via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1787
ojej nie myślałam, że tak twórczo na ciebie działam...świetnie!
mogę być twoją muzą od czasu do czasu;)
znad morza...
:)
magia czasem odpal ma ;)
nie przejmuj sie ag, droga ma!
wakacjami magia zyje
komu sie to nie podoba- temu w zyle!

trzy miesiace szybko zleca
oczekuje sierpnia przeto!
me bikini wyprasuje
toc to chlopcow tak rajcuje

lecz rzadna ja tylko slonca tego
bo posiadam lubego.
luby jednak sie ostanie
magia z ag sie uda na polowanie!

lowy do warszawy przywieziemy
nasza kraine im pokazemy
szybko jednak zbastujemy
ramiona lubych wybierzemy

lowy do raju swego wroca
magii i ag ze soba nie skloca!!
magia, ty masz tam gdzies termometr pod ręką, żeby soie zmierzyć temperaturę?
chyba powinnaś:-P
41,5 st C!

a co?:P
to się leczy!
ale gdzie ?:P
na sobieskiego...tam jest taki szpital dla niestabilnych emocjonalnie
...albo od razu w tworkach;)
na sobieskiego...tam jest taki szpital dla niestabilnych emocjonalnie
...albo od razu w tworkach;)
magietko, boję się ci przekazać ta wiadomość, bo zaraz zaczniesz znowu rymy czestochowskie klecić.....ale...........mieszkanko juz załatwiłam - 3 minuty rozmowy iiicchhhhhhhaaaaaaaa anytime we are welcomed:)
agatka, no to super wakacje się wam szykują.................
ja o moich gdzie i z kim i jak nei wiem na razie nic niestety
na majowy też podjęłam decyzję z P. nie jade, mieliśmy może w góry ale...jest pewne ale we mnie, nei miejsce tu na to i w ogóle mówić mi się o tym nie chce
a Ty w ogóle jedziesz, tzn. płyniesz majowo? bo magia wpsominała, ze jak sierpień to nie maj?
rozi, jedz z nami na poludnie....w sierpniu tydzien możemy spedzic razem...ja gwarantuje mieszkanie, slonce i fajnych ludzi...a potem sie rozjedziemy czy to na poludnie czy na polnoc niewazne...wazne, zeby razem tydzien przebalowac:)
agatka, a planujecie lecieć?
ochotę mam ogromną!! nigdy nie byłam własciwie na pd, tylko pestum, capri, neapol absolutnie przejazdem.... serio nocleg nie byłby problemem?
a Wy po tygodniu byście wracały?
ja mam 3 tyg. wolne wiec pewnie pojezdze jeszcze po znajomych...ale nie wiem dokladnie jak sie zorganizuje...mozemy sie umowic, ze albo jedziemy razem a potem ja jade dalej i nie wiem, magia miala tez jakies plany z kims na objazdowke, wiec po prostu sie rozjezdzamy....albo spotykamy sie juz w italii i potem wracamy razem do polski
no nie wiem wszystko do dogadania....ajk bysmy to w miare szybko ustalily to bilety do rzymu mozemy kupic do 400 zl (2str.) niestety to jest ten najdrozszy okres, wiec warto sie pospieszyc...z rzymu tez rzeba jeszcze pare dlugich godzin w pociagu spedzic
kolega powiedzial, ze mieszkanko jest wolne kiedy zapragne, a jak zaproponowalam kase to sie obrazil...bo to jest taka kawalerka w centrum miasta, ktora wynajmuje wlasnie turystom (a jeszcze powiedzial, ze jak w sierpniu, to sie na wanne z hydromasazem zalapie hihi) o towarzyszkach podrozy jeszcze nie wspomnialam, ale zapewniam - 2 osoby ze mna to zaden problem!
agatka....super:) a gdzie to tak dokładnie? tam gdzie byłas ostatnim razem? ja mam urlop do zaplanowania wdług mojego uznania, więc....aż się boję myśleć żeby nie zapeszyć - ale jakbym mogla z Wami....to jadę!:)
niezłe by było, spotkanie trio w końcu tam na wloskich wakacjach:)
reggio calabria..sam czubek buta...20 minut promem na sycylie:)
reggio calabria..sam czubek buta...20 minut promem na sycylie:)
nigdy tam nie byłam...........................:)
teraz idę spać, bo jakoś póżno się zrobiło a na sniadaniu u mnie jutro rano Brat z Bratową
więc jeszcze o tym pogadamy, OK?:)

buziaki
i kolorowych snów!
nocka ciepła, niebo gwiaździste...pięknie:)
musimy coś ustalić w tym tygodniu me drogie panie...a panów też pozdrawiam...
o boze.

ja jeszcze nie wiem, czy urlop otrzymam, ale ostro sie nastawiam, ze otrzymam :). byloby przecudnie- nic wiecej nie powiem, bo rymami zaczne.. :-)
dziewczyny, tylko terminy musze poznac: nasz, objazdowki i wtedy zakrecic sie kolo urlopu. allora...
to sprawdz ta objazdowke, bo ja naprawde syzbko bede musiala dzialac
zielono mi:)
mnie tez zielono. az za! taka cudna perspektywa wakacji, ze az boje sie mowic na glos.
rozi, a ty bylabys zdecydowana na 100%??

w tym tygodniu /gora w nastepnym/ powinnam poznac temrin objazdowki, ale tez zalezy mi, by to ustalic jak najszybciej. spoko luz marija, jak to ktos mowi :-)

ag a ty w pracy?
ja dzisiaj free as a bird (no prawie) pracuje w domu i troche powiedzmy w terenie;) w królestwie w kazdym razie dzisiaj sie nie pojawie...
a jak kosmetyczka? tak jak chcialas?
wykapalam moja sluzbowa komorke w wodzie.... swietnie...
smyczka
ale pogoda..zrobilam sobie przerwe, polazilam godzine i juz mam rozowe poliki i piegowaty nos hihi
ide jesccccc
:)*
- pewnie te kropeczki są śliczne, ale jak Ci przeszkadzają, to może da się je scałować ? próbowałaś? :***
nie, aż tak nie trzeba ich wywabiac;)
zresztą za tydzień ich nie będzie...pierwsze słońce zadziałało...drugie słońce już zabije moje piegi..och jaka szkoda!
magio, wpadniesz? ja na mym lśniącym rumaku już u ciebie dzisiaj byłam ;-P
Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka