Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
361-390 z 1265
...Panie Genio, mogę mówić wierszem cały dzień, więc:

"Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:
Zdolna jestem niesłychanie.."...mam pisać dalej? :)))
:)
założę się, że to jeden z Jego ulubionych wierszy:)...przyswoił zaraz po "ojcze nasz" i"kto ty jesteś?":)
Tak, ma wartość, jest warte posłuchania, obejrzenia.
Aagnese stanęła sobie pośrodku i obserwuje z uśmieszkiem.:)
no tak bo niby potem jest łatwiej???...żartujecie!?
To, z tym "dosyć wysokim etapem", to był żart, chociaż przyznaję, ideał mój wyżej bruku nieco.:)
i dobrze mi z tym:)...tak mi dobrze z tym co już za mną i z tym co jeszcze przede mną:)...czasem tylko wybiegnę myślami w przyszłość bądź powspomninam trochę i pomyślę, że tak właśnie powinno być, no albo jakoś tak:)
tak Quasi będziemy regularnie dokarmiać Twoje ego, niech rośnie zdrowo:)
..nawiasem mówiąc (znowu wytrych - jak można nawiasem mówić?) np.'Dama z łasiczką' wcale mi się nie podoba...a jaką ma wartość!
Bo jesteś szczęściaro w najlepszym okresie życia.
Panie Genio, jakbym Cię miała 'w domu'...oj! musiałbyś cały dzień mówić..ciekawe, kto kogo by przegadał..
Azali sądzisz, że jesteś w stanie karmić moje ego, nieszczęsna białogłowo?!;))
Ty z pewnością, jesteś kobietą, więc nie masz najmniejszych szans.:)
...nie MAM szans...
no i zepsułeś mój raj...przypomniałeś, że ...a nie ważne, jeszcze mam trochę czasu by się nacieszyć:)

co do damy z łasiczką...cóż bywa:)
myślę, że to by nie było zbyt trudne:)...jak bardzo próźny jesteś?:)
a już chciałam napisać" błądzisz człowieku" no ale poprawiłeś :)
Jestem przede wszystkim bardzo mądry, chociaż próżny też troszeczkę, racja.
Może, jak dorosnę, to pozbędę się tej próżności.:)
no a teraz popatrzymy jak Quasi'emu rośnie ego:)...widzisz to nie takie trudne było:)
coś mi się zdaje,że nie zapowiada się na to:)...cóż rozliczą Cię i z tego:)
Też mi się tak wydaje niestety, ech...
:)...nie przejmuj się tym zawczasu...to akurat pewnie pikuś przy całej reszczie:P...zawsze jest opcja, że będą zajęci osądzaniem morderców/ zboczeńców ect. i albo umknie im ten szczegół albo Cię ułaskawią:)
...zaglądnę tu jutro, żeby podziwiać :))).. na dziś dobrej nocy, dobrych snów Wam życzę
Tej nadziei trzymam się kurczowo.:)
Inaczej, jest inaczej. Dorosłość przynosi całą masę prawdziwych zewnętrznych problemów a problemy nastolatka wynikają z jego nieumiejętności rozumienia rzeczywistości.
aha! niechcący napisałeś co naprawdę myślisz..ci od wizerunku coś gadają o 'mowie ciała'...:)))
tak, tak a teraz pokuta i rozgrzeszenie a na koniec "idź i nie grzesz więcej":)
:)śpij dobrze
podobno nadzieja umiera ostatnia więc masz przed sobą jeszcze lata próźności:)

przyuważyłam ostatnio, że jak człowiekowi odebrać nadzieje to całą resztę diabli biorą, wtedy zawsze nie zależnie od ilości osób obok...samotności jest niedozniesienia
Idę, idę spać i chyba nie nagrzeszyłem zbytnio, dobranoc Wam, moje rozmówczynie.:)
Ty też śpij dobrze:)
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia