On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 753
Laut...zegarek !mama czy ciocia...? Na rynku pojawiło się urządzenie o bardzo ciekawej nazwie - Electric Shock Lie Detektor. Jest to nic innego jak wykrywacz kłamstw, który dodatkowo karci kłamcę przez porażenie go małym impulsem elektrycznym. Brzmi to dosyć groźnie, jednak w rezultacie może zapewnić świetną zabawę zarówno dla osoby przesłuchującej jak i przesłuchiwanej. Wystarczy oprzeć dłoń na specjalnie wyprofilowanej podstawce wyposażonej w szereg czujników i poddać się przesłuchaniu. O tym czy nasza ofiara mija się z prawdą na bieżąco informują nas diody LED - dwie zielone i trzy czerwone.Electric Shock Lie Detektor zasilany jest 3 bateriami typu AAA. Cena gadżetu wynosi około 30 dolarów.Mysle ze kazda w miare inteligentna Polka powinna zaopatrzyc sie w ten cud tecniki..i wykorzystywac go w kontaktach polsko wloskich..juz na wycieraczce zanim zgasnie swiatlo..sa 2 min na instalacje...Kazda zona powinna to miec...jak zabraknie baterii to mozna z wlasnego osobistego wibratora wyjac..i poswiecic sie troszeczke..celem uzyskania prawdy..ostatnie pytanie dla potencjalnego klamcy powinno brzmiec..czy jetes sprawny technicznie rownie dobrze jak moj wibrator? :D
napisala "mama" wiec wydaje mi sie, ze tu chodzilo o ta ciocie ;)
Ledwo z pracy czlowiek wroci to trzeba znow watpliwosci innych rozwiewac:) juz tlumacze.Z "mama" mialam na mysli ciocie dlatego pisalam w cudzyslowiu, z zegarkiem troche mnie zdziwiliscie tu musze przyznac nie wiedzialam ze w italii sa tansze a my kupilismy zegarek z atlantis wiec tanio nie bylo.jezeli to prawda to nie wiem co mu do glowy strzelilo z tym pomyslem bo stracil kase.musze sie go zapytac.a z ta bramka to nadal nie rozumiem jak mam zamurowac?ja nie chce teraz nawet:) a ten zegarek wykrywacz klamst gaio calkiem serio chcialabym miec nawet takie "cus" nie wiedzialam wogole ze takie cudo istnieje skad ty te nowinki techniczne czerpiesz?dzisiaj sie troche denerwuje bo rano tradycyjnie roza lezala a pod nia byl liscik w ktorym napisal ze przyjdzie po mnie o 18. nie wiem co zaplanowal wogole nie wiem jak sie ubrac itd bo nie wiem gdzie sie wybieram :)macie pomysl na kreacje?tak zeby bylo elegancko ale nie zobowiazujaco aby pasowalo w inne miejsca ktore niekoniecznie wymagalyby takiego stroju?
murowanie bramki.. catenaccio czyli wsciekla obrona na wszystkie sposoby nawet faulujac i zadajac bol.../jest o bardzo brzydka gra..mowi wtedy zemecz nie byl ladny ciekawy..ale cel zostal osiegniety...ale nie masz wyobrazni..masz mu nied ac soba sterowac to ty mialas blyskawicznie zaczac komenderowac :to i to ,tam tak a to nie ,tego nie rob ,nie lubie, a to mi sie nie podoba.!.Do wlocha zawsze trzeba krotko..'chce to i t'o ..'tego nie lubie', 'tego nie chce...uzywaj duzo tych slow..i kontroluj reakcje..bedzie jak pies ma smyczy....muruj bramke.....jego cel to nie moze byc jego wygrana..dawaj do przodu i strzelaj te cholerne gole...muruj bramke.. wezwij jakas kolezanke nich z toba posiedzi..do tego piatku..to tez murowanie bramki...nie zapraszanie go do domu to tez murowanie bramki,umawianie sie na swiezym powietrzu to tez murowanie bramki..zjedzcie lody na kolacje..Wlosi jedza same lody na kolacje..Ry masz decydowac..co robicie...gdzie jest pierscionek i serducho?.. zęby cale?
Po przejrzeniu Twojej szafy proponuję Ci założyć te czarne spodnie z kantem i czerwoną bluzkę ;-)
od kilku dni po cichu śledzę temat, ale takie zwrot akcji jest, że aż się uśmiechnę do wszystkich. zaczęło się od "zabierzcie go stąd", a teraz jest "nie chcę zamurować". :D

doradzam ciemną tonację stroju, co by nie wymyślił będzie neutralnie. :)
czyli poprostu fochy mam mu strzelac i byc wybredna?:)no dzisiaj postaram sie to uczynic ale to nie moj styl zachowania ciezko bedzie.serduszko mam i je nosze nawet a pierscionka nie przyjelam i on go ma.teraz cala szafe wywalam nie mam pomyslu chyba zadzwonie do niego i powiem ze dzis nie moge wyjsc bo sie zle czuje.co myslicie to bedzie murowanie bramki?popsuje mu szyki a ja nie bede musiala sie glowkowac w co sie ubrac. z jednej strony zrobilabym tak ale z drugiej chcialabym go zobaczyc.eeh dobra tam i tak we wrzesniu go zobacze zadzwonie do niego.
No i wygodne buty bo nie wiadomo co wariat znowu wymyśli...
troche z niego egoista no ja zadzwonilam i specjalnym glosikiem oznajmiam mu ze sie zle czuje i dzisiaj sie z nim nie spotkam przepraszam itd a on tak jakby tego nie slyszal bede o 6 ciao.zakonczyl rozmowe to ja jeszcze raz dzownie a komorka jego wylaczona.no nie fajnie postapil! dupek! jestem wkurzona teraz. co on se mysli ze ja bede na kazde jego zalowanie leciala on powie zrobmy tak i ja posluszna bede robic????!przegial chlop.nie ide nigdzie
wloszki chodza w dzinsach i podkoszulkach..nie stroj sie zbytnio..jak paw..co wabi..to jest sprzeczne z zasada murowania bramki..powiedz mu ,ze cie zeby bola..i dostals okresu...to jest murowanie bramki...Mysl o zlocie dla nas!
Masz rację przegiął pałę ;D W ramach odwetu możesz mu zatrzasnąć drzwi przed nosem ;)
a ja bym sie ubrala cala na bialo..i odpychala go co chwila... by mnie nie pobrudzil i niewidzialne pylki bym strzepywala wymownym gestem.. i tak bym sie zlała perfumami, ze by sie sam odsuwal...i zalozylabym jak nabardziej widoczna wielka gruba podpaske..moze taki pampers od niemowlaka..i obcisle biale legginsy :D
ta historia o smierci rodzicow... hmm... w kazdym razie przedstawienie Cie rodzinie ma z glowy, bo pewnie nie bedzie chcial zebys poznala jego ciotke, ktorej nie lubi.
gaio padlam ze smiechu:) nie naprawde dziewczyny przegial w tej chwili bo poczulam sie zlekcewazona dupek no! znowu mozecie go zabrac.a co to powiadomilam ze sie zle czuje i nie ide?powiadomilam wiec jak przylecie za 25min to niech sie nie zdziwi ze czekaja go zamkniete drzwi a jak sprobuje wrzeszczec to oporow nie bede miala zeby wyjsc i wrzeszczec na klatce o pomoc to moj plan.basta
laut poczulaś się zlekceważona?? nie przesadzaj, jakbyś przyjechała specjalnie z włoch do polski żeby się z kimś zobaczyć, a ta osoba Cię co chwila odpycha to też byś nie uwierzyła , że po prostu się żle czuje...... facet byłby ostatnią c**** gdyby tak po prostu powiedział ok nie ma sprawy, skoro w piątek wyjeżdza. Zachowujesz się troszkę jak rozkapryszona księżniczka
Może on się Harrego Pottera za dużo naczytał...coś on kręci napewno. Ale co Ci szkodzi pójść z nim gdzieś na kolacje albo do kina (jeśli Cię zaprosi), nie zje Cie, a Ty (chyba) spędzisz miło czas.
eee.. bateria sie rozladowala,jak laduje tel.wylaczony to sie szybciej laduje
noooo..ja bym wyszla z domu..na teren neutralny..niech on mowi..ty sluchaj...idz tam gdzie znajomych mozesz spotkac..niech ktos rozsadnym okiem rzuci na niego bo ty masz goraca glowe...czasem taka opinia jest wazna...A kto zwas wiecej mowi on czy ty ..czy on umie sluchac..czy tylko gada i gada....jak italiano,gestykuluje?
allora... va bene ;)
non voglio studaire in Italia sezna conoscenza almeno una parola :) ovviamente so, che il mio italiano non e' perfetto e molto bello, ma tutto il tempo provo imparare di piu' :) Certo, che questo non e' cosi facile, ma spero che un gioro potro' rispondere alla domanda se parlo Italanio "si, parlo Italiano molto bene, grazie. Come posso audiarti?" :) Ma per il momento posso solo imparare, imparare e un altra volta imparare e questo e' possibile anche grazie a voi! Comunque grazie per tutte le informazione... e un altra volta: grazie ragazzi e un gran bacio per voi!

:))
Ooo,,Insonnia ciao..jak tam bilecik za 2 złocisze..byl juz locik samolocikiem,kocyczka juz nie daja,za kawusie i herbateczke tez trzeba placic pieniązkami ciezko zarobionymi,walizeczki nie zgubili mama nadzieje..ze wszystko odbylo sie pomyslnie..pozdro :D
Alma czesc kope lat cie nie bylo, juz wrocilas????:D
insonnia czy by bylo milo czy nie bo ja chcialam spedzic z nim czas tu chodzi o to w jaki sposob mnie potraktowal i jak zlekcewazyl moja osobe.wogole sie nie przejal a ja powiedzialam wyraznie ze sie zle czuje i mialam zmieniony glos NIC.zreszta za pozno juz ja sie przebralam w moj welurowy dresik.nie mam zamiaru nigdzie wychodzic.przywitam go w drzwiach tak ubrana z herbata w reku powiem ze go ostrzegalam ze sie zle czuje i chce wypoczac i pa.on mi tu dyktowac nie bedzie.
Dopiero ma się odbyć, jak płacę 500zł to kocyczka też nie chcą dać to będę zadowolona jak mnie za 2 zł do luku bagażowego wpuszczą ;)
Laut Ja bym sie na jego miejscu obraziła i poszła na dyskoteke...... mało w Polsce ładnych dziewcząt szukających osobnika męśkiego.... na dodatek wlocha :) skoro on ci nie odpowiada to jako dobra koleżanka doradź mu takie rozwiązanie
ja dziekuje, gosciu jest nie do pobica.. szczerze to mi sie wydaje, ze on wkreca z tymi rodzicami... biedna sierotka marysia potzrbuje wsparcia, pomocy i w ogole kobiecej piersi (w wielce dwuznacznym celu ;] ) ;) biedactwo ;)
brava,brava..polska dresiara..nasza krew! :D..stroj sportowo olimpiadowy juz byl to znazy,ze Kitajce juz zloto ci szykuja,nawlekaja na wstazke......walcz o punkty dalej...zloto czeka!..jaki jestes znak zodiaku?powiem ci czy w tie breaku nie padniesz
wrocilam ale z ... miasta ;)
Latalam dzisiaj caly dzien jak glupia z tymi papierami... jak pomysle, ze jeszcze czeka mnie warszawka to mi sie slabo robi.. ale dam rade ;]
Jat tam Twoj wielbiciel od koszulek :D:P W koncu kupil zelazko czy wymyslil cos nowego :D?
Rozumiem w zupełności Twoje oburzenie po rzuceniu przez niego słuchawką (mnie też to kiedyś spotkało i też byłam oburzona). Może on przyjdzie z malinkami i cytrynką i będzie chciał Cię leczyć...kto wie..może opiekuńczy jest.
oj zjadlo mi poczatek mialo byc insonnia "tu nie chodzi o to "
Laut mogłaś tak napisać Tu chodzi o to, że bawie sie w niedostępną, rozkapryszoną dziewczynkę :)
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia