via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
811-840 z 1787
...jak nowonarodzona;)
magia, idziesz na ta impreze w piatek..zrobimy dzien dziecka;PP rozi kiedy fuck przyjedziesz?????
a poza tym - wszystkiego najlepszego drogie panie magialeny i rozaleny:)
imieninowo:-**
dziekuje agatkaleno!:)))

co do dnia dziecka :-) nie wiem jeszcze, w czw bede wiedziala, bo nie wiem czy jade.

do ktorej dzis jestes?
fino alle 7 :(
perfetto! ;-)
agatka na mnie fuck krzyczy!! straszne:)
przyjadę
nie wiem kiedy ale przybędę, nie w ten piątek bo w sobotę zjazd mam..
no bo fuck nie sciemniaj...imieniny to nie wymowka;-PP
Agatka, mia carissima fioraia!
wczoraj dostałam piękne lilie, tzw. casablanki...i ich łodygi były w takich..jakby apułkach z wodą chyba..i zastanawiam się, czy powinno się zdejmować te fiolki z wodą i tylko do wazonu z wodą czy jak w ogóle lepiej?
we fiolkach? lepiej je zdejmij, podetnij kwiaty i dopiero do wazonu
a pylniki tez wyciagaj to dluzej postoja...

fioraia ze mnie taka ze szkoda gadac...ale ucze sie od tych prawdziwych fioraii..a ja tu tylko organizuje to i owo ehehe (chcialoby sie powiedziec - a przeciez ja tu tylko sprzatam!)

;-))
ale klaaaaaaamie, ale klaaaaaamie :-))))))))))))
Witajcie po długiej przerwie :) Miło Was widzieć, choć szczerze mówiąc, to tylko Peerun zauważył moją nieobecność. Doceniam to Peerun i szczególnie Cię pozdrawiam (choć pewnie znowu mi się oberwie za podlizywanie się :))
MAGIA........nprawde mam ochote zrobic to co ew moim opisie...jeju zbiera mi sie, zbiera i zaraz chyba bede na dnie...smutki, smuty, smuteczki...niby znam kolej rzeczy,a jednak....
coż drogi FB, wyraznie byles czyms urazony, ale nie dales nam szansy zrozumiec o co chodzilo...szkoda
milo cie znowu widziec..pzdr:)
no dziewczynki, dzis bylam Pania Krolowa;-).
Fachowa reka mnie Armanim po twarzy wysmarowala ;-) yyyyyyyyyy jaka ja ladna bylam :P
jak ja kocham to Twoje moralizatorstwo :]
moralizatorstwo...raczej moralniakostwo...jeden wielki kac
magia, ja to juz dawno pania krolowa nie bylam...ostatnio to jestem pani kopciuch i w ogoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:(
no patrz, nawet sobie w łeb nie strzelilam
teraz szukam jutra
Milusińscy, z okazji Waszego dnia, Dnia Dziecka, wszystkiego najlepszego, bawcie się dobrze!!! :)***
tujagusiu! DZIEKUJEMY !! :-)

Ag, nie przejmuj sie.... dzis znow jestem Kopciuszkiem- sladu nie ma po Armanim na mojej twarzy... :( phi! Ale my ladne jestesmy wiec co tam nam Armani!
;-)
Agatko, wszystkiego najlepszego... w końcu jesteś dzieckiem swojej mamy ;) :-*
no tak mówiąc szczerze, to postanowiłem na jakiś czas oddalić się od forum, bo wdałem się w głupie dyskusje na postach inf.-a. Chciałem dobrze, ale pewne osoby zaczęły na mnie naskakiwać i miałem wszystkiego dosyć. Ktoś mi zaczął imputować, że mam problemy ze sobą itd. No ale już nie popełnię więcej tego błędu i nie będę wdawał się w tamte durne dyskusje, które do niczego nie prowadzą. Tylko pytanie, czy będę miał z kim tu dyskutować, bo np taki peerun to mam wrażenie że uprawia tu bardziej monolog niż dialog :]
:*** - to całus dla Was dziewczyny na Dzień Dobry! - dla każdej po jednym, ..dla Agatki, Magii, Rozi.. Faccia Ciebie też witam, choć widzę, że Ty też się gdzieś 'zawieruszyłeś'...
..dawno mnie tu nie było, 'fuoco di paglia' - słoma się wypaliła i zapał do nauki zgasł. Co zrobić, żeby się chciało...??? i żeby się miało czas na to...?

...Faccia, coś słabo się starasz, dziewczyna coś o strzelaniu pisze...
.. wszystko przez to 'partnerstwo'..gdybyś wiedziała co masz, kogo masz, KTO MA Ciebie i że to nazywa się MIŁOŚĆ, a nie partnerstwo i gdybyście patrzyli sobie w oczy 'con amore' - to.....
...eh!
..Faccia, bardzo chętnie bym sobie 'podialogował', ale wierz mi, nie mam czasu
(mama, firma, dziewczyny..)poza tym nie mam w domu komputera, a z pracy nie zawsze mogę.
Chyba jestem staroświecki, ale dla mnie dialog to przy np. dobrej kawie, piwie a nie przez neta.
Pozdrawiam
...eh!
Agatko, specjalnie dla Ciebie (Anita Lipnicka - O Niczym ):

Choć zaśpiewam Ci o niczym
wsłuchaj sie w piosenke mą
zamknij swe zmeczone oczy
pozwól myślom odejść w mrok

Daj ukołysać sie
nie pytaj gdzie tu sens
nie odpowiem

niech zapomnienia ciepły deszcz
zmyje z Ciebie to co trudno zapomnieć

Rozłóż skrzydła i poleć
na spotkanie lepszych dni spokojnych dni
NIECH CIĘ CHRONIĄ ANIOŁY
niech scałują Twoje łzy
niebieskie łzy

Choć zaśpiewam Ci o niczym
uwierz prosze teraz mi
nie ma mnie i nie ma ciebie
wszystko tylko nam sie śni...

wiec odrzuć troski swe
niech wreszcie ciało twe lekkim bedzie
Tylko chwilę śni się sen wiec pamietaj
przeżyj go jak najpiekniej ...

ROZŁÓŻ SKRZYDŁA I POLEĆ
na spotkanie lepszych dni spokojnych dni
niech Cie chronią anioły
niech scałują Twoje łzy
niebieskie łzy

...i odłóż tę strzelbę!!! :)*
:)
perunie, o czym dy do mnie mowisz?
u mnie ani milosci, ani partnera, ani nic w sercu nie gra
tujago, nawzajem:)
jestem, jestem, nie ma co do tego wątpliwości;)
dzięki i pozdrawiam:)
chciałbym zostać Twoim dobrym kumplem Agatko...
Temat przeniesiony do archwium.
811-840 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka