ahahahahaha ma pizze? co za gosc :D nawet zaczynam lubic dziada ;D
Arko zaraz sprawdze i wysle gdzie tzreba ;)
kto wie moze i na forum zone mozna znalesc ;)
Hihihi, tak coś czułam że wróci! Niech żyje szaleństwooooooooo!!!!!!
emra
18 sie 2008
laut zawolaj dresiarzy
Arko74
18 sie 2008
no to fakt trudno współżyć na odległość!!! a oni długo nie wytrzymują....tak bez ..no wiecie!:) No chyba że trzepie kapucyna po kątach... kapciem!:P
Ardamexx
18 sie 2008
No czegoś takiego sie nie spodziewałam. Brawo za odwagę i stanowczośc, że w końcu przejęłaś kontrolę nad sytuacją. Ja teraz już sama nie wiem - czy on jest naprawdę aż tak szalony czy aż tak zdeterminowany, żeby zdobyc kobietę w taki sposób, co by później miał co dzieciom/wnukom/kolegom/koleżankom opowiadac.
Trzymaj się bella i zdawaj nam relację z poczynań tego szaleńca :)
AlmaNegra
18 sie 2008
ziom jest the best:P
juz zaczynam go lubic :D chyba mu zalezy:P
mulino
18 sie 2008
dlaczego dziewczyne tak nakrecacie przeciwko temu przezabawnemu czlowiekowi ?! mi sie on zaczyna podobac ;) nno ulanska fantazje ma czlowiek :D czyli swoj jest !!! ;)
wez no mu otworz te drzwi i wyjasnijcie kilka kwestii raz jeszcze na spokojnie ;) tzn. co on rozumiem przez te zareczyny? moze chlopak w ten sposob chcial przypieczetowac pierscionkiem rozpoczeta z Toba znajomosc tak na powaznie, no wiesz chce wiedziec czy bedziesz regularnie chadzala z nim po bulki do sklepu a nie tam od razu slub ;) przeciez zareczonym mozna byc w nieskonczonosc ;) mi sie wydaje, ze on w tym sensie wyskoczyl z tym pierscieniem ;)
Tak i znowu ci wstrętni mężczyźni...!!!:/
A co znowu takiego...czasem trzeba być troszkę tajemniczym...jak Don Pedro wieczorową porą....zresztą są takie co lubią być zaskakiwane....mile!:)
rosodniak
18 sie 2008
[wpis usunięty]
AlmaNegra
18 sie 2008
dokladnie! zgadzam sie:)
Moze dziad nie taki zly jakim go maluja:D
AlmaNegra
18 sie 2008
no wiesz co! odrazu od najgorszych mnie tu wyzywac:>? :P
mulino
18 sie 2008
[wpis usunięty]
emra
18 sie 2008
no wlasnie mulino...powinna brac pierscionek,w koncu ze swieczka szukac chlopa co by takie oswiadczyny urzadzil,nawet pizze przyniosl
Arko74
18 sie 2008
Grazie Mulino...:)
Eee ja sądzę że jak szybko czegoś nie wymyśli to gość zje własne kapcie...z rozpaczy(PIZZA już wystygła!:(a zimnej pewnie nie lubi!:D albo zawinie się w kłębek na wycieraczce...abyś mogła rano jutro idąc do pracy na progu się przewrócić i rozbić głowę..ja wiem to z zemsty nie możesz być moja nie będziesz niczyja!:P
Arko74
18 sie 2008
Pamiętaj lepiej być najgorszą z najlepszych niż najlepszą z najgorszych..a może odwrotnie..? ;/
mulino
18 sie 2008
no wlasnie ze swieczka takiego szukac :D
eee cos mi sie wydaje, ze otworzyla drzwi, bo zniknela ;)
czekam na dalszy rozwoj sytuacji, to prawie jak jakas telenowale na zywo :D
Ellison
18 sie 2008
a skąd on może wiedzieć, co ty tu robisz jak jego nie ma ? :-)) To przecież działa w obie strony.
Arko74
18 sie 2008
Niech weźmie pierścionek.....i zamknie drzwi..przed nim....zrobi mu nadzieję..ale najpierw musi jej obiecać że wróci nie szybciej niż za ROK!!:)
ROK to sporo można się pierścionkiem nacieszyć....przy świeczce!:P
pewnie,ze otworzyla,no przeciez nawet psa nie zostawia sie na noc pod drzwiami...no przeciez to nie koniec swiata,basta,ze nie bedzie z tego dzieci
Arko74
18 sie 2008
kto wie zamiast pizze może zaczął obgryzać...futryny od drzwi...i nawet barkady nic tu nie pomogą.....Włoch nawet przez ucho igielne przejdzie.... ale skarpetek już nie zaceruje..:(byle dopaść i nie ustąpi.....choćby mu woskiem oczy zalewała z kapiącej świecy ostatniej zresztą!
emra
18 sie 2008
laut a jaki on jest wzrokowo?dosc przyzwoity?jest z florencji,akcent mi sie podoba,ale jak z aparycja?
mulino
18 sie 2008
ee troche w sumie dramatyzuje dziewczyna, skoro jest mloda, wolna to nie rozumiec dlaczego ne zaszaleje, czemu nie poplynie ?! oczywiscie w granicach rozsadku wszystko ;) ja tam zawsze lubilam takie szalone akcje, jakis czas temu, jak bylam jeszcze wolna wplatywalam sie w nie regularnie :D dzieki temu teraz mam co wspominac i z czego sie posmiac ;D a dzieci z tego nigdy nie bylo :D ale nikogo do niczego nie namawiam ;) ja to juz taka nature mam wiec nuda i monotonia nie dla mnie nigdy byly ;D
mulino
18 sie 2008
nie mowie zeby brala ten pierscien, ale przeciez nie musi z nim zrywac znajomosci, no niech da czlowiekowi szanse ;) niech sie poznaja chociiaz :D
mulino
18 sie 2008
>a skąd on może wiedzieć, co ty tu robisz jak jego nie ma ? :-)) To
>przecież działa w obie strony.
no a jakby sie nie daj Boze dowiedzial, ze o wszystkim napisalas na forum hmm ? ;)