nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1199
pisz kobieto jak minal dzien w domku?
zuza...fajnie...dala tobie jakies namiary w milano na jakies ewentualne spotkanie?
tak tak mam jej telefonikm, naprawde super nam sie lecialo i gadalo wiec obowiazkowe spotkanko w Milano po nasym powrocie, tzn zuza wraca 11 chyba a ja juz hmm jutro bo dzis juz sobota
Dagabaga, Kasiu sorki ale jestem padnięta i nawet dziury od wykałaczek pod oczami juz nic nie dają. Dobrej nocy kochane a Ty Dagabaga używaj w tym Krakowie do woli. A i jutro raczej nie zawitam na forum bo wyjeżdżam.
A dzionek minal intensywnie, mialysmu 30 minut spoznienia wiec wszystko sie poprzesuwalao :-), kosmetyczka, fryzjer, nadrabianbie zaleglosci z moaja niespelna 2letnia siostrzenica...ale wieki pluszowy teletubis w prezencie i cicocie juz pamieta heheh... nawet nie dala mi sie wykapac bo chciala zemna ..a poznie szybkie dwa piffka ze najomymi...jutro cdn....
Mcera, dobranoc..ja tez zaraz uciekam ..ide lulu jutro kolejnyi intensywny dzien ..ide na zakupy hhehe..poszaleje :-))))...jeszcze chwilke jestem
ale dobre to piwko musialo byc ...i na dodatek w gronie przyjaciol...uaa uaaa ja tez chce takie piwko
piffko bylo szybkie bp wiekszosc znajomych ma jutro od 8 zajecia ciagna jeszcze zaoczne ; lub uzupelniajace, ale potrzebowalam tego ..takie podladowanie moich wyczerpanych baterii
Buziaki i do następnego. Pa
mcera...slaba jestes...spac sie tobie chce?o 00.30?szalona czy jak?
ja tez w takim razie lece spac,przeciez nie bede sama do siebie pisac...
dobranoc dziewczynki..daga dobrych zakupow...tylko nie szalej
papapapa
ppa paa do poniedzialku lun jutra wnocy hehe
hop hop.... c'è qualcuno?? hop hop... :)
ja jestem,znacie sie tu pewnie wszyscy,wiec ja tylko pozdrawiam
Ciao Anoola!! witaj i rozgość sie wśród nas :)
Buziaki :)
a czy ja tez mogłabym pomarkować trochę z wami??
bardzo mi miło:) czasami tu zaglądam.Wy pewnie kobietki mieszkacie we Wloszech. Czy sie mylę?
no róznie to jest z nami, częsc tak częsc nie, np. Kasia z Milano (jak sam nick mowi ) - mieszka sobie jush troszke w Italli [Kasiu chyba sie nie pogniewalas, ze o Tobie mowie :)))] , natomiast ja za 'mala chwilke' wyjezdzam do Italii mieszkac z moim italiano :) è così . a Ty?
ja miałam okazje bywac tam na wakacjach za czasow studenckich.i tak jakos dziwnie tam ciągnie:)
Misiak!! markuj z nami ovviamente!! :)
witam wszytkich markowiczow i dzisiaj sie dolacze:) milego wieczoru...
buzi dla wszystkich...:)
dziewczynki ja tylko z doskoku bo mezus na kompie caly dzien pracuje.wykorzystuje kazdy moment jego nieobecnosci by tu wejsc choc na momencik...

witaj anoola!rozgosc sie kochana i opowiadaj troszke co u ciebie!pozdrawiam tez nasza stala bywalczyni Bionde.
widze ,ze misiak sie pojawil....misiak nie wiesz co z trishya sie dzieje...od wczoraj nie daje znaku....

juz wraca moj pracus do komputera...juz tu jest...buzka
ooh,ja chyba dołączę troszeczkę później:]bo idę oglądać horrrrorzasty horror zatytułowany 'ring"trochę dreszczyku emocji w sobotni wieczór nie zaszkodzi...trzeba się troche pobać od czasu do czasu....
Kasiu bidulko! mąż kompa zajął a my tu markować chcemy no!!! Pozdrawiam Cie baaaaaaardzo serdecznie .p.s. jush mi lepiej! nie mam temperaturki wiec idzie ku dobremu!!!
Ciao Clivea' !!
Heja!
Dajcie cos po francusku albo po łacińsku.
Troche sie powywyższać chciałam :]

Oj uważaj - Ring straszny jest:/
ojj Misiak, ja widzialam The ring... ehemm..... ogladalam go rok temu w Walentynki z moim italiano (takie 'nietypowe Walentynki'zamiast sobie obejrzec jakis romantyczny film to ja bohaterke zgrywalam, ze sie nie booooje ....potem nawet do lazienki sama nie poszlam....ALE I TAK BYLO ROMANTYCZNIE hihihi :::DDD
Milego ogladania! powodzenia!! :)
Dobrywieczór Paniom Panom no i Tobie również.

No nie zastanawiaj się : mi ???

Bo tak Tobie no....Dobrywieczór
Witam wszystkich:)
z racji tego ze jutro jest barborka i moja mamuska jest basia dzisiaj wszystkich zapraszam na ciepla szarlotke z bita smiwtana (zrobilam sama) nie bedzie to nic wloskiego ale mozemy jeszce do tego dolozyc sycylijskie wino domowej robotki.....
bedzie przyjemniej:)
ojojojjjjjj.... jush mi slinka leci...... dawaj am am!! ja wczoraj czestowalam crostatą.. tak sobie mysle moze otworzymy jakas pasticcerię albo cos!!
Witaj Tato Misia!! upieczesz cos dla nas jutro???? :)
Kasiu ja mam pytanko - zatem widzialam ze jest odpowiedzialna za dzial scisly tematycznego slownika i ja ci tam troszke propozycji naisalam chemicznych zatem sluchaj nie martw sie jestem chemikiem hmmm chemiczka i bede czasami wpisywac rozne rzeczy tematycznie tzn chemia fizyczna, organiiczna, koordynacyjna, nieorganiczna, spektroskopia itd.

A od lutego bede studiowac w bari wiec moja wiedza chemiczna siepowiekszy mama nadzieje hihihi:)

Pozdrow meza jak ja go rozumiem ja tez pracuje w sobote na kompie i mam juz dosc ale trzeba:)
biondina jeste jeszcze torcik anansowy, karpatka i snikers a ja i tak najbardziej lubie palcki drozdzowe mojej babci i mam taka cicha nadzieje ze mi jutro przywiezie a co do pasticieria to nie jest zly pomysl -
ciche marki sp. ZOO hihihi:)
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia