On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 753
nie Ty tylko fiolet2, przynieś sobie więcej zakąsek, wzrok - że tak powiem - nakarm :-). Jak to nie będzie roli ?!? Coś chyba zostało jeszcze...może baba z garmażerki, sorry - z pizzerii ?
A TO FAKT, ZAKASKI SIE SKONCZYLY I JUZ SOCZEWKI MI PRZYSCHLY OD TEGO WLEPIANIA SIE W MONITOR, MAM DLA CIEBIE DOBRA WIADOMOSC WYSTAPISZ W ROLI TEJ KANAPY NA KTOREJ W JEDNEJ ZE SCEN NASZ FIGO FAGO WYGODNIE SIE ROZSIADA, EW. MOZESZ ZAGRAC WLACZNIK SWIATLA, GDZIE CHESZ- NA KORYTARZU CZY W MIESZKANIU ? ;))
a... dziękuję pięknie. Baaaardzo mi się podoba, bardzo. Włączę do słownika i przy najbliższej przyszłości z dziką rozkoszą zastosuję
HMM WSPOLNYMI SILAMI SPLODZILISMY TU TASIEMCA JAKIM CHYBA NAWET TWORZONY PRZEZ 2 CZY 3 LATA "BABY BOOOM" NIE MOZE SIE POCHWALIC ;)
na korytarzu ze względu na częstotliwość, ten w mieszkaniu grał rolę epizodyczną...
[wpis usunięty]
serduszko w żarciu!.. a jakby zeba zlamala???..albo uszkodzila koronke...sama koronka ponad 250 eu/w Polsce/...ja bym zabila gnoja,na smierć!..z bolu i upokorzenia..i ze zlosci...ze gnoj dalek mnie wkurza bo nie mysli logicznie...nie przewiduje ze cos takiego moze sie wydarzyc...Przeciez to jasne bylo ,ze jak juz przyjechal..to bedzie do calowania sie bral...i posunie sie jeszcze dalej.../ostrzegam ze bedzie probowal...nie spocznie poki celu nie osiagnie...ty wrzasnij jak Kaska Figura :"Killer ochujaleś ! 300 dolarow ?..i co ja sobie za to kupie?? WACIKI!??"/przeciez to Wloch..a po co tu przyjechal.?.nie zeby o suchym....pysku ..wracac do kraju!
[wpis usunięty]
ja idę spać...mam nadzieję, że bohaterka tej story coś nam jeszcze opowie...wolałabym już bez incydentów z biżuterią, to się robi niebezpieczne i cokolwiek niehigieniczne. Dobranoc wszystkim Państwu.
NO DOBRA, NIECH CI BEDZIE, RZECZYWISCIE W DUZYM POKOJU NIE MOGLABYS SIE POPISAC TALENTEM AKTORSKIM, ZA TO W KORYTARZUUU... ;))
KOCHANE, ALE KTO ZAGRA GLOWNA ROLE MESKA CO, JAK MYSLICIE?? ;))))
Laut..jutro zadnych kanap..odwroc ja do gory nogami na wszelki wypadek..
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
NO I WŁAŚNIE DLATEGO...EE ŁAŃCUSZEK ŻEBY NIE ZDĄŻYŁA GO WCIĄGNĄĆ..JAK MAKARON CAŁEGO.....A JAK JEST MAŁE I SAMO TO NAWET NIE POCZUJE....CHYBA ŻE JAK BĘDZIE EHM..WYCHODZIĆ DRUGĄ STRONĄ I STUKNIE O ŚCIANKI MUSZLI KLOZETOWEJ...!
ZABRZĘCZY ZAINTRYGUJE....CO JEST SRAM...NA METALOWO! a TO ŁAJDAK.....PEWNIE SOBIE Z DATĄ ZAPLANOWAŁ W KALENDARZU KIEDY DOKŁADNIE ZAMOCZY..NAJLEPIEJ KIEDY BĘDZIE PEŁNIA..JESZCZE ZAWYJE PRZY OTWARTYM OKIENKU....!DLATEGO WPADŁ TERAZ A NIE PÓŹNIEJ.....PRZECIEŻ TO JASNE..GAGATEK..MAKARONI JUŻ OD ROKU USTAWIAŁ STRATEGIĘ...JAKBY TU SIĘ WPASOWAĆ W JEJ WĄSKIE DZIEWICZE ŁONO..LOWELASY I TYLE!
[wpis usunięty]
jak dotad Polska :Wlochy 1:3..takie sa wyniki droga Laut...My Polacy powinnismy w tej dyscyplinie miec zloto! Drga Laut postraj sie rozegrac to na 5:3..strzel mu pare goli,zastosuj catenaccio/dosł. rygiel, zasuwa; sport. w piłce nożnej, hokeju itp. - taktyka zmasowanej obrony, murowanie własnej bramki, zwł. dla utrzymania osiągniętego już, korzystnego dla własnej drużyny rezultatu./..Klade nacisk..murowanie wlsanej bramki! to co prawda Wlosi rozslawili ten rodzaj obrony i wtedy mecz jest bardzo brzydki..ale nie o piekno tu chodzi wygrywa ten kto strzeli o jedna bramke wiecej..i ty musisz to zrobic../ nawiasem mowic...atak jest najlepsza forma obrony/Wez urlpo i wyjedz, wylacz telefon.Niech on nie wie..no nie wiem co wymyslic..ale wygraj ten mecz...nastrosz sie jak sowa i pohukuj na niego..przytupujac noga...za malo zlotych medali mamy na Olimpiadzie i my caly Fiolet wytawilismy cie do meczu Polska x Wlochy i liczymy ,ze ty zdobedziesz zloty medal. Dla nas Fioletowych Polakow!..pokonasz Italie!Pozwalamy ci dzialac na "dopingu"...moze byc zubrowka???..albo co tam chcesz..
zostalo jeszcze pare rol do obsadzenia:D :

-pizza
-sasiadka
-pierscionek i serduszko ;))
- dres (trzeba troche dramatyzmu wplesc w akcje :D)
- gl. rola meska :D

Gaio wystapi jako narrator (dobrze jej to wychodzi:D) a infus moze zagrac upierdliwy glos w tle i.... mamy laski oskara :D Juz widze te 11 statuetek w naszych lapkach :))))))))))))))
GIMNASTYKA PORANNA: raz, dwa, raz, dwa, raz, dwa !!!
eeeee dobra to wy sie tu gimnastykujcie a ja sie jeszcze poloze na momencik
hehe mulino..ja sie "gimnastykuje"..ogladam gimnastyke w telewizji..
wstalam,bo nie moge wstac,jest wtorek,jestem na urlopie a juz sie stresuje,ze w poniedzialek musze wracac do pracy...moze potem przyjdzie mi sen
nie moge spac oczywiscie..zakrecona jestem
mamma mia juz myslisz o powrocie do pracy..;) to chyba jakis konkretny kierat musi byc ;) spokojnie, masz przeciez jeszcze..chwila niech no policze, bo umysl tez mam nie pierwszej swiezosci..a wiec masz jeszcze 6 okraglych dni i nocy !!!
ja natomiast nie polozylam sie zeby nie miec problemu ze wstaniem :D czyz nie jestem genialna !? :D
mamma mia jak ja zazdroszcze komus,kto moze spac..chyba sie starzeje
no jest jeszcze 6 dni,ale ja sie stresuje,ze nic nie odpoczelam,nie spie tak jak bym chciala..krotko mowiac nie spie,bo nie spie.nic..sprobuje pospac jutro a moze zasne dzisiaj nad morzem,na sloncu.teraz jest chlodnawo,ale na niebie nie ma ani jednej chmurki..azzurro.
a Ty mulino dlaczego musisz juz wstac?
ja mogę dresa zagrać...:) Łatwa rola nie trzeba dużo.mówić....w sumie...to tylko kilka słów na k... ch... w... c... g...!!!
Przynajmniej człowiek odreaguje!:)) fajnie....!
laseczki a ja dzisiaj sobie pospalam:P do 10 wyrku... i wlasnie sie zastanawiam coz dzisiaj robic... na 18 jestem umowiona z kolezanka ale wczesniej...no wlasnie. Wczesniej chcialam jechac do miasta do kuratorium podbic autentycznosc dokumentow (swiadectwa na studia do IT) a potem na 17 zawiezc je do bardzo milej pani tlumacz, ktora zoobowiazala sie przetlumaczyc dokumenciki w max 2 dni. A potem juz tylko telefon do konsulatu i MSZ do kochanej Warszawki, wizita w tymtez miescie i moge jechac do Italy! :D i niby wszystko pieknie i ladnie (nawet moja przyjaciolka ma tam znajoma, ktora studiuje na uniwerku w Bolonii wiec moglaby mi pomoc znalezc szybko jakies lokum albo akademik a ponoc i ze stypendium nie ma ma tam wiekszych problemow...) ale nurtuje mnie jeden problem: praca. Nie mowie jakos swietnie po wlosku ani nawet dobrze. W ciagu miesiaca sie naucze jezyka ale cholera trzeba sie przeciez jakos przez ten miesiac utrzymac! No i teraz mam nastepujace pytanie: jak we Włoszech (konkretnie w Bolonii) wyglada sytuacja z praca na samym poczatku, kiedy nie znasz jeszcze dobrze jezyka? co tam mozna robic oprocz zmywania garow w kuchni, sprzatania lub opieki nad starszymi lub dzecmi? Wiem, ze zadna praca nie hanbi tylko chodzi mi bardziej o to, zeby miec jakies perspektywy... przeciez chyba nikt nie chcialby zmywac garow przez 5 lat sutdiow... Innymi slowy mowiac chodzi mi o prace dla studenta?:)
hmmm dlaczego tyle moich wpisow usunietych? co ja takiego napisalam ?! O_o
hmm widze, ze zostala usuniety moj watek dotyczacy moich rezyserskich planow... nie wiem co w nim bylo zdroznego, niech mnie ktos oswieci ? pisalam tylko zeby byl codziennie przygotowany dla mnie ten lezaczek rezyserski, prasa codzienna, napoje chlodzace, krem z filtrem, na sniadanie 2 tosty z serem, sok pomaranczowy i 2 jajeczka na twardo. Czy moj wpis urazil czyjes uczucia?! :D byl niecenzuralny ? obrazliwy? hmm smiem watpic :D
Bedziesz studiowac we Wloszech nie znajac jezyka?
..wszedl tu wczoraj jeden trędowaty i zarażal ..no to wycieli chirurgicznie "z marginesem" zakażoną tkankę rakowa,by sie raczysko nie rozprzestrzeniało..
mnostwo studentow pracuje na czarno..az przykro jak ich lapia..bo ci sie daja wykorzystywac..godza sie na wszystko byleby wykszatalcenie zdobyc..bo wiedza ze to szansa..Laut jak tam twoja gara...punkty nabijasz bp my wieczorem chcemy obejrzec wrecznier ci zlotego medalu!dzisiaj w Gali pisza ze Ezlzbieta Duda uważa, że Polki są łatwiejsze od Francuzek. "Widzę to po Francuzach, którzy przyjeżdżają tu dla rozrywki"..a my po forum..i Wlochach..no bo Laut moja mila pomysl co by to bylo gdyby tak kazdy pan z sieci ci wpadal do domu nocowac i obcalowywac..'pokazujac' najpierw pierscionek..cy wisiorek w pizzy za 7 zl..toz tam kolejka pod sam Supersam by zakrecala//!
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia