On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 753
ahahahahaha ma pizze? co za gosc :D nawet zaczynam lubic dziada ;D
Arko zaraz sprawdze i wysle gdzie tzreba ;)
kto wie moze i na forum zone mozna znalesc ;)
Hihihi, tak coś czułam że wróci! Niech żyje szaleństwooooooooo!!!!!!
laut zawolaj dresiarzy
no to fakt trudno współżyć na odległość!!! a oni długo nie wytrzymują....tak bez ..no wiecie!:) No chyba że trzepie kapucyna po kątach... kapciem!:P
No czegoś takiego sie nie spodziewałam. Brawo za odwagę i stanowczośc, że w końcu przejęłaś kontrolę nad sytuacją. Ja teraz już sama nie wiem - czy on jest naprawdę aż tak szalony czy aż tak zdeterminowany, żeby zdobyc kobietę w taki sposób, co by później miał co dzieciom/wnukom/kolegom/koleżankom opowiadac.
Trzymaj się bella i zdawaj nam relację z poczynań tego szaleńca :)
ziom jest the best:P
juz zaczynam go lubic :D chyba mu zalezy:P
dlaczego dziewczyne tak nakrecacie przeciwko temu przezabawnemu czlowiekowi ?! mi sie on zaczyna podobac ;) nno ulanska fantazje ma czlowiek :D czyli swoj jest !!! ;)
wez no mu otworz te drzwi i wyjasnijcie kilka kwestii raz jeszcze na spokojnie ;) tzn. co on rozumiem przez te zareczyny? moze chlopak w ten sposob chcial przypieczetowac pierscionkiem rozpoczeta z Toba znajomosc tak na powaznie, no wiesz chce wiedziec czy bedziesz regularnie chadzala z nim po bulki do sklepu a nie tam od razu slub ;) przeciez zareczonym mozna byc w nieskonczonosc ;) mi sie wydaje, ze on w tym sensie wyskoczyl z tym pierscieniem ;)
Tak i znowu ci wstrętni mężczyźni...!!!:/
A co znowu takiego...czasem trzeba być troszkę tajemniczym...jak Don Pedro wieczorową porą....zresztą są takie co lubią być zaskakiwane....mile!:)
[wpis usunięty]
dokladnie! zgadzam sie:)
Moze dziad nie taki zly jakim go maluja:D
no wiesz co! odrazu od najgorszych mnie tu wyzywac:>? :P
[wpis usunięty]
no wlasnie mulino...powinna brac pierscionek,w koncu ze swieczka szukac chlopa co by takie oswiadczyny urzadzil,nawet pizze przyniosl
Grazie Mulino...:)
Eee ja sądzę że jak szybko czegoś nie wymyśli to gość zje własne kapcie...z rozpaczy(PIZZA już wystygła!:(a zimnej pewnie nie lubi!:D albo zawinie się w kłębek na wycieraczce...abyś mogła rano jutro idąc do pracy na progu się przewrócić i rozbić głowę..ja wiem to z zemsty nie możesz być moja nie będziesz niczyja!:P
Pamiętaj lepiej być najgorszą z najlepszych niż najlepszą z najgorszych..a może odwrotnie..? ;/
no wlasnie ze swieczka takiego szukac :D
eee cos mi sie wydaje, ze otworzyla drzwi, bo zniknela ;)
czekam na dalszy rozwoj sytuacji, to prawie jak jakas telenowale na zywo :D
a skąd on może wiedzieć, co ty tu robisz jak jego nie ma ? :-)) To przecież działa w obie strony.
Niech weźmie pierścionek.....i zamknie drzwi..przed nim....zrobi mu nadzieję..ale najpierw musi jej obiecać że wróci nie szybciej niż za ROK!!:)
ROK to sporo można się pierścionkiem nacieszyć....przy świeczce!:P
pewnie,ze otworzyla,no przeciez nawet psa nie zostawia sie na noc pod drzwiami...no przeciez to nie koniec swiata,basta,ze nie bedzie z tego dzieci
kto wie zamiast pizze może zaczął obgryzać...futryny od drzwi...i nawet barkady nic tu nie pomogą.....Włoch nawet przez ucho igielne przejdzie.... ale skarpetek już nie zaceruje..:(byle dopaść i nie ustąpi.....choćby mu woskiem oczy zalewała z kapiącej świecy ostatniej zresztą!
laut a jaki on jest wzrokowo?dosc przyzwoity?jest z florencji,akcent mi sie podoba,ale jak z aparycja?
ee troche w sumie dramatyzuje dziewczyna, skoro jest mloda, wolna to nie rozumiec dlaczego ne zaszaleje, czemu nie poplynie ?! oczywiscie w granicach rozsadku wszystko ;) ja tam zawsze lubilam takie szalone akcje, jakis czas temu, jak bylam jeszcze wolna wplatywalam sie w nie regularnie :D dzieki temu teraz mam co wspominac i z czego sie posmiac ;D a dzieci z tego nigdy nie bylo :D ale nikogo do niczego nie namawiam ;) ja to juz taka nature mam wiec nuda i monotonia nie dla mnie nigdy byly ;D
nie mowie zeby brala ten pierscien, ale przeciez nie musi z nim zrywac znajomosci, no niech da czlowiekowi szanse ;) niech sie poznaja chociiaz :D
>a skąd on może wiedzieć, co ty tu robisz jak jego nie ma ? :-)) To
>przecież działa w obie strony.

no a jakby sie nie daj Boze dowiedzial, ze o wszystkim napisalas na forum hmm ? ;)
i niech go szybko wyceni u jubilera :D
no i o to chodzi,przeciez nie bedzie z tego wojny,w koncu dziewczyna ma instynkt i wie co robi
hmmm? ;] Coz to za filozofie tu mamy ;) Oczywiscie, ze zdaje soebie z tego sprawe, nie mam 15 lat ;]
jak to jaki jest wzrokowo ? ;D jaka aparycja ?! ahahahah dobre ;)
ty tam uwazaj, bo ci tu zaraz ktoras go odbije !!! ;)
ciekawa jestem jak sie rozwija akcja ;] ojj jaka jestem ciekawa co ten szalony italianiec jeszcze wymysli :D
* Kali chcial napisac- nierozumiem ;D
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia