magia, jak zdrowi4e? mam nadzieję, że już lepiej, jeszcze takie mrozy sięzrobiły, trzeb sie ciepło trzymac! i dobrze, niech teraz będzie prawdziwa zima a wiosna prawdziwa wiosna
tak, dokładnie jak przypuszczalas - udało mi się odkręcic umowę! i nawet salon oddał zadatek, kt. zgodnie z prawem polskim mial prawo zatrzymać. Bardzo życzliwe kobiety i fajny salon
a sukienka, która wybrałam i już z niej zrezygnowałam była bardzo fajna. Tylko że bylo kilka rzeczy kt. nie odpowiadaly mi jeśli chodzi o organizację całego tego kompletowania stroju, i głównie przez to chciałam zmienić. Byla bardzo romantyczna, zwiewan, skromna..i bardzo letnia. A pod koniec kwietnia to może być lato..ale może też być chłodna wiosna albo ciepla zima, w marcu jak w garncu..i dopiero jak zobaczyłam ją na innej dziewczynie w salonie zobaczyłam to, co moja mama już wczesniej widziała - że na upalne lato, na łąkę, nagrzany letnim słońcem dzień ok, ale wiosną chłodną niekoniecznie. No i będę szyć w bardzo fanym salonie w kt. kompleksowo sie mną zają, ale - co dla mnie ważne - nie jestem zmuszona żeby wybrać jeden konkretny model, tylko mogę miec własne sugestie i oczekiwania. Doszłam do wniosku że w sumie raz w życiu takie się ma białe garderobiane zamieszanie, że się mogę z tym jeszcze chwilę pobawić