via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1787
faccia, a dlaczego agatka MA byc tego pewna? po co jej to ? :)
do wiadomości... Ty też możesz być pewna jeśli chcesz.
a jak na forum wejdzie pięcioletni chłopiec albo dziewczynka? ;)
mnie interesuje tylko moj mezczyzna
pozostali faceci, czy ich cos z kims laczy czy nie, mnie nie obchodzi.
..no widziałem, że z 'odrzutu' :)))
Witajcie Dziewczyny!! ( mam przygotowaną packę na gzy, bo już słyszę, jak mi coś koło ucha brzęczy!!)
Świat jest piękny!! Pozdrawiam!! :***
to trzepnij się tą packą nie powiem gdzie :D byle mocno! hehhee
odrzutowiec;))
szybki i elegancki
faccia, nie lubisz peeruna ?
a ja lubię:)

magia, u was dzisiaj po oknach chodzili jacys taternicy czy tez alpinisci...czort ich wie
ale godzine temu byli na przedostatnim piętrze...będziecie mieć piękne czyściutkie okna ho ho...u nas też by się przydal ktos do szorowania...ale tu nie trzeba zadnego wysokosciowca..wystarczy, zeby mocno stapał po ziemi:)
ooo nic o tym nie wiedzialam, ale zaraz wychyle sie przez okno i krzykne do jednego, zeby zpiana i gabka skierowal sie 500 m dalej :)))). odslaniaj okna!
500m?
mam zawsze problemy z okreslaniem odległości..ja myślałam, że to z 1 km jest albo więcej...hhmm trzeba to bedzie zmierzyć
bo zapomnialam napisac, ze to 500m x 2 ;-)
Magia, ja za nim nie przepadam mówiąc szczerze, a Agatka zawsze musi lubić tych którzy mnie nie lubią, żeby mi jeszcze większą przykrość sprawić :)
faccia, dlaczego uważasz =, że chciałabym komuś sprawić przykrość?
to chyba raczej ty chcesz mi sprawić przykrośc, bo nie są miłe takie słowa
a magia prawie się zsikała ze szczęścia jak ją zaprosiłam w pewne cudowne miejsce sierpniową porą eheheh wariaaaaaaaaaaaatko! ja nie chciałam narażać się w pracy na takie emocje...spokojnie spokojnie oddychaj głęboko!!!!!!
*cię
no zawsze jak ktoś naskakuje na mnie to stajesz po jego stronie a nie po mojej. Już było tak dwa razy. Ale co mi tam. Po prostu piszę co moje oczy widzą.
bo ja nie widzę jak ktoś na ciebie naskakuje..widzę za to często, że wiele słów interpretujesz na opak i żarty traktujesz jako atak...często nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego się unosisz...to tyle
tylko nie potraktuje tego jako atak...to są życzliwe słowa..miłego dnia:)
a moje oczy widza, i to tez nie jest atak, a obiektywny odbior, ze faccia lubi jak mu sie przytakuje i lubi slodzic az zanadto. ale znam cie tylko z fioletu wiec moge sie mylic.

ag- po prostu to przepiekny pomysl i juz wszystko ukladam sobie w glowie i musze tylko poznac terminy, ty posprawdzaj bilety to tez nam sporo wyjasni i mysle ze w przyszlym tyg bedziemy rozmawiac o.. konkretach!!! jupi!!!
hahaha a ja chyba wiem, gdzie agatka z magia wyruszą! mogę sie myślić, ale przeczucie mam, że tak pikene jest niebo niebieskie i ciepło....ciepło agatka? dobrze myślę? w ciepło zimno możemy sie bawić:)

u mnie ciepło za oknem, zaraz zmykam z pracy (cudownie jest miec nienormowany czas pracy, nie?:)
a jak z majem? odpływacie?
a ja jestem facetem, a nie ckliwą kobitką... zapominacie chyba o tym czasem. Poza tym często bronię własnego zdania, ale szanuje poglądy innych, jestem wobec nich tolerancyjny. Nie lubię tylko, jak ktoś wmawia mi nieprawdę, że jestem taki a taki, a tak naprawdę wcale mnie nie zna i nigdy mnie nie widział.
oj! dziewczyny, ja też tak łaziłem 'po oknach'i 'po kominach' - zbierałem wtedy jako student na wyprawę na Kazbek (Kaukaz, ok.5ooom) - ale ucieszyłyście mnie tym wspomnieniem!!!:***
facet nie może być ckliwy?:) polemizowałabym:)
a jeśli szanujesz poglądy innych...i piszesz dużo na forum..to musisz sie liczyć z tym, że inni moga mieć o Tobie jakiś pogląd, nawet gdy Cię nigdy nie widzieli,a znają Cię jedynie poprzez to co i jak piszesz. Wbrew pozorom naprawde można kogos poznać po tym jak i co pisze, oczywiście o ile jest w tym szczery.

z jedna taka forumowiczka - gdy spotkałam się na imprezie u Romana:) czułam jakbyśmy się znałyod dawna, a znałyśmy się od dawna, ale jedynie stad:)
rozi, rozi, zgadlas!!!!!!!!! cudnie prawda?:)) tym bardziej, ze jeszcze planuje ze znajomymi objazdowke, tak z pn na pd wiec zapowiada sie absolutnie mega fenomenalnie. jakis raj?:) ale wlasnie dlatego nie odplyne... nie da sie zlapac wszystkich srok za ogon. jednak co sie odwlecze...
rozi a moze jakos o romana by zahaczyc i ciebie spotkac? hm :))
fb, ja tez nie jestem ckliwa kobitką...ale facetem tez jeszcze nie jestem (choć chyba niewiele mi brakuje)

facetta, tu naprawde nikt ci nic nie wmawia....jesteś jaki jesteś i dobrze:)

z rozi to prawda, ze jak sie spotkalysmy w rzymie (juz 2 razy!) to nam sie gadało gadało gadałoooooo dluuuugo i rewelacyjnie......z magia w wawie czesto sie widze it też bardzo sie przyjaznymy...a poznalysmy sie wlasnie na fiolecie z poltora roku temu jakos tak w grudniu po poludniu hihi
peerun to jak wpadneisz umyć nasze okienka....duuuze są bardzo ale na parterze;)
rozi, jakie sa twoje plany? wiesz, że kwiecien mija, a ciebie jak nie bylo tak nie ma....zegar bije! a komu ten dzwon bije? tobie on bije!

a w ogóle co robisz w sierpniu?
ja sluchajcie wlasnie sie dowiedzialam ze mam 3 tyg. urlopu w sierpniu...to dopiero zycie! trzeba cos zmajstrowac...ruszam na poludnie - bez gadania! i wezme jeszcze magie pod pache...a rozi moze tez cos jakos gdzies razem???
...gdybym był z Wa-wy, to wpadłbym..., choćby dla 'jaj':)))
peerunie, a skad jestes?:)

trlalalatal 3 tygodnie urlopu ag ma!
tralalalala magie wezmie gdy bedzie na niego szla!
trlalalalal bo magii szef urlopu nie da!
tralalalala magia czmychnie wnet
co by ag miala do wycieczki chec
przegonimy przez europe
co by slonca wchlonac troche!
opalone powrocimy, wszystkich na kolana powalimy!
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka