nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1199
a co to za pogaduchy sobie tutaj urzadzacie? ladnie to tak wykorzystywac forum do swoich wlasnych celow?oj podpadacie
perugino,o co chodzi?my tacy spokojni,rozmawiamy o sasiadach i psach i misiach i osiolkach i nie wiem o czym jeszcze ....hahaha
neutralne tematy tylko takie tutaj występują, w porównaniu do tych co chcą się kochać bez końca, i wciągają w to wiele innych osób to ja biała lelyja jestem, zaraz paciorek i spać
umieram......
choć nieuczesane opowiastki mogłyby ubarwnić stoliczek.
kto zaczyna...???
no moze sie myle ale wydaje mi sie ze nie jest to jakies prywatne forum ludzie pisza tu(przynajmniej tak byc powinno)aby nauczyc sie czegos o wloszech wymienic sie spostrzezeniami czy po prostu porozmawiac po wlosku a nie uzalac sie nad soba i pisac nie wiadomo co tylko sie teraz nie obrazajcie ale takie jest moje zdanie
ale nie ma chetnych by cokolwiek opowiadac .niesluszne to wszysto .....na innych tematach tak a tutaj nie?a dlaczego to tak?my tez chcemy posluchac ciekawych,milosnych opowiesci.....jak z powiesci
jakbys nie wiedzial to mamy pozwolenie od Lukara....to jest watekCAFFE ITALIA dla tych wlasnie co chca sobie pogadac nawet i o bzdurach...jak widzisz nikt tu nie wchodzi by prosic o tlumaczenie...jak i nikt nie idzie na tlumaczenia by przeszkadzac bez sensu.....
nie obraze sie bo nie ma o co-nie wiedziales jak sprawy stoja.teraz juz wiesz i jezeli masz ochote by pogadac to prosimy...a jezeli nie to czesc
no dobra niech wam bedzie ale mnie sie wydaje ze niektore osoby(bez zadnych aluzji)wykorzystuja forum do swych wlasnych celow jeszcze jakis czas temu bylo inaczej teraz albo sa prosby o tlumaczenia albo ogloszenia w stylu szukam wlocha pilne albo jakies tam gledzenie o dupie maryni czas to zmienic dlatego nalezy wprowadzic w zycie drastyczne reformy
a powaga miała być od jutra . Zawiodłeś nas. lepiej ubarw ten stoliczek. Bo jeszcze dzisiaj mogę się śmiac, a jutro to cię chyba będe popierał.
nie martw sie my Wlocha nie szukamy-prawda tato misia....
a poza tym to jest postoj pomiedzy jedna pomoca w tlumaczeniu a druga....jakby nie bylo -przyjemne z pozytecznym....dla mnie przyjemne,dla kogos pozyteczne jak mam okazje pomoc
jak bylo kiedys na tym forum....mowisz,ze nie bylo ani tlumaczen,ani dupy maryny,ani szukania wlocha.....no to o czym tu sie rozmawialo?
nie mowie ze tego w ogole nie bylo ale nie w takiej skali jak teraz
ale dobra juz wam nie bede przeszkadzal gadajcie sobie o czym chcecie
nie przeszkadzasz perugino.masz prawo wypowiedziec sie na kazdy temat.ja wiem,ze nie zabolaloby mnie widzac osoby,ktore sobie pisza na swobodne tematy...co wiecej,widzac wlasnie taka swobode i relaks posrod wielu wpisow i tematow wrecz prowokujacych....usmiechnelabym sie lekko i zaczepilabym sie do nich na krotka pogawedke...ale to ja...nie wiem jak inni....

tata misia zwial....
bo tacy sa tatusiowie, ze nieraz poprostu bez slowa zwiewaja:(
a juz myslalam ze moze modem nie dziala
a kto go tam wie, tak samego mnie tu zostawic:( be tata
tato miales spowazniec po polnocy a ty co?

perugino przyszedl ,narobil halasu i poszedl....
wlasnie na jednej ze stron dostalam pochwale za pomoc w tlumaczeniu-czerwona jestem jak burak....
perugino to szpieg Lukara, trzeba na niego uwazac haha hihi hu hu he he
naprawde?a to jak perugino wroci to go przeprosze i troche popodlizuje-zawsze moze nam sie przydac taka znajomosc-jak myslisz?
Nie prawda nie jesteś czerwona a pochwała była i jest zasłużona!!!
ja tam sie nikomu podlizywac nie bede, albo mnie lubia albo nie:)
a ja sie podlize-a co tam
dobranoc
Z dumą donoszę, że faktycznie spoważniałem, przepraszam za wczorajsze odejście bez pożegnania, ale nagle zachorowałem- stosowne zaświadczenie do wglądu.
Siedzenie przed komputerem do póżnej nocy też uważam obecnie za wysoce niestosowne i w związku z tym zalecam pisanie w ,,nocnych markach" między godziną 7 a 17.
Kolejnych uwag nie zamieszczę bo do 17 nie starczyłoby mi czasu na wpis.

Na zakończenie Napiszę tylko do Pani Katarzyny z Mediolanu, żeby mimo strat w wyposażeniu i ogólnej dewastacji substancji mieszkaniowej(własnie byłem na przerwi na caffe) nie rezygnowała ze starań o własne potomstwo, ponieważ dzieci są naszym wspólnym dobrem , a przyrost naturalny (obecnie ujemny) źle prognozuje gospodarce naszych krajów.
Pozdrawiam serdecznie, Tata spoważniały wielce.
ale powazny mis z ciebie....
zdrowy juz PAN?to od tego przesiadywania do nocy przy komputerze....jak najbardziej polecam wpisywanie sie w "nocnych markach" do godz.17.....po 17-tej nikogo juz nie spotkasz.....

Pozdrawiam PANA bardzo goraco,PANIE MISIU..

katarzyna z mediolanu
nie jednak powaga mi nie służy, rozchorować się od tego można, sorry Perugino nie da się próbowałem, już nawet fajkę i plany o wczesnej niezasłużonej emeryturze porzuciłem , ale niestety chyba nie będzie tu powagi, chociażby dlatego , że kasia żle reaguje: zobacz jaki ironiczny wpis, w odpowiedzi na moją deklarację poprawy i sanacji "markowego"stolika.
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia