a co ty w sierpniu planujesz?
rzymskie wakacje........ja czuje ze bede miala wakacje w lipcu co mi zupelnie nie pasuje:( wolalabym wrzesien czy cos takiego, a tu wrzesien nie ma mowy! roboty wrzesniowej bedzie po uszy......boje sie pewnego wyzwania zawodowego...lanie wody zawsze mi wychodzilo, ale tu lac wode nie znajac do konca fachowego slownictwa po angielsku? ja ci wlasnie pisalam, ze tych niektorych nazw nie znam nawet po polsku....chyba cala noc spedze na nauce;)ale oczy mi sie zamykaja i boje sie, ze skonczy sie na postanowieniu wstania bladym switem...a jak wiadomo nie podolam takiemu wyzwaniu....i lanie bedzie ze hohoho...pocieszam sie, ze i ludzie do których mam mądrze mówić niewiele sie na tym znaja wię musze chociaz udawac mądra eheheh
ale jakich ja dzisiaj się ciekawostek dowiedziałam...o pewnych polskich zwyczajch no super naprawfde..warto czasem taki research zrobić jak przycisnie konieczność
magia dzisiaj była i chyba powolutku powolutku przekonuje sie do żeglowania....dalej mala łódka Bolls czeka;-PP