Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
811-840 z 1265
moja kolezanka slucha ciagle muzyki polskiej lata 60 i 70.
gdy jetem u niej to je puszcza.
dobra niech bedzie.
ja zaczalem sluchac Anne Jantar na you tube.
moge sie zgodzic z wpisami ze byla to muzyka i wokalistka pogodna o radosnej muzie.
spodobalo misie. A wy misie
i to na tyle.
zegnam wszystkie moje panie do nastepnego razu.
wszystkim wesolych swiat, kolorowych pisanek pod choinka i udanego zeszlego roku :)
Tyle słońca w całym mieście..Nie widziałeś tego jeszcze..Popatrz o popatrz!....ouuuu......mam przyjaciolke ..nie dosc ze prawie sobowtor Anny Jantar to ma jej glos..moglaby konkursy wygrywac z jej repertuarem..ale ona nie chce woli choreografie taneczna...osoba drugiego planu...bardzo lubie kawalki Ani Jantar..jakby kto nie wiedzial kto to jest/byl to podpowiem ze slawna mama Natalki Kukulskiej :D
przy 'Dziewczynie o perlowych wlosach' Omegi moge umrzec juz dzis...dziuńdźhoju lań..igen igen....ta melodia powala mnie na kolana, mozecie robic co chcecie ze mna w tym momencie.....jak ktos nie wie o czym mowie :D to:http://www.salonkulturalny.pl/%E2%80%9Edziewczyna-o-perlowych-wlosach%E2%80%9D-jeszcze-raz/
i jeszcze moje drugie 'ukochanie' Procol Harum ...Bielszy odcien bieli..poscielowa..do 'sex marzenie'..nie do byzkania czy walenia..ale to lotu do nieba...:D
Italo, nie rób tak: 'dobra niech bedzie'...odpuścisz jeszcze parę spraw i co najlepszego zrobisz? Wybudujesz mur między wami i będziesz stał po swojej stronie i walił w niego głową samotny jak cholera... a ona po drugiej stronie też samotna i w dodatku ocyganiona przez Ciebie... a co ona jest Duchem Świętym, żeby wiedziała co Ci się podoba, albo nie, skoro jej tego nie mówisz?

...a te piosenki z lat 60-70 są fajne..choć też zależy co się komuś podoba... :)))
:)
.....Se vedi cadere una stella è perchè guardi il cielo. Se guardi il cielo, è perchè credi ancora in qualcosa......
Dziwak...Yamadawa zrobiła Ci zarys przyszłości więc opamiętaj się i bądź mężczyzna:)
Czesc:)
Ja tylko tak, nic, nic.
Podcagam tylko watek w gore, bo wlasnie wrocilam z urlopu.
Przegladam watki i widze cuda i dziwy:))
Tak tez mi się Madziu wydawało, że na urlop Cię wywiało;P
Witajcie!..co się robi na urlopie? (poważnie pytam) :)))
Generalnie Yamadawa chodzi o to aby nic nie robic. "Nic" czyli nic co wymagałoby od nas narudzenia świętego spokoju jaki przynajmniej teoretycznie powinniśmy posiadac na urlopie. W praktyce urlop to idealny moment na remonty, głównie malowanie czy inne prace wykończeniowe.
Ja np. podczas minionego:( urlopu nadrabiałam zaległości z pracy:) a żeby wpasowac się w normy statystycznego polskiego urlopowicza...położyłam ozdobny grysik na ścianie:P
Jakoś mi nie wpadło do głowy by się gdziekolwiek ruszac z działki. Czyli cisza, natura i praca:)
Poczytałam sobie dziś trochę te nasze fioletowe forum...oj przejrzałam tego sporo...
wniosek?...eh spokorniałam na starość:) Dowcip mi się przytępił, błyskotliwość diabli wieli...gdzie ten sarkazm, gdzie ta ironia:(...

No i pozdrawiam gorąco Favolę 1000:)
Pytałam was o urlop, bo kiedy widzę te tłumy na plażach, na szlakach turystycznych, to zastanawiam się, czy to jest odpoczynek? Chyba, że ludzie lubią być w tłumie, a ja jeszcze o tym nie wiem...a znów jak rodzice koleżanek są w domu 'na urlopie', to one uciekają, bo ponoć nie da się z nimi wytrzymać:)))
Aagnes, remont w czasie urlopu to jest dobry pomysł, ale chyba nie co rok?...a jak ma się rodzinę, to co z nią zrobić na czas tego 'kataklizmu'...dobrze, że już kończą się wakacje :)))
Zdecydowanie wybieram swoją działkę na urlop...nikogo w pobliżu...no dobra nie za wiele ich tam:)
Remont to udręka całej rodziny:)
...lustro.. chciałam przejść na drugą stronę i zderzyłam się z jakąś taką na wprost mnie...nie wiem czy to ja?..skąd mogę wiedzieć jak wyglądam?...na dodatek ta w lustrze mnie 'małpuje', tylko na odwrót, ja ruszam lewą, ona prawą, mrugam lewym okiem, ona prawym...nawet mój zegarek ma na ręce, tylko że na prawej.. i coś ten mój zegarek dziwnie u niej idzie...w przeciwną stronę, cofa się..Magda, może to wehikuł czasu? :)))

...a co robicie w Internecie?...bo Internet, jak nie mam nic sensownego tu do roboty, to mnie nudzi...
Yamadawa...to jej przywal co będzie się naśladowac:P
...no ale jak jej przywalę, to mi nie odda skoro 'małpuje' każdy mój ruch ? :)))

...dziwne to, człowiek jest tak stworzony, że nic o sobie nie wie, a nawet jak myśli że wie, to ile w tym prawdy, a ile przypuszczenia, wyobraźni?...gdyby nie lustro, to jak zobaczyć własnę twarz, albo plecy...czemu gdy chcę wiedzieć czy mam szkielet, muszę iść na prześwietlenie...O matko! wyłaczam się, bo zaczynam głupoty wymyślać...
pozdrawiam
Yamadawa....nie przeszkadzaj sobie, tylko zadawanie pytań przybliża nas do odpowiedzi:)
Czesc i czolem!
Moj urlop byl spoko:)
Spoko w doslownym tego slowa znaczeniu, bo na uroczej wiosce.
I nawet sie nie nudzilam:))
Na plazy sie prazyc, to nie dla mnie, ja nie z tych:)
Popralam co bylo brudne, doszorowalam piety po urlopie i teraz bede sie aktywnie na fiolecie udzielac, albo jak kto woli pienic:)
Pa calusow 102.
nareszcie...bo aż mi Ciebie brakowało:P
OJ, jak milo:)
ZEMDLALAM:))
Ale zobacz jak sie udzielam!!
Szkoda ze zaraz musze isc na randke, bo by tu jeszcze popisala:)
Dodam ze wybranek jest z badoo, wiec jutro zdam relacje z burdelu:))
Ja tak myślę, że zdasz...te forum stan uśpienia popadło więc nie opuszczaj nas:P
Nie ma co zdawac:))
Randka byla niewypalem, ale dzis znajde nowego kandydata.
I z tym nowym bedzie tez pewnie cos nie tak, bo ja tak naprawde robie to na zlosc temu, ktoremu nie moge wybaczyc.........
Chyba strzele sobie jakis peeling kwasowy na gebe i nie bede mogla wychodzis z domu z jakis tydzien:))
Ale jak co to moge opisac ten "niewypal":)
".....na dodatek ta w lustrze mnie 'małpuje', tylko na odwrót, ja ruszam lewą, ona prawą, mrugam lewym okiem, ona prawym...nawet mój zegarek ma na ręce, tylko że na prawej.. i coś ten mój zegarek dziwnie u niej idzie...w przeciwną stronę, cofa się..Magda, może to wehikuł czasu? :)"
A ja Ci jeszcze jeden problem doloze:)
Jak bylam piekna i mloda to tesz w lustereczku sie malpilam jak malpa. I nawet pojelam dlaczego jak podnosze rewa reke to ta w lustrze prawa, ale nie pojelam dlaczego jesli obraz jest odwrocony to ja NIE STOJE NA GLOWIE!
Wiec meczylam mego dziadka, wujka a nawet nauczyciela tym pytaniem.
Dziadek, mnie splawil ostrzezeniem ze jak sie tak bede w lustro gapic to zglupieje:))
A teraz pomecze Ciebie, Yamadawa:))
No dlaczego w lustrze to prawa reka jest lewa a glowa nie jest na dole?
Nudzi mi sie w pracy, wiec wybaczcie prosze ze was tu zanudzam:))
Widze ze nikt tu sie nie udziela, wiec przeczytalam moj post jeszcze raz, no bo taki madry:)
I pierwsze co widze to BYKI!!! Za ktore mocno przepraszam:))
Oczywiscie widze tylko polowe tego pewnie co Wy, ale jeden razacy byk musze poprawic. TEZ sie pisze, a nie tesz:))
Widze ze chyba pracujecie, a ja sie obijam jak sie da:))
...non importa se stai procedendo molto lentamente... ciò ke importa è ke tu non ti sia fermata...
Zepełnie nie wiem co się dzieje, pełnia była wczoraj a mnie jeszcze trzyma:P
stope skrecilam wczoraj..to wina ksiezyca..chyba nie moich wysokich koturnow :D
pewnie, że księżyca!!! Ja mam większy "księżycowy problem" ale nie mogę się tym podzielic na forum:(
a Tobie zdrówka życzę:)
Temat przeniesiony do archwium.
811-840 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia