nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1199
czyli poddajesz sie i wrocisz z powrotem"normalny"?
hahaha
tatuniu takim CIE chcemy!!!
Nawet dowcip feministyczny mogę wam wrzucić
tato misia!perugino wyznal mi dzis,ze nie jest zadnym szpiegiem Lukara.
dowcip!dowcip!dowcip!!!!
A twoja dzisiejsza wypowiedż o opiece przypomniała mi jak na obozach, na które często bierzemy dzieci,mówię do mojej dzieciarni: no zachowujcie się lepiej, bo tu są młodzi ludzie i jak was widzą to nie będą chcieli mieć dzieci.
Moje dzieciaki zawsze brały to poważnie i przestawały szaleć(na jakiś czas oczywiście).
Małżeństwo w restauracji. Ona zamawia:
-z mięs to proszę sznycelka
-ziemniaczki
-ryż
-do tego proszę owoce
kelnerka:
- a warzywko?
Żona:
-Warzywko zje to co ja
misiowy tato gdzie jestes?
spoglądam na przysłowia
Znowu nie chce mi się uczyć włoskiego, więc przynajmniej coś poczytam.
czytaj,czytaj - nie bede przeszkadzac
już jestem po , a co u ciebie???
gdzieś tam w międzyczasie widzałem , że rzucili się na Webę- dziwni jacyś i bezsensowni gracze
u mnie naprawde super...wczoraj wieczorem mialam okazje byc w renomowanym lokalu w mediolanie, w ktorym wystepuja gwiazdy jazz-u z calego swiata...
nigdy nie mialam przyjemnosci sluchac tego typu muzyki a po wczorajszym wystepie na pewno to sie zmieni...(dreszcze)
ah tak widzialam te wypiski typu"precz z weba".nie ludzie tylko s........a co tam,ja tez dodalam swoje 3 grosze.....niestey walczyc z glupota to jak walka z wiatrakami....
Witam Kasię i tatę misia. Troszkę się ostatnio opuściłam w wieczornym odwiedzaniu forum i nie mogłam znaleźć czau na kawkę. Ale dzisiaj obiecuję będę tak długo jak tylko zechcecie mnie słuchać :) Tata misia - apel do Ciebie - nie bądź poważny proszę, proszę, proszę(pozwoliłam sobie poczytac wczesniejsze wpisy - co oznacza, że jestem przygotowana). Co u Was?
ja przepadam za jazzem . A przed tobą ocean odkryć, no i jeżeli masz okazję uczestniczyć w jakimś jam sesion to wogóle odlot wspaniale słuchać gdy ktoś w niebanalny i miły sposób bawi się muzyką ...bomba.
mcera nareszcie sie spotykamy....ostatnio na kawce bylam sama jak palec...
naprawde bomba...ta muzyka dala mi wczoraj tyle emocji i wrazen.widze,ze co nieco wiesz na temat jazz-u.moze podalbys mi jakies znane nazwiska(jak bedziesz mial chwile)
mcera- jeżeli czytałaś poprzednie wpisy to wiesz , że chcę emerytury , zostaś dziadkiem(o tym to chyba z webą) no i poza jazzem to muzyka poważna , a to zobowiązuje.
Wiem, wiem i przepraszam za te moje braki ale chyba rozumiesz mnie chociaż troszkę :) Już za dwa tygodnie wyjeżdżam - mnóstwo przygotowań, latania a w pracy to mi odpuścili jeden dzień a teraz znowu po staremu mnóstwo roboty. Ale podobno praca uszlachetnia - jak tak patrzę na swój staż w tej firmie to tak sobie myślę że jestem szlachetna do granic, hahaha
Tata misia - teraz to ja wiem o tobie wszystko (no może lekko przesadziłam) ale na Twoim miejscu to bym się zaczęła bać, Kasiu potwierdź koledze jaka ze mnie straszna kobieta.
chętnie wyślę ci również jakieś mp3, osobiście to już od dziecka męczyłem tym misiaki, a teraz to z chęcią słuchają,lubię patrzeć jak siadają zasłuchane i coś im w główkach świta i nie mogą sobie przypomnieć skąd znają melodię, a to tata im puszczał np zawsze to samo do kąpieli i stąd miłe skojarzenia
hejka...jezeli macie jeszcze jakies miejsce dla dodatkowego marka..to ja bym chetnie do was dolaczyla...;)
Witaj u nas miejsca pod dostatkiem, zapraszamy
Kasiu napisz jaki instrument tempo odpowiadałoby Ci najbardziej, to postaram się coś odszukać
mcera to opowiedz co ostatnio strasznego zrobiłaś?!
dzieki..przeczytalam juz chyba wszystkie ostatnie watki..i stwierdzilam ze chyba najwyzsza poraj ednak sie uaktywnic ;) ...n o przynajmniej zanim nie padne do lozka
Spróbowałam jadu kasi i jej koleżanek (ale za ich przyzwoleniem), wiesz to te wywyższające się. I narazie to przebiega bezobjawowo ale boję się, że jak sie uaktywni to z całą siłą - a że podobają mi się Twoje wpisy to niechętnie zrobiłabym Ci krzywdę :)
cattibor, napisz co porabiasz - no wiesz tak w skrócie, żebym nie wykorzystała tych wiadomości tak jak w przypadku taty misia.
Mało . Przebijam- ja to ostatnio strasznie się śmiałem - masz coś lepszego, lepiej wykorzystaj tego asa z rękawa , bo bać się nie będziemy!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia