o wole nie myslec ;) Ale na szczescie nie podalam jego imienia ale cholera reszta faktow sie zgadza.... aaaaaaaaaaaaaaaa :P popadam w panike ;) tylko on na szczescie nie parla po polsku i mam nadzieje, ze nigdy na ten topic nie trafi :D ;)
Nie no ja jestem grzeczna dziewczynka :D no dobra przez te 3 miechy swieta nie bylam ale wtedy nie bylismy "oficjalnie" razem ;) wiec moje bycie aniolkiem zaczynam od czasu powrotu do Polandii czyli od 14 sierpnia ;)
a jesli chodzi o spotykanie to akurat u nas nie jest az tak zle;) bo w ciagu 3 miesiecy widzielismy sie 3 razy raz 7 dni, raz 10 dni i raz 2 dni czyli prawie miesiac spedzilismy razem ;) wiec az tak zle w naszym wypadku nie jest:D no i za miesiac znowyu widziemy sie przez 7 dni :)) a jesli uda mi sie wszytsko zalatwic to wyjade tam na studia a wtedy bede mieszkac 80 km od niego wiec bedziemy mogli widywac sie codziennie... tylko teraz pytania czy ja tego chce? on ma 26 lat na pewno mysli o powaznym zwiazku.. jego wiekszosc kumpli w wieku 28 lat juz ma zony wiec mysle, ze moze nie odrazu ale on tez kolo tego wieku bedzie chcial sie ustatkowac ;)