On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 753
*upssss tu znowu Kali- nie rozumiem ;)
jak ponizej 100000 to kopa w dupe i do domu :D 10 000 euro oczywiscie :D ;)
o wole nie myslec ;) Ale na szczescie nie podalam jego imienia ale cholera reszta faktow sie zgadza.... aaaaaaaaaaaaaaaa :P popadam w panike ;) tylko on na szczescie nie parla po polsku i mam nadzieje, ze nigdy na ten topic nie trafi :D ;)

Nie no ja jestem grzeczna dziewczynka :D no dobra przez te 3 miechy swieta nie bylam ale wtedy nie bylismy "oficjalnie" razem ;) wiec moje bycie aniolkiem zaczynam od czasu powrotu do Polandii czyli od 14 sierpnia ;)

a jesli chodzi o spotykanie to akurat u nas nie jest az tak zle;) bo w ciagu 3 miesiecy widzielismy sie 3 razy raz 7 dni, raz 10 dni i raz 2 dni czyli prawie miesiac spedzilismy razem ;) wiec az tak zle w naszym wypadku nie jest:D no i za miesiac znowyu widziemy sie przez 7 dni :)) a jesli uda mi sie wszytsko zalatwic to wyjade tam na studia a wtedy bede mieszkac 80 km od niego wiec bedziemy mogli widywac sie codziennie... tylko teraz pytania czy ja tego chce? on ma 26 lat na pewno mysli o powaznym zwiazku.. jego wiekszosc kumpli w wieku 28 lat juz ma zony wiec mysle, ze moze nie odrazu ale on tez kolo tego wieku bedzie chcial sie ustatkowac ;)
co??? jego koledzy w wieku 28 lat ju zmama zony?? niemozliwe !! :D :D toz to dzieci ;) Wloch w tym wieku mentalnie ma cos ok. 18 lat ;)
*tu Kali- mialo byc- juz maja zony ;)
O rany, aż wypieków dostałam :-D Zupełnie jakby mnie dotyczyła ta love story ;-)
no mowie ci:P moze nie wszyscy ale tak z 70%:P ale fakt faktem on od czasu do czasu tez sie troche jak dziecko zachowuje:D
sluchajcie dziewczynki spisujemy scenariusz, kracimy film i do hollywood po oskara... ;] a potem podzielimy sie kasa :P ja jako pomyslodawca biore 50% ahahaha:P:d
no dobra ja moge zajac sie rezyserka ;) jakis casting trzeba bedzie szybko zorganizowac na odtworcow glownych rol, ktprzygotowac scenografie- btw rozumiem, ze miejsce akcji to jedno z olsztynskich blokowisk?! prosze zeby zawsze byl przygotowany dla mnie ten lezaczek rezyserski, zimne napoje, prasa codzienna, krem z filtrem, na sniadanie 2 tosty z serem, jogurt, sok pomaranczowy i 2 jajeczka na twardo.. jakis tam jeszcze kaprys wymysle po drodze, zebyscie nie mieli za lekko w pracy :P
No dobrze, ale musimy zaczekać na koniec tej historii. Chyba, że sami wymyślimy ;-D
ok moze byc :P ja moge odtworzyc glowna role kobieca ;]:D:D:D:D
skonczy sie slubem i 3 dzieci a mlodzi beda wiesc szczesliwy zywot we wspanialym zamku pod slonecznym niebem Toskanii ;))
Chyba wcinają tę pizzę bo się cicho zrobiło...
no po takich przejsciach to wloch chyba padl na polu walki i przewraca sie na drugi bok..a ona analizuje przebieg zdarzen i obmysla plan dzialania na dzien jutrzejszy
..zjadlam pól pizzy bo drugie pól jamniorek spałaszował..skad wiedzieliscie ..ze mamy pizze na kolacje??
mniammmmmmmm:P
nie ogladacie Amore Criminale na RAI 3 ?
gaio a Ty to z kim ogladasz te Amore Ciminale
a....przyszedl znowu sasiad z koszula do prasowania..biedak zelazka nie ma..to mu wyprasowalam..dzis bialą,wczoraj czarną..jak tak dalej pojdzie to.... poznam kolory wszystkich jego angielskich koszul buhahaha hahahaha hahaha
Koszulę przyniósł do wypasowania ;-D Akurat!
a co?..moze sama sie poszlam prosic o prasowanko?...czail sie no korytarzu..musze przejsc kolo jego drzwi..a ja juz tak jestem ,ze nie odmowie..nawet zmeczona i glodna..wiec on polecial po pizze a ja prasowalam..
Wiesz, często od pizzy się zaczyna... ;-D
wow podryw na koszulke ;] tego jeszcze nie bylo :D
Gaio gdzie ty dokladnie mieszkasz:D?
a to takie buty..a pol pizzy wrabal jamniorek
angielską koszulkę...nie byle jaką, znaczy :-)
hmm nigdy tego nie widzialam
w centrum ,przy starym miescie,przy Wielkim Zamku
no co?!..no co?!..pokazuje facet co ma ladnego!..ma ladne koszulki ..to pokazuje!!!
taaaaa, do wyprasowania .. ;) a powiadasz, ze przystojny i elygancki?! ;) no powiedz cos wiecej ;)
oj chodzi mi o miasto ;) w kazdym razie ladna okolica ;]
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia