On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 753
wreszcie mam troche czasu by tu zajrzec. po wizycie marca troche zrobilam zaleglosci w pracy ale juz wszystko odrobione:)pozegnalam go w piatek ale za niecale 2 tygodnie znow sie widzimy wiec jest mi lzej.nie wiem tylko dlaczego niektore osoby na tym forum moja hostorie zaczely traktowac jak jakas telenowele liczac na to ze bedzie tu jakis dramatyczny zwrot.ja sie ciesze ze to tak sie konczy o ile sie konczy bo nadal nie znam go dosc dobrze ale wlasnie dlatego chce z nim spedzac jak najwiecej czasu :)co mnie zaskoczylo a zarazem troche mi ulzylo to to ze marco nie wykluczyl ze tu zamieszka czyli ja nie bede musiala wyjezdac do wloch co byloby dla mnie wybawieniem w tej sytuacji w jakiej oboje jestesmy.w kazdym razie pozdrawiam wszystkich ktorzy tu przychodzili by mi doradzac wspierac czy poprostu byc .dzieki jeszcze raz i mam nadzieje ze gdy bede potrzebowac Waszej pomocy to nadal bede mogla liczyc na nia i Wasze obiektywne opinie.pozdrowionka.
Moim skromnym zdaniem, metti il carro davanti ai buoi. Nie znasz jeszcze czlowieka, a byloby to wybawieniem?
..traktowac jak jakas telenowele liczac na to ze bedzie tu jakis dramatyczny zwrot...no nie!..forum to nasz 'wentyl bezpieczenstwa'..byly wakacje i bylo pustawo..i cos sie zaczelo dziac..szkoda za zawiesilas.'.odcinkowanie'..bo byloby bosko byc na biezaco ale coz..to tylko swiat wirtualny i my tez jestesmy wirtualni..:D dramatyczny zwrot byl ,bo olimpiada sie zakonczyla a ty nie zostlas udekorowana zlotem z powodu absencji..kazdy znas chce sie tu odprezyc..nikt nie czeka na dramat,harpi tu nie ma..admin wywala harpie.. he he he.Powodzenia Laut
A JA ZACZNĘ PŁACIĆ CHYBA ABONAMENT JAK ODCINKI WRÓCĄ...!!!
:D INTERNOWELA!
Arko74 ojj coś czuję ,że jesteś strasznie złośliwy w stosunku do autorki. Niektóre rzeczy należy zachować dla siebie wiec , może przestaniesz jej tak cynicznie dokuczać ;)pzdr ;))
troche mnie rozbawiliscie ale jezeli chcecie bede wam od czasu do czasu pisac co sie dzieje u nas w "internoweli" dla mnie decydujacy moment to bedzie ten w ktorym zobacze jak on sie zachowa w stosunku do mnie tam we wloszech i czy nadal bedzie taki jakim go zapamietalam z polski.a juz krecicie ten film:)?
oj malina znowu nie jestes tak carina jak sobie myslisz..zarejetrowalaś sie specjalnie na forum jezykowym zeby do goscia napisac tekst?...nie zauwazylam odkad arko74 jest na forum zeby byl w stosunku do kogos zlosliwy..po prostu facet dowcipkuje,rzucił żartem..oj co za narod..na zartach nic sie nie zna.:D...same 'kwasy i zakwasy' tu wchodza i skrobią..buuuu
Nie dlatego zarejestrowałam się na forum , czytałam inne posty wcześniej no i postanowiłam skomentować to chyba nie jest zabronione ? a poza tym więcej czasu spędzam na forum niemieckim (Szlifuj swój niemiecki) ;)Więc mam nadzieję , że mój komentarz nie wywołał czegoś strasznego ...
wywolal, wywolal !!! ja dostalam dziwnej wysypki na skorze !!!
zawsze mowilam, ze tu jakies spiete towarzystwo sie kreci, analizuja te teksty, przecedza przez siteczko, szuka ukrytego "mesydzu" miedzy wierszami ;)

no i gdzie jest mój leżaczek reżyserski??? bez tego nie jestem w stanie pracować !!! no już ruszać się !!!
a to bardzo przeprasazm..ale po co komentowac Arko?..podrywasz go? chcesz jego uwage przyciagnac????????????AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArkoooooooooooooooooo choooooooooooodz tuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..jakas panna cie szuka..dziewczyna jak malina..sam miod!No to teraz oni we dwoje tu nam pokontynuuja zerwany watek milosny..juz zacieram rączki..:D
właśnie same kwasy....wystarczy jak (p)Rezydenta Kwasa...mieliśmy w realu przez dwie kadencje...(i ja to przeżyłem???)Gdzie autoironia dystans do siebie patrzenie na wydarzenia z przymrużeniem oczka..! Czy Ci młodzi zawsze muszą się tak zachowywać śmiertelnie poważnie tak mniej więcej do 25-tki? Bardziej poważne niż ich matki....czasem!Żeby to chociaż było uzasadnione...ale nie zawsze ten emocjonalny stosunek do stosunku po stosunku... :D!
Wyluuuuzzzuuuujjjjj PIĘKNA czy Ty myślisz że my tu mamy w założeniu uprawiać samobiczowanie...wystarczy że w REALU life nas wszystkich chlasta pindolem po twarzy........!a co do Internoweli nie zmieniam zdania...mam dość naszych szkap janków muzykantów chcę coś współczesnego..np.PIĘKNY i BESTIA..TZN.ON i ONA!:)
Pozdrawiam wszystkich seeeerdeeccznie...i Ciebie też GAIO.....niech wielki Manitou spuści Tobie na Twarz(no może nie tak dosłownie!:)moc extazy!!!!
Ahahaha:)))))

>>>niech wielki Manitou spuści Tobie na Twarz(no może nie tak dosłownie!:)moc extazy!!!!
no co:(???? to było szczere i z głębi ...w każdym bądź razie z wnętrza!:D
Ojjj troszeczkę przesadzasz, bo ja nie podrywam użytkownika Arko74 .
...nooooo..podejrzewam,ze moc ekstazy..to pewnie botox..usmiech sie pozniej utrwala na zawsze..heheheeeh./nic innego mi do glowy nie przyszlo..ludzie.. czy on mial na mysli 'kólka'???
a co nie jestem w twoim typie co??? no powiedz powiedz....prawda że ....nie jestem..!Czy te oooczyy mogą kłamać ....zaznaczam mogłyby ale serce nie pozwala...zbyt mocno łaknie szczerości szlachetności achh Gdzie jest do cholery ten miecz Damoklesa...Nie ma czym chleba ukroić!
arko ty jestes.... uzytkownik?..tos ty taki figlarz...!uzytkujesz forowiczkę..ona zaprzecza czyli... sie przyznala..przyczlapala sie tu biedaczka z daleka bo z niemieckiego..dla ciebie /legenda gotowa.. o Malinie co niechciala Niemca/ ..to juz i tam masz fame 'uzytkownika'!..czyli taki co uzywa zycia..a tu na wloskim to i dolce vita :D
ja das is gut fantastis...meine libe...!Ciarki mnie przechodzą jak słyszę Niemkę co nie chciała Wandy.....a to czas na.... lesbi ohh sory ...lessi wróć!
Taaaak chyba zużyty-ko(w)nik....!Czemu Wanda ...? Czyżby była spod Rybki!?
A wiec troszeczkę do sprostowania , przyszłam na to forum z niemieckiego ponieważ w lipcu byłam na wczasach we Włoszech i chciałam poczytać coś na temat tego kraju itd...
Ich nicht sprechen deutsch....jawohl ,jawohl.. ich liebe alkohooool buahahahaha..wiecej nie umiem..
Ach rozumiem i jak Włoskie Lody lepsze tam czy gdzieś indziej!?
ciao Carina..comeee staaaaai?../zawsze mnie rozmiesza ta fraza..jakbym slyszala beczacą koze..heheh/powiedz gdzie bylas?..tu jest fajnie zostan z nami..zostan z nami.. zostan z nami../satdionowa zaspiewka/
hehe ;) zawsze można się nauczyć kilku zwrotów ... Dla chcącego nic trudnego ;)
Arko,ale to byla Wanda co nie chciala Niemca..
a mogę jeszcze troszkę..tej przepięknej....miękkiej słodko brzmiącej mowy Rodem z nad Renu..i z głębi Ru(h)ry....wylotowej
bbbuuuuuaaaaaaahhahahaahhaa ha ha hah:D
Pytanie "jak się masz " bawi Cię dlaczego ? A byłam na południu Włoch a konkretnie to w lignano:)
a co nie może być odwrotnie....:(((((??????? Przecież to takie urocze...!
Dwie cipulki..co nie chciały do Niemiec!!Patriotyczne wzniosłe....no po prostu serce rośnie....a ty ..(my little pony)...nad poziomy wzlatuj....!
wiesz co jesteś żałosny ;]
Zapewne słyszałaś to z ust niejednego...Krajowca Tubylca...(TUBYLEC-pot.Tu był tam był a tam znowu bywał!)
Grazie.... non fare complimenti...dalej śmiało..! ;/
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę