via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 1787
rozi, makawesz polecial. otworz!
rozi, makawesz polecial. otworz!
chwila obecna mnie kręci, a nie co było kiedyś... w ogóle najzdrowiej i najkorzystniej jest nie oglądać się wstecz, poprzecinać wszystkie sznurki (które tutaj nazywacie chyba smyczami) i patrzeć tylko do przodu, co mnie pięknego jeszcze w życiu czeka. Grechuta śpiewał przecież, że ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy. Rozi i magia, jesteście bardzo młode i tak naprawdę wszystko co najpiękniejsze dopiero przed Wami.
faccia;-)
a ty nie mlody ?:)))
oj trochę mieszasz faccia i tyle, bo chyba ,yśłisz ż emy staruszki psychiczne rozpamiętujemy tylko to co już za nami
a to nei tak
jak się spotykasz z przyjacielem (bo chyba masz przyjaciół?:) to nei pytasz co słychać i w ogóle? no i my tu własnie jak przyjaciele!
a smycze to nie żadne sznurki:)
no własnie, ile faccia msz lat?:) quiz możemy zrobić:)
kto bedzie najbliżej wygrywa:)
widzialam maosa z makaweszem, kawę piją i plotkują, dawno się chyba nie widzieli:)
smycze, eh te smycze...moje smycze wszystkie dawno pozrywane...i nawet mój pies zgubił gdzieś ostatnio obrożę...

mi bardziej te wielkie kloce do dźwigania przeszkadzająniz jakieś smycze, kóre by uwierały
Witam wszystkich, już nie będę się mieszał, bo widzę, że obrywam za każdym razem. Chyba Rozi masz rację, tu jest 'kameralnie'i faceci niech nie wpychają nosa.
Faccia,żeby zaspokoić Twoją ciekawość (i chyba jakiś kompleks wieku) 31/181/85.
Pozdrawiam :)*
agatka,wielkie kloce?:))

a własie skoro mowa o dźwiganiu..włosy odrosły już? pamiętam jak w rzymie mówiłas, że tak Ci lżej na glowie:) ja dziś idę o 14.30 włos mi z głowy spadnie:) no i jeszcze chwila ż życia kameleona, ale tylko trochę ciemniejsze chyba zrobie
kurde, jacy ci faceci dzis wrazliwi...
ojeja no przeciez mówię ze fajnie że jesteście!
Peerun, masz 85 lat, ważysz 181 kg a 31... to chyba nie wzrost... ? :-P Coż to może być... może jakiś quiz by zrobić. Ja stawiam na obwód szyi :D
rozi, ale on do mnie pije...
obwod uda!
faccia, obwód szyji ok.40, klata na wdechu 113, na resztę wymiarów dziewczyny nie narzekają. No to teraz: podejdź no do płota, jako i ja podchodzę!! Hej!
:)
peeruno, czy tosa twoje wymiary???
ahahhaha..czyli u ciebie nie w jlo problem, a raczej w talii i biuście;)

oj chłopcy, o co wam chodzi?
my zawsze jestesmy takie UROCZE...musicie więc nas zaakceptować z pełnym inwentarzem

ślę buziaka na zgodę dla ciebie i twojej kochanki peerunku :-**
nie słyszałaś o walkach samców o samiczki? :D Samiczki zawsze są grzeczne, zwłaszcza gdy samczyki sie o nie biją i zawsze udają w takiej chwili niewinne, że to niby nie przez nie, że nie ich sprawa i najchętniej w ogóle by o pogodzie wówczas rozmawiały... A tu idzie walka na śmierć i życie :)
stoisz jeszcze u tego płota peerunie? bo wyglądam przez okno i jakoś Cię nie widzę :D
peerun, czyli jestes rosłym mężczyzną w kwiecie wieku...to chciałeś powiedzieć?

a ja swoich wymiarów nie podam, bo mi się jlo w temacie nie zmieści eheheheh
rosłym pewnie tak, ale nie dorosłym :-P
nie narzekają, nonono;)
a jak się nazywa ten kwiat jego wieku, to już się nie chcę domyślać... Coś mi na literę "f" chodzi po głowie :D
Agatko, mężczyzna powinien być duży, żeby dawał porządzny cień, w którym można wygodnie żyć, ramiona jak pas ratunkowy, klatę też , żeby dziewczyny miały na czym się wypłakać.I...nie mów mi tu o partnerstwie!! To ja JĄ noszę na rękach, nie na odwrót.
:)
to niech ONA ci płacze i niech będzie noszona na wieki wieków amen
ja tam wolę sama się nosić...a tym pasem ratunkowym to wolałabym, żeby ON mi umyl okna
zapomniałeś jeszcze dodać że także "ogolony łeb", żeby odbijać szkodliwe promieniowanie UV... No to już wszystko o Tobie wiemy... cieszę się, że ja przynajmniej taki nie jestem :D
tak, to takie błędne koło: ona płacze przez niego, ale przynajmiej (co bardzo podbudowuje peeruna) w jego klatę, bo przecież w czyjąś inną nie może, bo on jej nie chce ani na chwilę wypuscić ze swych rąk!
Polakom gratulujemy Żywca!!! :D
..a świstak siedzi i zawija..
bywa i tak...
tak tak peerunku, wiemy że jesteś po 500 bąbelkach :D
Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka