nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 1199
No przecież napisałem , że z tego miejsca, a was jak nie widac tak nie pisać
tatooooo!!!!!!!!!
Cześć Kasiu!!!! jak tam po spotkaniu??
nie bylo zadnego spotkania....nie umowilysmy sie niestety...moze innym razem
tato jestes z misiami?
oooo to szkoda. My natomiast po krótkiej :-) podróży jesteśmy w domku
ciesze sie bardzo!!!!wszystko ok??
tak i odrabiamy zaległości na razie była już nasza ulubiona pizza w pizzerii "cyklop", kino , spacerki .... odwiedzinki u rodzinki itd --- Pies oduczył się mówić po ludzku- niestety
widze ze robisz reklame pizzerii"cyklop"....
W kinie dowiedziałem się , że na stare szafy trzeba uważac na szczęście moje dzieciaki do szafy raczej nie wejdą, bo by się rozleciała
tak polecam - ja zawsze gdy jestem w Krakowie nie omieszkam porozciągać nieco żołądka, który jak się przekonałem w Italii nieco się skurczył.
na razie znikam - pozdrawiam - może póżniej
nocne marki? byloby mi milo gdyby temat sie uaktualnil,ale nikogo nie widze od 2 godzin,siedze sama z jamnikiem...zywego ducha nie widac,jak wy to robicie ze spicie..?glowa do poduszki i juz?
byloby milo:)
puk,puk jet tam ktos?
ehm....jamnik czeka, idę na spacerek..i Tobie Stokrotko radzę zrobic to samo, bo tu to głucho wszędzie, ciemno wszedzie;-)
juz bylismy,wrocilismy,obejrzalam barbone jak sobie smacznie chrapie na ziemi w parku pod malym zadaszeniem,pozazdroscic mocnego snu.Nawet nie jest zimno,Nad ranem to bedzie zimno.
stuk ,puk jest tam kto?...robotki reczne..ubranko dla pieska...na zime,dresiki bordo..bedzie robil za dresiarza.Dresiki jamnicze?.mamy tez ubranka/sweterki w kolorze Interu,ubranko w barwach Legii,i ubranko sw.Mikolaja.Jamniorek jest kochany.
stokrotko, czy ty cos wciągasz? taka jesteś nakręcona;-)

moja droga, czas na siku..jamnik czeka...ja juz ruszam z psem w noc...pzdr:-))
cross my heart,nigdy
For beautiful eyes, look for the good in others, for beautiful lips,
speak only words of kindness, and for poise, walk with the knowledge
that you are never alone.
/Audrey Hepburn/
dlaczego tu nie ma nikogo?
Oj Stokrotko widze, ze jestes osobka prowadzaca nocne zycie...:)
Melduje, ze jestem :D Jest tu kto? Halooo?? Hmmm..chyba tylko hula wiatr..
jakby co ,to ja tutaj jestem...
DLA CZEGO NIE SPISZ /tEZ JESTES ZAKOCHANA/?
zakochana?
hahah,tak,na zaboj,ale to nie ma wplywu na moja dzisiejsza bezsennosc:)
TO NORMALNE U CIEBIE ZE NIE SPISZ ? C,EST LA VIE.mIŁO MI ŻE CIEBIE SPOTYKAM
raczej bylo normalne 2 lata temu,bo zalozylam ten watek:)
dzisiaj akurat tak sie zlozylo,ze nie chce mi sie spac:)

ps.a Stokrotka gdzie?zakochala sie czy jak,ze jej tutaj nie ma?
....to ja w porze obiadowej,moje uczucia sa nieokreslone,miedzy nimi jest niezwykle cienka linia i raz jest ,raz siak..ale zawsze jestem single,wystarcza mi spacer z pieskiem,zamiast z jakims Wlochem z niedojrzala osobowoscia.Co pichcisz Zenobio dobrego na obiad? ja mam kotlety jagniece,sa kolo mnie u masarza Tunesino w dosc dobrej cenie po 7 eu za kg. A Kasia pewnie rarytasy polskie zawsze robi dla wspolmalzonka? Milego gotowania drogie panie,dobrze jest miec ta pauze w poludnie!Makijaz mozna poprawic. ..
Temat przeniesiony do archwium.
781-810 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia