nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1199
z Kielcano, Polandia;) Dawno nie ogladalam niczego po wlosku.Pamietam gdy pierwszy raz tam pojechalam- bardzo bawily mnie ich reklamy,z programow jeszcze nie wiele rozumialam:) W Polsce panowala jeszcze moda proszkowo-szamponowa,wszystko na jedna modle. A w Italii wszystko zwariowane/ Ale po pewnym czasie reklamy mi sie opatrzylyi zaczelam ogladac dziennik :) to dopiero boki zrywac ze smiechu!
:) tlumaczenie to chyba- od kiedy sie znacie?
oj przepraszam "e da quanto vi conoscete"
Bardzo dziękuję jeszcze raz jesteście super...!
i kto was pobil w niocnym markowaniu?jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jjja to blam ja,dawno mnie tu nie bylo i na smierc zapomnialam hasla.ale odratowne i znow jestem:)
witam Cattivona :) chociaz Ty sie ujawnilas bo juz zwatpilysmny w reszte ;)
ja jednak wypadam z rywalizacji markowania, wylaczam kompa- do uslyszenia innej nocy:) papa. Dobranoc.
kasiu...daj znac jak poszedl egzamin.....
witajcie, ale u mnie sniegu zasypane wszystko,jutro bedzie balwan;) moja oliwka jeszcze nie spi ale jak tylko zasnie to sie pojawie.
czesc marzenko u mnie sypie od 16 tyle ze w miedzy czasie polowa sie roztopila..ale tak od 19 to regularnie dopaduje....az nie chce myslec co bedzie rano...ale z drugiej strony moze na Świeta bedzie snieg
witam nocne marki:)

czesc cattiborku:) dzisiaj prponuje serniczek ze skorka z pomaranczy i czekolada mniam no i oczywiscie goraca herbatke bo niesttey pada snieg i jest strasznie zimno:(
łoi z tym zimnem to przesada...przynajmniej u mnie +0,5 (upal prawie) tak jak gapie sie przez okno to raczej taki chlapowaty snieg strasznie mokry...ale przyznam ze takiego puszystego serniczka to bym sobie zjadla mimo ze za ciastami nie przepadam

martwi mnie troche ze znowu koniec roku a tak niedawno byl sierpien...
u mnie jest ok -2 C i strasznie wieje wiec to sprawia ze jest jeszcze bardziej zimno a wiem co mowie bo parkowalam samochod pol godzinki temu i zmarzlam strasznie...

a czas niestety sobie ucieka i czasami mysle ze dla oslody mamy swieta na koniec roku zeby tak juz o tym nie myslec i cieszyc sie choinka, oplatkiem i godzinnymi zyczeniami (przynajmniej u mnie tak jest 12 osob i zyczenia dluzej niz godzina) i spiewaniem koled, hmm juz nie moge sie doczekac:)

a serniczek juz serwuje jeszcze troszke bitej smietany dodam i bedzie cud miod :P
no u mnie ostatnio to tak 10 sztuk zawsze sie zbiera na wigilie ale z tym spiewaniem to gorzej..czasem dzieciaki cos zaprezentuja..no i oczywiscie najwieksza radocha jak sie maluchy z prezentow ciesza
swieta bardzo lubie..gorzej z sylwestrem

ja wrocilam do domu po 18 (12 km jechalam w 40 minut))tyle ze potem galopkiem z pieskiem na spacerek na pole w mokry snieg ale psiak ile mial radochy
hejjjj, co słychać dziewczyny? w końcu po dłuuuugim czasie przypomniałam sobie hasło i mogłam się zalogować...
co porabiacie? moge sie dołączyć?
pewnie..dzielimy sie serniczkiem..clivea coraz to nowe skladniki dodaje..a poza tym tak sobie gadamy troche o pogodzie..swietach i czym popadnie
ja niestety nie wiem jaka popgoda za oknem... bo mam żaluzje zamknięte.. mam wrazenie że sie chronir przzed tą dołującą pogodą:)
a są tam skórki pomarańcza? w tym serniczku? uwielbiam je!
cattibor a jakie masz plany na syllwestra? ja bardzo nie lubie sylwestra, siedze wtedy sama w domu, jestem przygnebiona, smutno mi... bardzo.
Witam miłe koleżanki!!!
niestety moje plany nie roznia sie od twoich..moze pojde sa sasiadki ale to nie jest to co mi sie marzy..niestety moja szansa na spedzenie milego sylwestra poinformowala mnie ze pracuje do 14 a co najgorsze nawet nie baknal ze miloby bylo gdybym sie przeleciala do niego..tacy faceci sa wdzieczni
no z jednej strony to uwielbiam zaluzje..ale z drugie..snieg jak sypie to wyglada pieknie
czesc mcera... jestem maddy... dołączam sie do waszych pogaduch, ale za bardzo nie umiem sie jeszcze wkręcić...:)
jak tam pozegnanie?? wyzegnana??
hmmmmm ja równiez w najciekawszym wypadku spedze sylwestra u kolezanki, a inna wersja to przed tv...:)
no wlasnie..powinna byc opcja...wlacz wylacz..sylwester ;)
hihihi....no... ja będę orginalna i dodam jeszcze włącz i wyłącz święta... ale to osobna bajka:)
no tak..chociaz ja b.lubie swieta..mimo ze to juz nie to samo co kiedys gdy sie mialo 10 lat ..qrcze kazda zabawka byla super..a teraz wchodze do sklepu zeby kupic cosik chrzesnicy..i godzina wsrod zabawek bo ni grzyba nie moge sie na nic zdecydowac
uuuhu..mcera gdzie jestes??
no tak.... ja sie tez za bardzo nie znam... ale jesli chodzi o mnie to chrześniak napisał list do mikołaja i go przez przypadek widziałam więc sprawa jest prostrza:)
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia