czesc dziewczyny, kobiety i mezczyzni (jesli sa)
to ja, czyli studentka po kolejnym egzaminie
uwierzycie, ze do tej pory mialam 2 egzaminy i 2 zaliczenia koncowe i dostalam 4 razy 30/30? nie zebym sie chwalila (no moze troche:) ale jestem zdziwiona, ja sie wloskiego ucze drugi rok i w ogole, chyba jednak tu na uniwersytetach jest troche nizszy poziom, a moze mniej wymagaja, nie wiem, ale w Polsce to nie mialam takich wynikow:))))
no, ale z gramatyki opisowej w czwartek nie ma szans na maxa, bo bylo jednak dla mnie za malo czasu, wyniki pojutrze
to tyle nudnego raportu, ale mam ochote sobie popisac, wiec biedne jestescie
Cashia: ale sie nie martw, bo ja licencjat bronie juz w te wakacje, wiec za pol roku znowu wroce, chociaz wole sie spotkac juz teraz:) zawsze przyjemniej wrocic, wiedzac, ze tu jest ktos ze "swoich" niedaleko;
a to nasze mieszkanie w Polsce, to bardzo dalekie plany (chociaz jego rodzice na sama wzmianke dostali prawie zawalu:PPP) jemu w Polsce sie podoba, i mi tez (hihi), wiec jakby dobrze mu szlo z biznesem, ktory dopiero co zaczal, to moze bedzie szansa
na razie to sie martwie, bo jak wroce, to musze prace znalezc, poza tym znow troche rozlaki nas czeka, chociaz nieduzo i juz zapowiedzial, ze przyjedzie na Wielkanoc i moja obrone:)
na pierwszej obronie nie byl hehehe, tylko smsa wyslal, jak to sie wszystko pozmienialo:)))))
no to tyle
trzymajcie sie cieplo, Anka zdrowia dla synka, Cashia udanego wolnego dnia, i w ogole pozdrowienia a tutte quante:)