bo sie ag wkurza!!! bedzie dym!!!
moze i niedzielnie nam sie cos uda
a ty jutro co planowalas wieczorem?ze przyjde i bede twoja stylistka po grzancu??hmmmm kuszaca propozycja...
jeeeeeju no do ulubionych!! masz w pasku narzedzi!....a nawet masz na samym szczecie strony "szlifuj...." jest startuj, do ulubionych, polec strone,drukuj...wybierz slepaku do ulubionych i basta!
..."do ulubinych, basta, szlifuj, pasek narzedzi i znowu basta" - o tej porze przemawiac do mnie jak bill gates!! no wiesz!!??
moze moj stroj cie natchnie na twoj weselny? hahaa
toc ba! ma naddworna stylistka bedziesz! inaczej nie ide!!!
niedziela-va be!!!!!!
uuuuuuuuuu to ja od jutra zaczne kupowanieprzypraw do grzanca. srednio jedna torebke na godzine..i tak do niedzieli!!!! rozi. loguj sie i przyjezdzja na moja wies!
a rozi pewnie ma rozmowe miedzynarodowa..z rzymem!
rozi! mowi sie!
z rzymem jeszce nie:0 moze za chwile
logowalam sie....wiecie ze juz tu rozi jest.
wiec zostalam rozi z jedną kropka....zaraz sprawdze czy numer tajemny mi przysłali
pisałyście kolezanki cokowliek o sobie w tym "o sobie"?:)
ag. dodaj sobie kropke- my z rozi. mamy! ahaahah! zrob sobie piega!

nie rozi nie pisalam nic. chyba nawet w prfilu jestem mezczyzna i mam >10 r.z. :P
a to sprawdz nas..bo ja juz nie pamietam
próba.......po zalogowaniu...............................jestem czy mnie nie ma?
witamy witamy droga rozalinde!
chyle czola...i kapelusza

no dziewczynki to ja zapraszam na drinka...stawiam bo jestem pelna uznania!!
jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a rozi to duzo o sobie napisala...a magia nic..taka bestia tajemnicza jest
w sumie to nie wiem czy nie załuje ze sie tu zalogowalam..........................
teraz to łatwo mnie "namierzyć":))

serio... jako tak mi.......mniej anonimowo.....................
widziałyście co o sobie wpisałąm?:) myślałam,że tego nie będzie wiodać:))
można to jakoś zmienić?:)
agatka...kogoś ? czegoć?
tajemniczo.....i inteligentnie a nie ja że tęsknię:))
rrrrooozzziiiii!!!! :) Congratulation !!!!!! :)))))

lampka szampana!!! x 3 !!!
no właśnie.........można zmienić to o mnie?:)
mozna na pewno rozenko ale po co ?? Mysle, ze musisz w swoj profil wejsc i wykasowac to, co napisalas. fajnie, ze jestsmy zalogowane i to wcal enie jest mniej anonimowo- pijcie szampana!!- rozdaje!!
oczywiscie ze wszystko mozna zmienic..kiedy tylko zechcesz.........wejdz w "moj profil"...jest tuz pod "logowaniem"
poszly ?????

teraz i mój tajemniczy:) bywam rozi.....................tu bywam rozi. rozbawiona bywam:) rozmarzona:0 i w ogóle:)
care mie vado a dormire!
domani mattina parucchiere, mia nonna dorma qui non vogliodisturbarla..
własnie, babcia już wróciła ze szpitala!

wasze zdrowie
i
do następnego zalogowanego!:)
papap
z tym pisaniem o sobie...... pewnie wiecje mozna wyczytac z postwo niz z tego co napisane jest bezposrednio i wprost. ale ze bywasz rozi. mnie i ag mowi wiele!:) prawda?:) jakie to bylo fajne jak eeeelllcciaaaa prosila o tlumaczneia, rozenka sie zbuntowala, swoje 3 grosze dorzucila ag. i chyba nawet ja sie jeszcze odezwalam :)
buziak dla babci..... zazdroszcze...

wiec lec spac.ag juz chyba nawet zasnela! albo znowu zalewa lazienke!!!!

baci baciii zalogowana rozalko- paps
hi hi fajne czasy, nie?:) my już staruszki, zalogowane weteranki tego forum:))
my juz w kamaszach fioletowych- przyznaja je za staz na fioletowej stronie :)

ag !!!!!!! dove sei cara mia? jestem wielce zdegustowana, ze jutro bambini :P....... tylko na niedziele nie zamawiaj bambini!!!! grzanczykowato bedzie!!! ok?
ta akurat zasnela! ide sobie zrobic tosty bo mi sie chce jesc...a nie wiem czy jeszcze sie na jakas mala tequille nie skusze i pojade do nich bo cos dzwonia dzwonia i bum bum itd...
z lazienki prosze sobie nie zartowac bo to czuly punkt!!!
cara razi baci a te ed a tua nonnina!tanta salute vi auguro!!
a Bbaci ami własnie opowiaa, że Babcia mojej Baci była bardzo fajna i się Rozalia nazywała!!!
więc ta moja Rozi. to jakos nieprzez przypadek:))
rozi- w jakim wieku masz Babcie?? ile bym dala, zeby teraz tez tak porozmawiac z Babcia....
no widzisz rozi jak cie od razu wyczulam......rozalko moja droga hihi

magia pewnoie mnie zabijesz ale tutaj okazuje sie po raz kolejny dzisiaj moje rozwalenie umyslowe (zeby nie powiedziec gorzej!).......otoz jutro nie mam dzieci tylko w niedziele! cha cha cha....to moze sie postylizujemy jutro...ciao! ide mangiare!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka