Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
481-510 z 1265
Quattro amici si ritrovano dopo tanti anni e decidono di andare in un pub per parlare un pò di quello che è successo
in questi lunghi anni. Una volta seduti, uno di loro va a prendere da bere e quelli rimasti iniziano a parlare dei loro
figli; parte il primo, orgoglioso:io sono davvero orgolioso di mio figlio, si è diplomato come fattorino e continuando nel settore agricolo si è aperto
una compagnia ed ora è diventato ricchissimo; pensate che ad un suo amico per il suo compleanno gli ha regalato un mercedes !!

parte il secondo, ancora più orgoglioso: e allora ? mio figlio ha iniziato come steward ed ora è diventato pilota, si è anche aperto una compagnia aerea ed è diventato ricchissimo...pensate che ad un suo amico per il suo compleanno gli ha regalato un aereo cessna !!
parte il terzo più orgoglioso degli altri due : beh, se per questo mio figlio si è laureato in ingegneria e si è aperto un'impresa di costruzioni, ora è miliardario!
Pensate che ad un suo amico per il suo compleanno gli ha regalato una villa da 1500 mq !!

a questo punto torna il quarto amico che è andato a prendere da bere:
di cosa stavate parlando ??
e tutti e tre in coro:
del successo ottenuto dai nostri figli !! Tuo figlio che fa invece ??

e lui : mio figlio fa il gigolò per i gay !!!
e tutti e tre in coro: oh poverino! Chissà che vita fa !! e lui nuovamente
: no no ma che dite...sta benissimo !!
mah, come può essere ??..commentano gli altri !! e lui :beh, tre suoi clienti froci per il suo compleanno gli hanno regalato un mercedes, un aereo cessna e una villa da 1500 mq !
Muzyczka wloska do wysluchania,fajny zel.Polecam
http://www.novamov.com/video/4a8c632b90041
Ps.
Agnieszka dopiero sie znalazlem i wiem ze juz szybko nie odpisze bo to juz za poznio ale napisze ladnie ,ale jutro.Slowo esesmana :).
Straszą, czy co?
http://www.sfora.pl/Wlochy-moga-zniknac-z-powierzchni-Ziemi-Nawet-jutro-a18629
:)
To co wkleilem powyzej ,sie nie liczy.To pomylka
To jest ta muzyczka,fajny zelik
Nie ma sprawy Dziwak...wytrzymałam już tyle wytrzyma jeszcze dzień:D
A tak serio...myślałam, że zapomniałeś:)
Juz napisalem i wyslalem :)
no to "idę" czytać:)
przeczytałam:):)
odpiszę, ale nie dziś...dziś mam dzień z serii " no zrób coś w końcu ze sobą";)
Dajesz slowo esesmana :)
daje słowo:)...już mi w sumie lepiej:)
ale wiesz, że fajnie że już jesteś:)
Acha!! Wy sobie tu, na mym watku romansujecie, zamiast krew truc adminowi?:)))
OK, wybaczam wam...Ja tak z zazdrosci napisalam:)
Sette di Nove, OK:)
Jezeli masz czas i taki z Ciebie zuch dziewucha jak piszesz, to moglabys mi kogos w maliny wypuscic??
Pisze to jak najbardziej powaznie.
Jesli sie zgodzisz to ja podam namiary na delikwenta:))
I podam tez co on ma "w repertuarze" i jak go najpierw poglaskac:))
Mam faze wojownicza i mam urelop:))
przyznam sie szczerze, ze mam nawal obowiazkowi roznych problemikow nie rozwiaznych dotad..co uczynie zaraz po Swietach..w zwiazku z tym nie mam obecnie weny tworczej.. a musialabym byc nabuzowana enegia zeby podokazywac..:D
Rozumie, nie masz jaj przed Swietami, jako i ja nie mam:))
Ja Cie po Swietach na buzuje:))
Na krece, na pale, na ostrze i zrobimy jaj:)
Pozdrawiam Was wszystkich jajcarzy:)
Wszystkiego najlepszego po Świętach!...
Co to jest 'ułaz'...czytam książkę "Biała gorączka" (obłęd opilczy). Jacek Hugo-Bader reporter "Gazety Wyborczej" jedzie sam 'ułazem' z Warszawy do Władywostoku...nieprawdopodobne historie!!...'delirium tremens' we współczesnej Rosji...
:)
co to jest ułaz?..zle napisane... hehe sama bys znalazla ..UAZ ....patrz tu:http://pl.wikipedia.org/wiki/UAZ to od nazwy fabryki..historia jak z nazwa wloskiego FIATA..Fabbrica Italiana di Automobili Torino ..hehehe :D
mam cos zabawnego:D http://www.sfora.pl/Pokaz-mi-jak-sprzatasz-a-powiem-ci-jaki-jestes-w-lozku-a19011
Gdzie znajdę połączenie typów nr 2 i 3? :D
Aagnese czy otrzymalas moja e-mail kartke swiateczna.
Jezeli nie,to cos musialem pomylic i wysle jeszcze raz.
Dziwak Słońce...nie dostałam:(
czyli zamiast pierwszej randki zapraszmy od razy ucieszonego goscia do domu..i ku jego zdumieniu wreczamy mu odkurzacz...twierdzac, ze to nas podnieca/to co tygryski lubia najbardziej :D/..widok goscia z odkurzeczem z baardzo dluga rura/niczym fallusem/...po czym albo przechodzimy do rzeczy!..ku uciesze goscia/sic!/ albo..zapraszamy go na kawe/herbate/piwko do pubu obok..i dziekujemy..I wychodzimy samotnie ..na powrot do domu..testujac w ten sposob gosci zyskujemy czyste dywany w domu/rowniez uznanie wsrod sasiadow ze bardzo dbamy o porzadek..bo beda czesto slyszec odkurzacz:D/..ale tracimy na kosztach energi elektrycznej, wiec doradzam by to facet oplacal kawe/herbate/piwko za nas w.... pubie obok..by sie w 'koszta nie wbijac'...heheheheheheehheheheeeeeeeeeeeeeeee
@Sette di Nove - niech jeszcze z konewką po mieszkaniu pobiega, wszak również kształt falliczny:P
To jest z Kabaret Moralnego Niepokoju
T o pasuje chyba najlepiej do tego forum fioletowego :))
Musicie to zobaczyc

:))
Sette di Nove, jakos mi przeszla ochota na figle:))
Zrobilam sie niemozliwa!!!
Wkurwia mnie wszystko i KAZDY facet:((
Obawiam sie o siebie:))
..kup mu bilet na ruski samolot....zapalcisz moze w rublach to wyjdzie taniej...lot bedzie nad smolenskimi lasami..
Czy to forum fioletowe to juz tylko panie do opieki i sprzatania,wreczajace sobie nawzajem oskara za posiadanie amore i czakajace na oferty Hollywood z tego tytulu :).Panie jadace sie uczyc ::)),ktore dalej nic nie rozumieja.Panie ktore sa w ciazy i dalej nie wiedza na jakim swiecie zyja ::)).Panie ktore wiecznie potrzebuja specjalnej troski i uwagi ::)).
ODEZWA DO LUDU
Proletariuszki miast i wsi.Robotnice i chlopki.
Nastapil wielki moment wyzwan.
Czas odstawic kosy i woly i dyplomy magisterskie i przesiasc sie na traktory z kolkami i katalizatorami i kierownica ::)).
Wiecie Krolewny ze juz jestescie za bardzo interesujace ::))
Dajcie innym dziewczynom jakies lepsze przyklady i pomysly bycia w itali niz tylko wasze ::)).
Bo to juz smutne i nudne czytac o kolejnej Pani Magister Sprzataczce W Cudnej Slonecznej Itali albo o Pani Z Majatku PeGieEru.Ktora to wlasnie przekroczyla bariere dzwieku dzieki Itali ::))
A jezeli juz nic nie macie wiecej do powiedzenia albo brak wlasciwego doswiadczenia.To chociaz przestancie motac innym Krolewnom ::))
Buziaczki moje PANIE
Dziwak a co brałeś?
...bo niezłe masz jazdy po tym:)
no co, smieszne albo nawet i smutne
Czesc Aagnese
Swiat sie smieje ::))
Komedie sa w cenie
Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»