via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1787
a przez plac konstytucji przejechalam sie z klosem.tym prawdziwym najprawdziwszym :)
a ja jechałem w zimie autobusem z Romanem z Na wspólnej... czyli z Waldemarem Obłozą... :) To była sensacja w autobusie...:)
kurcze pieczone, ale nie wiem nawet kto to :)
no wiesz... nie znasz takiego przystojniaka! Jakim cudem go przeoczyłaś!!! :D
widac nie taki on przystojniak ;)
Agatka, to dla Ciebie: @--'--,--- (jest czerwona ;) :-***
faccia, ty mi tu kwiatki, a ja mam doła jak stąd do morza:(
nie mam siły...może ktoś jakiś biały proszek mi zaaplikuje i skieruje na właściwe tory?
Oj Agatka, czemu masz doła? Nie martw się. Zobacz jaki piękny jest świat na wiosnę. Nie ma sensu się niczym przejmować. Tak fajnie się bawiłaś w weekend... Może poniedziałki tak na Ciebie wpływają?
ag najlepszym "prosziem" bedzie roma- wykorzystaj i polec. odpoczniesz.
poprostu brakuje mi czasu...dobę i tak wyciągnęłam juz maksymalnie
jutro muszę wziąć wolne, inaczej mogiła;)
weź weź i odpocznij sobie... nie ma co się forsować, zwłaszcza na wiosnę, kiedy organizm i tak jest osłabiony.
nie...juz myślę tylko o łódkach ...dzisiaj się dowiem jak to cenowow eygląda to dam ci znac...w każdym razie moi chca jechać 28.04-05.05 - jak dla mnie troche za długo, ale jak sie nie da krócej do rzucam wszystko i jadę
ehehhe faccia, to wolne to tylko dlatego, zeby pozałatwiać inne sprawy:)
daj znac agu, ja pomysle, poukladam wszystko i kto wie!
musze ruszyc tylek- posprzatac troche, najpierw wykapiemy kwiatki- zrobimy im prysznic.
ag u mnie do jlo, ale takiej mega, jakiej jeszcze na fiolece nie bylo
to może już nic więcej nie powiem :)
to się zgralyśmy;) goopie babyyyyyyy
Agatka, Ty nie masz kogoś, kto by o Ciebie dbał po prostu ;)
nie mam, to prawda...

ale za to znowu mam wilgoć w szzafie ahahahha cholera magia znowu mi ciasno w spodniach!
a wiesz jakbym ja o Ciebie dbał... :)
ag, bo kazdemy w spodniach na PASEK jest ciasno! bierz przyklad ze mnie- nakladaj te z guma w pasie- nigdy za ciasno nie jest ;-))))

faccia, a ty od slow przejdz do czynow!!
chciałbym... :) ale się nie da tak od razu... ale obiecuję, że stanę na wysokości zadania :D
tylko czy ag bedzie chciala ?:) ;-)
raczej nie... :/
FB skad jestes?no i powiedz chociaz jak masz na imie!!
czasc dziewczyny i chlopaki :-) troche mnie nie bylo bo wzielam sobie "chorobowe z pracy" i wrocilam dopiero dzisiaj :-) no ale co dobre szybko sie konczy.

Magia a ty w O. w domku jestes?
fb a co to za amory, czujesz wiosne co? ;-)
chora bylas?
kasiu, chora to wielkie slowo ;-D ale nie pracowalam przez te dni i bylam w domu.
ale tu mam Ci powiedzieć?
malwa, ja przez cały okrągły rok czuję wiosnę :D
malwa123 to ja chyba kopiuje twoj schemat, bo tez nie jestem w pracy... ale to juz z przemeczenia, przepracowania i jednej wielkiej niechcicy wiec chwila oddechu absolutnie wskazana.
tylko ze do porzadkow nie moge sie zmobiliozowac.. i jak sobie pomysle, ze od piatku bedzie w domu tornado , bo tyle rodzinki sie zjedzie, to....
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka