forum to taka prawdziwa ucieczka od obowiazkow.ja tutaj wchodze zwlaszcza przy wielkim nawale obowiazkow.powiedz czy to normalne?
tata misia
06 gru 2005
spokojnie !!! Wszystko się wyjaśniło rano , przez rodziców przekazał , że na święta to już będzie on(choć niestety znowu zachwiano jego autorytetem, w szkole odkleiła się broda jakiemuś przebierańcowi,)
madziusia
06 gru 2005
no to rzeczywiści ten autorytet to nawet całkiem poważnie został zachwiany..coż, tu wychodzi niedbaloś o szczzegóły, a przecież broda jest najbardziej istotna:)
Kasiu, myślę, ze to całkowicie normalne...zobacz, ilu ludzi zagląda tutaj nawet kosztem niezrobienia czegos (czytaj ja:)
tata misia
06 gru 2005
Jeżeli o mnie chodzi to nawalił mi synchronizatorek i jakoś spadła motywacja do nauki języka no i muszę się ostro zmuszac.
kasia-z-milano
06 gru 2005
ale na pewno juz cosik potrafisz ?czy to dopiero poczatek?
kasia-z-milano
06 gru 2005
tato c'è posta per te.
tata misia
06 gru 2005
chyba cosik to tak ... jako tako radziłem sobie w Italii (znowu bariera dźwięku)...ale teraz mam 1,5 miesiąca przerwy i coś mi dużo wywietrzało , a w dodatku na codzień posługuję się innym obcym językiem co dodatkowo utrudnia
tata misia
06 gru 2005
śmiałem się jak dziewczyny płakały w czasie tego programu - już sprawdzam
a tak się złożyło dzisiaj:)Kasia napisz cos o sobie:)
[konto usunięte]
07 gru 2005
Witam .teraz skończyłam naukę wloskiego z takiego fajnego programu.I znow mnie dwa razy powiesili.Ale siara.Ale sie nie poddam,i będę robiła to dalej ,bo to lubię.Tata misia brawa dla ciebie ,za twą pracę.,i za takie podejscie.Trzeba robic to co sie lubi,oczywiście jak jest możliwośc.Kasiunia jaka pogoda w Milano.Pozdrowienia przekazałam.I teraz przekazuje pozdrowienia dla ciebie.
[konto usunięte]
07 gru 2005
hej moge sie dołączyć... o czym gadacie?.... jakoś spać mi sie nie chce i próbuje sie wciągnąć w jakiś temat:P
margheritos
07 gru 2005
Marzenko29, tata misia i cała reszta... ja też chce do klubu nocnych marków - przyjmiecie mnie? Nie kładę sie spać przed 24 a rzadko wstaje przed 9.00, no chyba, że muszę... Buziaczki wszystkim. PS. Marzenko, tata misia dopiero was tu przypadkiem wyśledziłam. Już wiem, co porabiacie poza drugim stolikiem. Pa! - meg.
kasia-z-milano
07 gru 2005
madziusia nie pros mnie o to....pisalam juz wielokrotnie o sobie....ale w skrocie to by wygladalo w ten sposob:
26lat,mezatka,uczaca sie,bezdzietna.7lat w italii ,duze poczucie humoru,zakochana i szczesliwa.
sama widzisz-nic niezwyklego...
a ty?
tata misia
07 gru 2005
niestety dosyć krótko i w niezbyt korzystnej dla mnie sytuacji ale tak byłem.
Cos nie wchodzi mi twój link Kasiu
madziusia
07 gru 2005
nic niezwykłego? wiesz ilu ludzi chciałoby byc zakochanych i szczęśliwych? ja ? 24 lata, absolwentka Filologii włoskiej, obecnie szukająca swego miejsca na Ziemi:)
nareszcie mareczki przybywaja....ostatnio to tylko ja i tata misia siedzielismy do nocy i nikt sie nie przylaczyl.....
Bon-w milano straszna wilgoc dzisiaj(tak dla odmiany)..no i jest mgla
kasia-z-milano
07 gru 2005
masz racje....ale napisalam tak,ze to nic niezwyklego,gdyz ostatnio zostalam osadzona o wywyzszanie sie....co moge za to zrobic,ze jestem szczesliwa.....
madziusia studiujesz w Polsce.?
[konto usunięte]
07 gru 2005
Oj chyba nie ma już nikogo.To dobrej nocy.Trzymajcie się cieplutko.
madziusia
07 gru 2005
w czerwcu szczęśliwie się obroniłam. tak, niektórych w oczy kole, ze inni są szczesliwi, nie nalezy się tym w ogóle przejmowac, jak sądzę:)
madziusia
07 gru 2005
bon, nie uciekaj, jestesmy:)
[konto usunięte]
07 gru 2005
mmmm coz moge dodac... zazdroszcze tylko znajomosci wloskiego... ale mam nadzieje ze juz niedlugo tez wszystko zrozumiem:) ...ps. a czemu szukasz miejsca na ziemi? wszędzie piękinie czy raczej na odwrót?
madziusia
07 gru 2005
chyba raczej wszędzie pieknie:)a tak serio, to po prostu zaczynam sobie życie układac...i liczę na pełen sukces w przyszłosci:) napisz cos o sobie Maddy:)
kasia-z-milano
07 gru 2005
tato udalo sie?
[konto usunięte]
07 gru 2005
tez sie obronilam w tym roku...ale z historii... no i teraz w koncu dojrzałąm do zmian... więc jestem tu:) tzn na forum, a w styczniu jade w okolice rzymu:)
tata misia
07 gru 2005
niestety nie, mimo,że już podłączyłem swój komp ,bo u dzieciaków to kupa zabezpieczeń , tak że nie wszystko się wyświetla
madziusia
07 gru 2005
do Rzumu..pięknie! na stałe?co zamierzasz tam robic?