Natasha,tak ,to ten Prenatal.Bylam ostatnio i niestety nie ma juz tych cudownych 80% znizek ...Jesli chodzi o ciazowe ciuchy,to sa tylko olbrzymie rozmiary:(Benetton ma fajna kolekcje premaman...a jak nie,to mozna zawsze zajrzec do szafy meza:)
Magda,z ta torba do szpitala to jeden wielki klopot.Tesciowa dzwoni co drugi dzien i pyta czy spakowalam torbe.Straszy,ze bede rodzic i nadal bede bez walizki:)Cos nie moge sie zmobilizowac.Musze jeszcze kupic pizame.Dostalam 3 koszule nocne od kochanej tesciowej-pomaranczowa,rozowa i niebieska:)))w takie "piekne "kwiaty...i z takimi cudownymi guzikami,ze az sie poplakalam ze smiechu....Juz wygladam cudownie,brakuje mi tylko zalozyc pomaranczowa koszule nocna w szpitalu i .....i nadaje sie na stracha na wroble.Zreszta nienawidze koszul wiec bedzie pizama i juz.
Dla mojego Zosika mam juz wszystko.Chyba.
Jesli chodzi o mnie to czuje sie dobrze.Jedynym problemem jest podnoszenie sie z lozka,fotela ,wychodzenie z samochodu....a reszta to pryszcz.
Federyczka jest cudowna.Blondyna za mamusia.Rosnie jak na drozdzach-150 g w 3 dni:)