nocne marki-tutaj zbiorka

Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1199
przytuli mnie ktoś? smutno mi:(
No sam nie wiem. Jesteś pełnoletnia?:)
pełnoletnia..nie pełnolecia....rozryczę się jak ktoś tego nie zrobi......:):):)
jak ty możesz chcieć się do kogoś przytulić?tyle cebuli wcinasz codziennie,a ząbków myć nie chcesz...myślisz,że ktoś by wytrzymał koło ciebie 3 sekundy?oj,fantasta z ciebie biedaku....no i mało kto chce z tobą gadać...dziwisz się nadal?ja nie!!!
to było do prawie...oczywiście.
a już się wystraszyłam:):):)
żartuje
idę spać..notte..
nie za wcześnie jak dla ciebie?
to i tak bylo pozno..z reguly chodze o 23 ej..
śpicie?
wszyscy spia?..czy swietuja od soboty.. Dzien Kobiet? :D..tak jak Wlosi...shoping...kwiatki..wino...nocne spacery..cieplo jest! Wlosi rozpedzili sie ..dwa dni swietowania..fajnie.Wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego!xD
na tym poscie tez czasem pijemy ..po lampce czerwonego...
Sette ja Cię proszę wracaj do gości.....kieliszka jeszcze nie opróżniłaś a my juz nastepna kolejkę rozlewamy...oj dziewczyno!:)
Sette ja Cię proszę wracaj do gości.....kieliszka jeszcze nie opróżniłaś a my juz nastepna kolejkę rozlewamy...oj dziewczyno!:)
3 razy to wkleiłam..no ładnie!..nie jest dobrze...nie jest...jak zrzuce na komputer to ktoś uwierzy????
..przyciemnialam tylko rzesy..lubie takie zabawy wieczorami...jutro poniedzialek to sie wyspimy..robota nie zajac..dobrze ze to Wlochy ,zaczynamy od 15 ej!
[wpis usunięty]
...hej! śpicie?...co "Tak tu cicho o zmierzchu"??
:)
.."Tak tu cicho o zmierzchu".. piękny rosyjski film.. uryczałam się jak 'bóbr'..
czemu tak mało w TV jest rosyjskich filmów?
..ciemnosc widze ,ciemnosc..ide spac..pa
Po cichu
po wielkiemu cichu ..
.....
Tu cichosza tam cicho
i w ogóle nic ni ma
wiosna to czy lato
jesień albo zima

Pana Genia też ni ma... :)))
korekta:Pana Genio/Eugenio/..bo to bylo kochana Yamadawo od geniusza..a nie Gieńka :D
...nie spać laleczki....:)
A moga byc nocne Arki u mnie jest troche inny czas
okok ....Arek też może nie spać...opowiadaj co tam u Ciebie?...a i jakich perfum używasz? (czuć aż tu)...oj miałam się nie nabijać:):)
sean john-unforgiveble czasami sung okazjonalnie polo uzywam roznych zawsze cos nowego kupie jak sie cos skonczy denim jest fajny
ja mam słabość do perfum:)...poprostu wolę perfumy niż nową parę butów:):)
i wcale nie chodzi o to że wydaje na nie majątek...trasznie przywiązuje też wagę do zapachu mężczyzny...i wcale nie chodzi o to żeby go było czuć z kilometra...
...:):)
Śpicie? No co wy!:)
Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1199

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia