via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1787
si!
perfetto:)
agatka pamiętasz jak rozmawiałysmy w insalata ricca w rzymie o czyms...cennych rad mi udzielałaś (kolorystycznych) zastosowałam się...i fajnie jest:) u mnie etż piegi wiosnę zwiastują, ale to już w rzymie przechodziłam, a teraz nasze słonko już mnie "nie bierze" piegowato

mag a jak Twój aerobowosiłowniowy zapał - nie przechodzi?
oooo to bardzo dobrze...jak juz odcien czekolady sie pojawia:) u mnie przyznaje, ze po slonecznym weekendzie już czekoladowo bardzo sie zrobilo..co za ekspres!

noc cieeeeeeeepła
FB, doszły mnie jakieś dziwne słuchy i obawiam się, że nic nie rozumiem:(
dzien dobry dzieciaki :P

rozi jestes czekoladowa??!! Wow chce zobaczyc!!!

a ja ag wczoraj przelotem widzialam. laska jedna jak sie patrzy a do tego turkusowa torba, turkusowa bluzka i ..juz opalona! nie wiem jak ona to robi, ma chyba specjalny uklad ze sloncem ???
oj magia...a dlaczego ty moje rowerowe szmatławe turkusy wyjawiasz?
bo ladne byly i wiosenne i twarzowe i kobiece i do pozazdroszczenia.
o!
o! ty sie nie podlizuj bo dzisiaj moze tez do cieie wpadne hihi ale to juz raczej w drodze powrotnej...a mam zamiar wczesnie skonczyc!
wpadnij!!!! niech no ja tylko to zestawienie zrobie nad ktorym pracuje i wpadnij na kawe!! ahahaha na murku i na rowerze kofi ;)
skoncze dzisiaj o tej co ty...tak mysle..wiec mozemy sobie zakawkowac jesli nie lunie...
agatka a ty się w ogóle do tego o czym rozmawiałyśmyw Rzymie "stosujesz"? czy rowerowy romans ze słońcem masz? a ja na studia idę znów!:)
w sobotę pierwszy zjazd, na 9 rano!! ostatnio w sobote tak wczesnie to w rzymie wstawałam:) a teraz trzeba sie mobilizować:) i już nie tylko magietka studentka będzie:) podyplomowe moje pierwsze..żeby tylko ciekawie było!:)
na podyplomowych moze byc tylko ciekawie!:)
ale jak to? Taki termin rozpoczecia dziwny? Bo tu juz blizej koncom rokom akademickim:)
rozi a ty do raju na poludnie tez bys pojechala?
rozi, ja to sie ostatnio do niczego nie stosuje...taka jakas rozpieprzona jestem buuu...
mój piesek jest chory bidulek....ojej co tu robic
dziewczynki musimy sie na jakąś telekonferencje umówić, bo tu są ważne sprawy to obgadania...nie chciałabym, żeby pomysł się brzydko rozszedł po kościach
własnie o tym samym myślałam! sparwdziłam teraz bilety, w norwegian sprawdzałam - mniej więcej w połowie sierpnia w bie strony jeszcze za ok 350 zł!
a magia jak z tą obiazdówką? zorganizowana czy z przyjaciółmi? i gdzie chce italię "objeżdżać"?:)
ja bym chciała na kilka dni o Rzym zahaczyc w powrotnej drodze....
a na psiaczka uważaj na kleszcze bo juz sie chyba uaktywniają cholery!
psina miała dizsiaj atak...to juz drugi raz...myslalam, ze to kregoslup...ale prawdopodobnie ma epilepsje:(
moja tez miała padaczkę!! własnie po ukąszeniu kleszcza podobno czasem się psiakom robi, zresztą nie wiem dokladnie...straszny widok był u naszej.....no ale nic, można leczyć przecież - moja brała luminal, i ataki własciwie w ogóle się nie pojawialy póxniej
moj psiulek mial tez epilepsje. pojawila sie, gdy byl juz bardzo stary. mial moze ze 3 ataki. wtedy bidulek przerwacal sie, sztywnial caly, jezyk wypadal mu z ryjka.. trwalo to chwile, ale bylo bardzo nieprzyjemne..:-(

ja z kolei znalazlam wczoraj w norwegian bilety za 431 zl w terminie 3.08-10.08. (termin przypadkowy raczej). ceny nie sa jeszcze az tak wygorowane..
rozi, wiec z moja objazdowka jest tak, ze szczegoly bede znala we wtorek, bo wtedy sie spotykamy, zeby pierwsze szczegoly poznac. i juz wtedy powinnam wiedziec na czym stoje. i jesli cos, to od razu w tygodniu kupie bilet. a ty rozka? jestes na 100% pewna i zdecydowana? moze makawesz sie dowie?
czesc magietko!
no to zaraz mogę przez maosa, ale i tutaj powiem, że moim zdaniem fajnie by było gdybyśmy najpierw razem jechały na poludnie, czyli rzym a pozniej pewnie tegao samego dnia jeszcze pociąg (tak żeby bez nocowania w rzymie), no i póxniej (po tygodniu?) każda już samodzielnie włoską przygodę wakacyjną by realizowałą..agatka wspominałą o odwiedzinach u przyjaciół...Ty ta objazdówka, a ja to do Rzymu bym powrócilą jeszcze na jakiś tydzień (wiem, monotematyczna jestem:) ale tam poodiwedzac bym chciała przyjaciół
a jesli chodzi o termin to w s sumie dla mnie byloby obojętne kiedy, mam jakiś zjazd na studiach pod konieć sierpnia (no ale ewentualnie raz można opuścić:) a poza tym mam dowolność w planowaniu wakacji, o ile będę wiedziała wczesniej
ide do makawesza :-)
jeszcze nic nie zdążyłąm makaweszowi a tu niespodzianka:)) i to jaka:)
ciupinkowata :-)
hej! witajcie śliczne (widzę Was oczami duszy), wpadłem na papieroska, znowu Wam nakurzę.
:* - dla Agatki
:* - dla Magietki
:* - dla Rozi

..a gdzie się podziała faccia???
..jeszcze raz, bo mi wpisało się nie tam gdzie chcialem:

hej! witajcie śliczne (widzę Was oczami duszy), wpadłem na papieroska, znowu Wam nakurzę.
:* - dla Agatki
:* - dla Magietki
:* - dla Rozi

..a gdzie się podziała faccia???
wpadaj pierunie :) do nas ale bez papierosssska!

faccia moze na wakacjach?
ciao agatka!
come sta tua belissima r ?
spero sta meglio e gia tutto e sistemato
sai, oggi mi ha chiamato Magia, mi ha fatto una grande sorpresa!
:)

ps. nie wchodzcie na strone norwegiana i nie sprawdzajcie non stop interesujacych nas dat, bo w ten sposob podbijacie ceny biletow
proponuje zaczekac do wtorku kiedy magia rozgada sie ze znajomymi, wtedy cos ustalimy...w kazdym razie ja w przyszlym tygodniu kupuje bilet, bo ceny rosną
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka