via Nuovo Mondo, 3

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1787
tak, tak :-) wiem :-) - juz wczoraj esemesowalysmy. bardzo sie ciesze!! :-)
oj magia emerytka :-) polamana hahahaha bo sie wczoraj bawila :-) i hose torres gral i lou bega nawet i bioderka latalay....barman, kawy !!!
no pieknie sie zabawiasz:-) ja jutro wybieram sie z rana do krakowa...a wlasciwwie dopiero co wrocilam z roboty...co za zycie w biegu mnie ostatnio sciga...wracam pw oniedzialek rano
czeski krysztal jeszcze spakowac i addio varsavia
jakie wrazenie zrobily czeskie krysztaly ?:-)
murowane;-)
murowane krysztaly
murano-we?
we-neckie
dostałaś fotki od N? wysłałam gmailowo...
dostalam, dziekuje.
myslalam, ze wiecej ich i nie same krajobrazy! hehe
chyba nie same krajobrazy, ale kilku ci nei wyslalam, bo tylko ja tam bylam ehhh co za durny dzień
napisz czy bedziesz robic jakies zamowienie, ja po wyplacie musze sie obkupic ZA WSZYSTKIE CZASY;-)
ja sie tak obkupilam ostatnio, gdy mialas dolaczyc ale nie dalas znaku... juz nawet porobilam, powyginalam drut i ida jak swieze buleczki ;-) yyyy

poki co- nie robie zmaowienia. a wyslalam ci link z nowym- widzialas?
nie otwiera mi się i nie wiem co to:(
ja niestety byłąm w biegu, bez kasy i pomysłu na zycie heheh usialam zalozyc szlaban na wszelkie druty
teraz jak mi sie troche z czasem poluzuje to bede miala juz zamowienie pod reka:)
jutro zaczynam poszukiwania druciane!
przeslalam ci nowe zrodlo drutow :-) - poszperaj, warto!:-)

jak sie spotkamy, pokaze ci moje druciane powyginane
ok..bardzo jestem ciekawa tych nowinek:)
:-)
zamawiam jutro...ale duzo nowosci:-)
jak tu sie ograniczyc do 80 zl.?????????
jedynym ograniczeniem jest wyobraznia , a ta z reguly jest nieograniczona :-)
dziewczynki, dołaczyłam do Ludu Pracującego miast i wsi
zaczynam codziennie o 7.30
musze wstać o 6 co dla mnie jest totalną nowością, jedyny raz wswoim życiu pracowałam i wstawałam tak ranow stanach przez ponad pół roku gdu pracowałam na Florydzie i w SC
jeszce żyję:) choć juz od 3 dni życie przewróciło mi się do góry nogami
musże czesniej kłasć się spać, wstawać o swicie, potem cały dzien w pracy, póxniej wciąz mi za mało czau na cokolwiek, wracam ok 19 - 20

na razie mnei to nawet bawi, taka nowośc po osytatnich latch pracy o nienormowanym czasie
no i do rzymu nei wiadomo kiedy a tęskni mi si e jak nie wiem
no a co u Was?
brrr..u mnie godziny wstawania podobne...a powroty zazwyczaj jeszcze pozniejsze
i tak jak latem pobudka nawet o 5 to byla dla mnie bulka z maslem...tak teraz przestawiam budzik na drzemke nawet 5x...w ostatecznosci biegiem rozpoczynam dzien po godzinnej "drzemce" ehehhe
ROZI forza!
buziak leci z wawy na ochłodę ehehehe
paaaaaa milego dniaaaaaaa
dzieki:)
ale na razie naprawde podoba mis ię, że się dzień tak wczesnie zaczyna, tylko tych moich 8 ulubionych godzin snu nie mam gdzie wcisnąć, a 6 to boleśnie za mało, ale damy radę! nawet na palestrę udaje mi się..dziś cały 'sprzęt' mam juzze sobą w pracy, na 17 na zajęcia na jakieś 2 godziny, jak zaczęłam tak teraz drobne uzaleznienie, i biegam, skaczę, tańczę i inne takie
dziewczynki, widze, ze tematy o godzinach wstawania. to zupelnie cos co u mnie ulegnie calkowitemu zburzeniu. rozi, hahaha widze, ze wchodzisz w rytm etatowca. na poczatku to jest calkiem fajne, takie unormowane, ale potem staje sie szalenie nudne... tym samym zarzadzilam rewolucje i oto godziny mojej pracy beda uzaleznione od dyzurow! nawet od 6 rano lub do 24 w nocy. jak to bedzie- nie wiem. ciezko na pewno, bo wstawac o 4 rano(w nocy?) zima to bedzie nielada wyczyn!
o, widze, ze i zu magii zmiany...ale sie nie zdradza;)
...bo ja zdradliwa nie jestem hahaa..;-)

wczoraj za to spedzilam cudnie mily wieczor w bordo...musialam sie uwlonic od naszpikowania myslami!
wrocilam :D mam nadzieje ze miejsce dla mnie sie znajdzie po dluuuuuuuuugiejjjjjj przerwie :D

buziaki dla wszystkich kobitek

ps. magia co sie stalo, szpital, obroze, smycze??? mam nadzieje ze juz jest ok :D
haha jakis szpital weterynaryjny? czy co?

cliv, milo cie slyszec..opowiadaj jak sprawy..jak carabinieri i palermo...pewnie goraco u was...tutaj jesien pakuje sie do miasta w wielkich brudnych buciorach! ratunku!
no tak tak tutaj dzisiaj tylko 30 C, ja mam ranek wolny od pracy bo stalam sie infmatore scientifico :P w bari zostawilam wszystko i chwala bogu bo juz nie moglam z profesorami, glupimi studentami i laboratorium nez aparatury ale to juz przeszlosc i ja z dyplomem w reku sobie wyemigrowalam do palermo :D

wakacje dosc dlugie (3 miesiace) i pojezdzilam sobie troszke, z moimi przyjaciolmi motorkiem objechalismy wlochy, francje i hiszpanie - oj tylek bolal ale warto bylo :D

teraz praca, praca i jeszce raz praca......crabinierzy przeszlosc stereotyp wzial gore (limitato uomo heheh :P ) teraz jak na razie nic sie nie dzieje moze i lepiej ;)

buziaki
clivi! o nie!

30 st C
palermo
wakacje
objazdowka po europie

tak u ciebie. u nas:

jesien
praca
brudna warszawa
niskie cisnienie
brak urlopu

mysle, ze jest fantastycznie!!
po paru godzinach udało mi się wreszcie znaleźć plus w całej tej sytuacji - NIE PADA!!!!
:-)
dziewczynki, szukajcie więcej plusów...proszę, tak mi ich potrzeba....idę dzisiaj na kluchy i wino...znalazłam cudną knajpkę ukrytą przed przypadkowymi przechodniami..dziś dla odmiany zabiorę tam MAMĘ:-)

nie jadę do Amsterdamu, postanowiłam jeden w-end nie biegać, a jedynie relaksować się, tym bardziej, że mam wreszcie wolną sobotę:-)
ja dzisiaj wieczorem ide na kolacje kongresowa z moim przyjacielem architektem heheh :D zobaczymy co si ebedzie dzialo.....;)
wlasnie sie przygotowuje

ah nic wam nie powiedzialam ma swoj motorek ninja 600 heheheh pazza sono wiem wiem...

milego wiczorku
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1787

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka