ooo,ile nas juz jest
witajcie mamusie:)
Asiu,po naszym ostatnim spotkaniu powiedzialam do Salvio,ze wy juz kupujecie pieluchy,wlasnie po to zeby rozlozyc wydatki i nie musiec wydawac mnostwa forsy po porodzie.Przytaknal,ze to dobry pomysl,no i nasze sobotnie zakupy spedzilismy na ogladaniu pieluch w promocji.
Powiedzialam o tym pomysle szwagirce,a ona mi odradzila:-o
Odradzila mi,mowiac ,ze nie wiem jak dziecko bedzie tolerowalo dane pieluszki.Ze niby pieluszka pieluszce nierowna,wiec mam sie wstrzymac.No i jestem w kropce,bo pomysl jak dla mnie genialny z kupowaniem juz teraz kilka paczek miesiecznie.UFF.
Jesli chodzi o wozek to podoba mi sie Trio for me z Chicco kosztuje 440 euro,ale licze na przeceny.No wlasnie,saldi sa tez na wozki ,lozeczka i inne?
siostra uczulila mnie,zebym podczas kupna wozka zwracala uwage na kola.Maja byc kola a nie koleczka:)
Dziewczyny,myslicie,zeby w pierwszych miesiacach dziecko spalo juz w lozeczku,w wozku glebokim czy moze w kolysce?
Wiem,ze mnostwo niemowlakow spi w wozku glebokim,ale wyczytalam,ze to nie jest higieniczne,wiec odpada.Kupic specjalnie kolyske,hmmm,na 3 miesiace nie wiem czy ma sens.Pozostaje lozeczko.Mowia,ze jest zbyt duze i dziecko czuje sie w takim lozku zagubione...ufff,wy co zrobicie?