nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1199
dobranoc wszystkim ;)
pa pa ..do jutra
zostalam sama.....spadam.....dobranoc mareczki
dobranoc
dobranoc czyzyku
kasia z milano nie lubiem cie
to specjalnie siem zapisalas/es na forum zeby to stwierdzic??
czytam od dawna wasze wypowiedzi i zdecydowalem sie na powiedzenie co o was mysle
widze ,ze wlasnie zostales zalogowany i juz gotowy do polemik......niezle....
a co takiego sie nie podoba?
cattibor widzisz goscia jak spokojnie stwierdzil ,ze mnie nie lubi i czesc.....boh
Romka dzieki za tlumaczenie ale ja wlasnie do italino kierowalam te slowa i chcialam zebys przetlumaczyla....czy na pewno do mnie kierujesz te slow?a
no wlasnie tak ni przypioł ni przyłatał...
ale zabrzmial powaznie....ale nie wiem czemu zamilkł..chociaz jak ma byc malomily to moze niech sobie zamilkuje
chociaz wolalabym zeby powiedzial to co ma do powiedzenia widzac ,ze o mnie tutaj mowa.....moglabym chociaz odpowiedziec.....
moze to kolejny osobnik wrzucajacy kij w mrowisko tak z nudow..
ja za chwilke ide tylko obejrzec ulubiony serial (45 minut) i wracam.
ok catt....nikogo dzis nie ma-mcera na pozegnaniu,tata wyjechal,ty na film a ja sie poucze.....do zobaczenia pozniej
ja tez powinnam, jutro mam 3 czesc szkolenia z Visual basic a tu nic nawet nie powtorzylam..:(( ale to na pewno przez ten deszcz
przynajmniej Ty Kasiu sie poucz bede o 23 do zobaczyska
jakby co..to ja siem stawilam ;)
czy spotkam jeszcze jakiegos marka?
jest ich 29 - markow, ale jakos sie nie ujawniaja, pewnie sie boja:) A ja nie :P
czesc Antylopka!
myslisz,ze boja sie?a czego?mnie?haha
boją sie wejsc na obcy teren, bo zaraz zostana przez detektor wyłapani i wypytani :) widzisz- juz nawet ze strony pouciekali
a nie powiedzialam jeszcze "dobry wieczier"Kasi z milano:)
własnie z niedowierzaniem zauwazylam ciekawe reklame na stronce, absolutnie nie po polskiemu- "siatki cięto-ciągnione".Coz to jest?!
antylopka nie przesadzaj...jaki znow obcy teren?ludzie z tej stronki chcieliby poznac nowe osoby.....widze,ze jest ich teraz 27 i dlaczego nikt nie wchodzi?wpisow tez zadnych nie ma na innych tematach..no wiec co oni robia?ludzie pokazcie sie?
gdzie ta reklama?tez chce zobaczyc i posmiac sie troszke!
obserwuja sobie pewnie z ukrycia:) Siatki juz sie ukryly-zmieniaja sie te reklamy sukcesywnie,tuz pod naszym topikiem.Moze jeszcze sie trafi? A Ty Kasiu zwykle dopiero budzisz sie do zycia teraz, czy juz dogorywasz?
przewaznie o tej godzine jestem jeszcze "na nogach"....pomiedzy kompem,ksiazkami,tv nie chce mi sie spac...
ze mna roznie bywa-zaleznie od tego o ktorej rano pobudka.Jedno co pewne-to uwielbiam obzerac sie na noc-na sniadanie mi nigdy tyle nie "wchodzi":) Teraz tez cos czytasz?
czytalam wczesniej...teraz ogladam na canale 5 program "il senso della vita"...podoba mi sie,gdyz naprawde stara sie oddac sens naszej egzystencji.....no i w miedzyczasie siedze na forum...
a ty skad klikasz?
"e da quantovi conoscete" możecie mi powiedziec?
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia