nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1199
tiaa
gorzej jak sie nie przechwyci tego listu

marzenka a ty jak sobie radzisz w sklepach z zabawkami??
ide spac... bo mam nastroj nieciekawy... jutro będzie lepiej
do usłyszenia jutro, buonanotte a tutti:)
buonanote
jo tyz w takim razie..nie bede sama ze soba plotkowac ;)
milych snow wszystkim
Dobra jestem znowu - sorki małe problemy z kompem i uprzedzam, że może się w każdej chwili wyłączyć. Jeśli chodzi o pożegnalną imprezkę to big rozczarowanie i tyle, ale tak w życiu bywa.
a moze to i lepiej..ze nie bylo super..jeden powod mniej do tesknienia
Niby tak, ale zawsze to przykro. A ci wszyscy ludzie to................. Oprócz mojej ukochanej koleżanki Kasi K., która jest po prostu najwspanialsza na świecie!!!!!!!!!!!
wiesz tak na prawde to jedna ukochana kolezanka jest wiecej warta niz cala gromada takich ludzi......
A teraz małe sprostowanie: Ta koleżanka to sobie to sama napisała, że jest taka najwspanialsza - z ciężkim bólem serca, ale to prawda.
sorki ..uciekam od komputerka..oczka mam jak krolik...
milej nocki i niech Ci nie bedzie przykro...w koncu zaczynasz nowy rozdzial nie;))
pozdr..
no nie..teraz to juz czuje sie zagubiona.......
Dobranoc cattibor i kolorowych snów.
witajcie!
Cattibor widze ,ze myslalas o mnie ....egzamin poszedl...robaczki 25/30-nie jest zle...teraz po swietach czekaja plesnie ,biochemia i analityka....siedze i kuje.....
widze,ze dlugo nas tu nie bylo....dziewczynki a moze dzis wieczorem pograsujemy sobie tak po 22-hmmm -co wy na to?

kochana MCERA do wyjazdu coraz blizej,adrenalina na 102...a ja wierze ,ze pojdzie wszystko jak po masle...nie obejrzysz sie i zleci 1,2,3,4,,5,6,7lat tak jak mi ...zobaczysz...
widze ,ze nasza Trishya nie ma jeszcze sprawnego polaczenia...mam nadzieje,ze ci z fastweb-u zrobia to jak najszybciej..

Tata Misia kto wie czy wrocil do swoich misiakow caly i zdrowy?nie pokazuje sie tutaj ,gdyz obawia sie ze zostanie przez nas przepytany z infformacji zdobytych na kursie.....
TATO wroc!!!

Maddy i jak przygotowania do slubu?
czesc kasiu... u mnie ok, wszystkiego sie dowiedziałam i teraz szykuje dokumenty.... a reszta za bardzo nas nie obchodzi... tzn co i jak... a najmniej to jak... w każdym razie napewno najpierw cywilny we włoszech bo inaczej to za dużo problemów!
pozdrawiam bardzo
cattibor...... jesteś? jak mieszkanko?
dziewczyny.wpisalam sie na pol strony i nie moge znalezc mojego wpisu uaaa....i co pisze od poczatku?jak jestescie dajcie znac!!
oszaleje.....wpis jest....juz nic nie rozumie
no to jak-robimy zbiorke
jestem jestem:) co słychać?
czesc Maddy!
mam jakies dziwne problemy z kompem...widze moje wpisy a za chwile juz nie boh....
powiedz mi Maddy skad pochodzi twoj ukochany?jestes teraz w Polsce?

kochani!!ja i Maddy jestesmy na stanowiskach!!a wy co?spicie?
i
taaaakk.. raczej byłam na stanowisku... przepraszam kasiu.......... ale chyab jakiegoś wirusa złapałam w kompie bo mi linia siada co chwile:)
ja jeszcze w polsce , bo wynajęliśmy mieszkanie od połowy stycznia, ój amore jeszcze je chce odmalowac, więc poczekam jeszcze ze 3 tyg., ale mam nadzieje że miną szybkooooo!!! aaa... jade do osti, tzn zamieszkamy we fiumicino , ale rodzina i znajomi są w osti:)
kasiaaaaaaaaa jesteś jeszcze???
to ide spać jak nikogo nie ma........ buonanotte:)
Tato gdzie jestes???
witam nocne mareczki
jakos tak dzisiaj ..malo mam sił na spedzenie wieczoru przed kompem...niestety pokoj pomalowany tylko 1/3 :((
kasiu..dzisiaj marki chyba jezszcze ni gotowe...ale moje oczy maja juz dosyc..uciekam spac notte
jestem ale chyba przez najblizszy czas bez sieci. Kasia- you have a mail
markujecie? czy jestescie zajete slownikiem?;-)
a moze jednak ktos sie pojawi??
jednak nikogo nie ma!!szkoda!
dobranoc
jest tu kto??? A jak nie tu to gdzie kto jest ???!!! No i wogóle gdzie teraz spotykać się mają Nocne Marki, których z tego miejsca serdecznie pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
751-780 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia