via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1787
ja powiedzialam NO WAY- ag nie zdradza tajemnic!:)

A ze ja ekspertka... to swoja droga ;)
jak zwykle ploty!

owszem dzieciaków to ja trochę w życiu wychowałam ...eheheheh no może troszkę przesadzam;)
co do spania o tak późnej porze, to drogi faccia mi sie takie słodkie lenistwo raczej nie zdarza..no dzis rzeczywiscie wstalam o 730 więc dosyć późno jak na mnie

dzisiaj znowu zbijam kokosowe interesy choc nieco mniej one kokosowe niż wczoraj magietko...ale pomysł mój z zeszłego tygodnia okazał się bardzo trafiony - wiesz..w biegu w autobusie ci o tym opowiadłam, gdy ty mówiłaś o zboczeńcu ajjjj!

wiązanek juz dzisiaj staram się nie puszczać, bo niewarto! wiesz o czym, a raczej o kim mówię...

faccia, widziałam cię wczoraj w obięciach z różowym jeleniem!
i jak ty się z tego wytłumaczysz??????
bo dziewczyny nie zorientują się na pewno o co choddzi...więc tłumacz sie koleżankom:-D
a propo's wiazanek, to dzis puszczam takie, ze dym leci.
co minute ktos tu podnosi mi cisnienie..
faccia, jakie maczane palce ???, jakie brzuszki??? zostawić Cię na chwilę i przestajesz sobie radzić.
Jeremi dawał taką radę:
Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora
ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz
Więc ty drugiego sobie dobierz amatora
i - wespół w zespół, by żądz moc móc zmóc!
i - wespół w zespół, wespół w zespół,
by żądz moc móc zmóc!

..a tak poważnie, to mam taką bardzo absorbującą kochankę FIRMĘ ja ją pieszczę, a ona mnie hojnie wynagradza.
:)
peerun, jesteś niesmaczny! taką kochankę to ty trzymaj w ukryciu...bblleeeee ohyda!
hmmm...peerun jest niesmaczny?:) czyżby agatka próbowała peeruna?:) jej co się dzieje z tym foum na wiosnę!:)
jak bociany po zimie - przylecialy na NM peeruny i inne faccie i męsko - damskie rozmowy są a nie tylko babskie
własnie - widziałam klucz lecących.... to nie byly chyba bociany, ale coś tpo było, wielkim kluczem wielkie ptaki że aż ptaszyska właściwie, buona fortuna dla mnie ma być i już! (wiecie, że na wiosnę trzeba zobaczyc jako pierwszego lecącego bociana a nie siedzącego w gnieździe to będzie wielkie szczęście:)
Rozi, to zapewne był klucz łabędzi niosących zamiast szczęścia ptasią grypę do Europy :) Ale porównanie facetów z ptakami całkiem trafne... Od razu widać o czym myślisz jak myślisz o facetach :D

Peerun, już dawno zapraszałem Cię do spółki, miałeś nawet się zająć Kasią z Milano, narobiłeś jej wielkich nadziei i porzuciłeś w iście męskim stylu dla kochanki-firmy :D Masz coś jeszcze na swoją obronę? :)

Agatko - :-*
Ale różowy jeleń okazał się samcem... więc spokojna głowa! Ale żałuj, że mnie nie widziałaś w objęciach z festiwalową krową uliczną :D
co tu dziś taka cisza? wszyscy na imprezce? ;)
pewnie ze na imprezce w koncu piatek:) nalezy sie po ciezkim tygodniu pracy:)
ja nie na imprezce...kolacyjka i piwko w knajpie i dobranoc

faccia, peerun dobrze zrobił, że sobie darował zaloty do kasi, bo ona jest męzatka, a do jej tego mąż jest napoletano;-D

hej nati, jak życie w bydgoszczy?
Agatka! czesc! co tu sie dzieje?? nie ma czlowieka dwa tygodnie a tu tyle zmian:)
A w Bydgoszczy zycie?? hmm... dla mnie przygasa:) dlatego szukam dalej...no coz za tydzien rozstrzygnie sie moj los, zobaczymy:)
wiosna...i niektórym odbija;))
aaaa no tak to moze byc przyczyna:):):)
a cóż to za sądny dzień się zbliża???
Agatko zaden sadny... po prostu za tydzien sie dowiem czy zostaje w kraju czy nie.... niestety, konsul zdecyduje.. ach szkoda slow....
ojej ojej to ja w ogóle nie jestem w temacie...a gdzie miałabyś wylądowac poza polską?
Ludzie!!! Ale wy macie problemy!!! Aaaaaa...!!!!!
Agatka, chybo to wczorajsze piwo Cię tak mocno uśpiło :) Pobudka! :D
faccia, ty tam prowadzisz jałową dyskusję, a ja idę z moim psem myśliwskim polować na różowe jelenie;-)
choć jelenie to chyba nie jej kaliber ehehh
czy tu sie romanse dzieja czy co? i jak rozizauwazyla, kacik damski nam sie rozbudowal;)

ag, wiesz o ktorejwyjechalam z w?? zamiast o 19 to o...22 (!!!). czekalam od ok.18 na autobus,ktory mial odjechac o 19, wiec OK. ale autobus przyjechal o 22 wrrr . w o bylam o 1 w nocy.

a! dziewczyny, blondynka jestem od dzis ;-)
Mam nadzieję, że nie zmieniłaś o mnie dobrego zdania :( Pozdrawiam Cię serdecznie!
ale magia powiedz, to źle czy dobrze że się rozbudował? ;)

niech żyją blondynki! ;)
magia! mialo nie być blondu! nie zgadzam się!
a czemuż to? nie lubisz blondynek? :>
bo są niewyraźne:D
...albo niewyraziste
agu, ale spokojnie! wzielam twoje wytyczne pod uwage robiac sie na niewyrazista ;-) (choc z moim charakterkiem i tak nadal jestem czarna :)). jestem tylko taka miodowa, no wiesz- taka magiczna :)
i magiczny jest moj lekarz... jestem po blokadzie ag :( wiec przez tydzien"domowe sanatorium"...
oby!

a to sanatorium to w W czy w O ???
oby!

a to sanatorium to w W czy w O ???
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka