Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1688
non sai?:)) io lo so!! mangia banana!! ( jak jest cynamon?? wiem, ze jakos inaczej niz cinamone- wiem, bo przeszukiwalam wszystkie polki w spozywczych w it!!:)

dziewczyny- tylko sie nie dajcie. po tylku te chorobe
boshe co za zasrana pogoda.....i co za posrane korki....rzygac sie chce..........kiedy bedzie wiosna?buuuuuuuuuuuuuuuu
magia pytam bo myslalm ze moze pojdziemy w weekend na jakies parkiety..albo cus!
nie daje rady w tygodniu....
ale w piatek to juz na pewno zmykasz z wawy??
w piatek juz na stowe. na milion procentow waznosci musze byc w pt w O.
hm...zaczyna sie robic lipa, do ktorej nie mozemy dopuscic, bo sesyjka wyciaga bezczelnie swoje lapy w moja strone- chamka jedna ;-D

pogoda jest do j.lo :PPP -ja juz wiosny wygladam a tu kurna- bieli ci dostatek
fajnie Wam na grzańca albo inne parkiety spotkac się możecie a mnie tu na wschodzie śniegi zaczynają zasypywać i mrozi i w ogóle jechać mi sie do wawy nie chce choć kilka spraw mam do załatwienia...absolutnie do diabła z taką pogodą..
absolutnie sie zbierz i przyjedz.
absolutnie!
absolutnie popieram magie
sorry rozi. ale wyboru juz nie masz. jest absolutna zgodnosc, zebys przyjechala. inna opcja absolutnie wykluczona
qrcze szkoda...no coz bedzie next week grzane vino..w sam raz bo maja byc mrozy do 20 stopni !!! nie ja tego nie przezycjeeeee
ja tez nie- chyba ze rajstopki pod spodnie hahaaaaaaa- nie zdzerze!! no dobra, next week ale absolutnie nieodwolane to bedzieeee
chyba cos mi sugerujesz...czyzbys miala ochote na ABSOLUTA???
ubriacona!!!
makawesz apri la porta x favore!
e rozi. tu dv 6 sparita??
tutte e due sono sparite...ragazze!che c... state facendo!ho voglia di un brindisi con voi..alla nostra salute (per buttare via tutte le mallatie che ci prendono!)
klucze niech no tylko znajde!!!!!!!!!!! ide aportare- ile lancuchow tam!yyyy
absolut powiadasz!!! haaaa- tak ale najpierw grzaniec haahaha
to co ?? dzis salute herbatkami z rumem wznoimy per noi ???
bedzie bezalkoholowo....absolutnie
ide po herbatke
hahahaahahahahahahahahahahahah cieeeezka praca:) absolutnie!:)- drzwi otworzylam hahaa
jestem jestem.......
miałąm pracowac nie pracuję, czegoś bym się napiła...nie piję...ej ech co się ze mną dzieje
ale jak wiosnę jakąs na horyzoncie zobaczycie to Was przyjadę, na grzańca albo tylko wino bo teraz ciemno wszędzie zimno wszędzie w domu zostaję
nawet bez rumu?? to co to za herbata???
no to ci powiem ze u mnie ostatnio tez out of service jest ta kolezanka........hihihi
hihihihihi ale mnie smiechy wziely jak to zobaczylam
OK rozi.- tylko ziiiimnooo cie usprawiedliwa. nic wiecej! :) wiosna bedzie i grzaniec i ukladanie parkietu :-)

i co?prace do domu kazali ci wziac? absolutnie sie na to nie godz!
a ile naprosilam sie makawesza, zeby nie cenzurowal!!!! ilez to walki bylo !!!
nakrzyczcie na mnie..............................................................
że powinnam wziąść się do pracy!!!
MUSZE skończyć dziś to czego jeszce holender nawet nie zaczęłam!!!!!

Leń absolutny ze mnie:))
agatkaf- a ty gdzie??? na telefoni wiszisz czy jak ?????????;):))))
buchachachacha!
zadzwonil do mnie magiczny makawesz ichichotal w telefon!!!
buzka magi@!milo cie bylo slyszec!
znowu ten Holender! Niech ci pomoze jak taki madry, a nie ciebie biedna bidulke robota obarcza- jak moze ??? NIe lubie go !

rozi. kochana- o tej porze zadnej pracy- absolutnie!! Tylko relax, relax i........relax...
trzeba bylo sprawdzic z czym te herbate popijasz...z absolutem jakims, rumem czy innym Holendrem ;-)

to ja sie boje grzanca bo sie zasmiejemy na smierc :)
rozi.- ty mnie ratuj!!
ja mam pomysl !!! ha !!!
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka