nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1199
misiu nawet nie pochwaliles sie ,ze jestes lekarzem....dobrze mowie?
nie , jestem fizjoterapeutą i podobnie jak ty wcześniej pisałaś piekielnie kręci mnie to co robię
i oczywiscie we Wloszech bedziesz pracowal w twoim zawodzie?!

polowa sukcesu jest milosc do tego co sie robi....nie koniecznie musi przynosic kokosy
tak mam nadzieję , że tak właśnie będzie choć tak jak ty wolałbym nie przekraczać bariery dżwięku na forum. Bo to już zupełnie inne opowieści
spoko.nie ma co "za glosno"opowiadac .w kazdym badz razie trzymam kciuki
A ty pracujesz poza studiami???
no to jak,bedziemy sie zegnac.trzeba rano wstac.
raczej sie nie pozegnamy....
pracuje moj niedzwiadek,ja po wykladach jak moge to wcielam sie w baby-sitter.a teraz skonczyl sie semestr-baby-sitter na caly etat.
O rany a ja tak nie lubię wstawac zwłaszcza gdy musze.
moim zadaniem jest wlozyc cala energie w studia...to jest nasza inwestycja...haha
Ja mam lekkiego jobla na punkcie dzieci, najbardziej ciekawa jest wymiana poglądów
ile maja lat?
tak studia to jest coś fajnie coś takiego słyszeć, ja miałem studentów którzy chodzili na zajęcia głownie dla dyplomu.
6,9 jakiś taki ten numerek wyszedł niezbyt neutralny, może lepiej 9 i 6 i dzisiaj właśnie odkryły , że Mikołaj to przebieranka.
jak im sie udalo?
Ich własny Dziadek był Mikołajem w tzw. domu kultury no i niestety poznały drania, bo jak mówił sam Mikołaj tak przeszywały go wzrokiem , że nie wytrzymał i pozwolił im zajrzeć w swoje karty. Na szczęście stwierdziły , że nagwiazdkę to musi przychodzić prawdziwy, choć trochę boję się teraz skrupulatnych kontroli
tato misia teraz to ja juz naprawde lece.niedzwiadek wyzywa,ze zamiast przy nim byc,to ja na kompie wisze....ide bo jeszcze sie obrazi....czy to moja wina ,ze on zapada w sen o 22.00 a dla mnie to za wczesnie...?
dobranoc.bogatego Mikolaja...do jutra jak sie uda
ciao
kontrol pewna-cwane dzieciaki....
ciao
tata misia pilnie poszukiwany!!!
sono qui
doszło-dzieci wiedzą lepiej??
wiedza rzeczy o ktorych nawet ja nie mialam pojecia....naprawde super
tato poszukiwany w jakimś konkretnym celu ??? Czy plotki??
raczej plotki.moze byc....???
tak myslalam ,ze bedziesz...ostatnio to tylko my jestesmy...reszta wykruszyla sie
buonasera:) puk puk, mozna się dołączyc?:)
oczywiscie ze mozna.czesc madziusia
Tak, ja jak przyznałem się już dzisiaj Marzence uciekłem tu trochę przed nauką i obijam się przed komputerem. A u ciebie już po sesji
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia