Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 1688
chociaz-przeciez sa kryte lodowiska.myślenie ma przyszlość!!!!! pozdr:)
wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

było świetnie:) czuje sie jakbym po tygodniu odpoczynku wracała, spacery, nauka i integracja była:) a zima tam taka piękna.....pieknie było:)
teraz musze pracować dużo bo zaległości jakoś mi się narobiły..
a u Was widziałam bale, tańce..tylko teraz jakoś Was nie ma, ale Rozi już jest i chwilowo niestety nigdzie się więcej nie wybiera..
czesc dziewczynki!!!

jestescie belle?

Rewelka:) gratuluje egzaminu!
obyscie mi mogly gratulowac w srode:P

rozi- zazdroszcze wypoczynku:). wy mnie zazdrosccie balu- ach co to byl za bal :)))))))))))
czesc magia !!! ja jestem ale tak mi sie oczy kleja....a w srode masz wyniki? 3mam kciuki :) wlasciwie to nawet nie wiem co studiujesz?
rewelka zaczal sie tydzien i zmeczenie dopada- wiemmmmm- ja sie relaksowalam przy grznacu :))) teraz.
dziennikarstwo rewelka
oj super!!!!!! dziennikarstwo.to tak zabrzmialo jakbys co najmniej drugi fakultet robila? chyba jestem tu najmlodsza. wlasnie sciagam piosenki z dirty dancing number jeden-uwielbiam ten film:) (mojej mlodosci:)-eh)...
MAGIA WIEM ZE 100 tfu caps:( wiem ze 100 pytan do ale ja juz nie wiem czy ty mieszkasz w olsztynie w warszwie czy w lublinie??????
ale chyba pochodzisz z olsztyna a studjujesz w w-wie?
o bez sensu napisalam! bo zle przeczytalam. a przeczytalam-teraz dziennikarstwo!!!!
a tam kropka byla przeciez:)
haahaha na ostatnie pytanie odpowiedz brzmi tak :)

DD- tez uwielbiam- kultowy film- nie do pobicia!
magia, dziecko drogie, się za tobą stęskniłam!!
parkiety zaliczone pięnie, to najważniejsze..a smsy? (to szeptem pytanie tylko do Ciebie, niechnikt nie podśłuchuje!!!:) już spokój w sercu i w głowie? i w ogóle....
a to sluchaj- ja mam ta sciezke na kasecie!!!!!!!!!!! do dzisiaj:) pamietam jak szwedalam sie po kioskach i kioseczkach w poszukiwaniu wwymienionej.no ogladalysmy ten film na kasecie video z kuzynkami kilka razy w tygodniu ;) moge ci przeslac muzyke-chyba ze masz?
Good night and Good luck!!!!!!!!!:)!!!!!!!!!
rewelka- dzikuje- mam muzyka :)))))))))) film mojegodziecinstwa- i wogole tkai niezniszczalny!
roz. wreszcie wrocilas!!!!!!!!!!!! tak, parkity zaliczone- bylo niesamowicie.makawesza podrzuce, chcesz?
smsy? hm.... sa nadal..........
dziekuje*
muzyke*
literowki wrrrrrrrrrrr
ag a ty gdzie sie szlajasz? nie mo , ze ukladasz parkiet! mamy poczatek tygodnia!!
mo= mow

jesuuu chyba jestem zmeczona :P
to się kładź, Mała!

co oni sobie wyobrażają..znikają z naszego życia..później niezapraszani, już chyba nawet nieoczekiwani pojawiają się znów smsami.....uważaj na siebie. Czasem taka "esemesowa smych psychologiczna" jest najgorsza.
Trzymaj się
idę pod prysznic:)
idz, idz ale wroc :)
jak Babcia?
jak integracja? jakies nowe, ciekawe "Obiekty" na horyzoncie?:)

wrzucilam makawesza
z babcią lepiej (żeby nie zapeszyć!)
integracja zintegrowana i super
a jeśli chodzi o obiekty toobiektów brak a i z tymi które poznane absolutnie pod górkę więc stupido san valentino non e la mia festa:)
czternasty? jaki czternasty? ahahahahaaa

z P pod gore? tomoze na grzanca najwyzsza pora rozalko?
ale Ty piękna jesteś !!!!!!!!! serio!! a w tych latach 30 baardzo Ci do twarzy!!!! taki uśmiech, takie nogi......serio! wyglądasz absolutnie stylowo i pieknie!!

P. chce żebym pojechała z Nim w góry w najbliższy poniedziałek..
Dziewczynki, życzę Wam z okazji mojego święta, żebyście wszystkie znalazły sobie jakiegoś Walentego, który kochałby Was da morire
San Valentino, to Ciebie serio wszysystkie i wszysycy miłości szukający interesują?:)
dziękuje za życzenia:)
Tobie też - przecież chyba nawet Święci się zakochują?:)
aahi ragazze...anch'io vi auguro un mondo d'amore
...ma non vi posso raccontare niente di bello.....ho un periodo troppo duro......nn ce la faccio piu' davvero la vita mi regala troppe difficolta' ad ogni passo........il mio modo di combattere questi ostacoli e' (come sicuramente avete notato) l'ironia e la distanza ad ogni situazione della vita......purtroppo non sempre si puo' stare dura e forte...semplicemente sono stanca....stancaaaaaaa e non ho la forza o nemmeno voglia di smettere di piangere
przyszlam i ja pozyczyc Wam pieknego dnia i pieknej milosci! takiej na cale zycie. Walentemu tez, bo jak rozenka powiedziala, oni chyba tez sie zakochuja?:)
rozi! tyle komplementow, ze az sie zaczerwienilam!!! zaraz to sobie wydrukuje i nad biurkiem powiesze;)- dziekuje.
ag- martwie sie o ciebie
rozi nie chcesz jechac? jedz- co ci zalezy! oderwiesz sie od rzeczywistosci ( szaro zimowej) i spedzisz czas w milym towarzystwie. jestem za:)
ag..mi sembra che so queste sensazioni, quando la vita diventa piu dura con tutte le sue cose difficile e bugie
ma sai, che tutto tra poco cambiera..deve cambiare!! e io credo in questo.
stai forte e guardi davanti, anche se non vedi niente di speciale adesso.
quando Dio chiude le porte, apra la finestra..non so come tradurre questa fraze ma io credo, che sempre si possono aprire le finestre nuove
e Ti auguro tante nuove finestre
a tanto sole fuori e dentro di Te
stammi bene piccola!
scrivi mi o chiamami se vorresti piangere insieme con un'altra, che sa come a volte puo essere bugia la vita
ovviamente volevo ascrivere BUIA no BUGIA:)))
ag ???........
ciao ragazze.ci sono..grazie di tutto
vi saluto
magia..le foto sono veramente belle!complimenti
ciao ag
lepiej troszke? mam nadzieje, ze tak...
Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka